Petróczi Gyula képviselő úrnak!

Petróczi Gyula képviselő úrnak!

2010. 10. 18. 17:06

Ön nem érdemli meg, hogy a múltjukra, jelenükre és jövőjükre büszke szentgyörgymezői embereket képviselje!

Ön nem érdemli meg, hogy képviselő legyen!

 

Petróczi Gyula képviselő úrnak!


Az Önnek írt nyílt levelemben, több száz Szentgyörgymezői lakos véleményét és kérését tolmácsoltam; idézem:
„Kérem, tisztelje meg városrészünket azzal, hogy kizárólagos és elsődleges szerepet kap a jövőben!"

Az önkormányzati testület alakuló ülésén tanúsított magatartása mélységesen felháborító volt, ami egyértelművé tette számomra, hogy ön nem független képviselő, hanem egy párt helyi szervezetének marionett bábúja!

Nem arra kapott bizalmat, hogy hat hónapos sztrájkkal bojkottálja egy demokratikusan választott testület munkáját! Nem arra kapott bizalmat, hogy visszautasítsa az alpolgármesterséget! Nem arra kapott bizalmat, hogy Szentgyörgymezőt lejárassa, választói érdekeit sárba tiporja!

Önnek nem volt, és nem is lesz fontos soha Szentgyörgymező jövője!

Hazugság volt minden szó, amit a szórólapján és a lakossági fórumán mondott! Elvakult, önös érdekei fontosabbak, mint akik bizalmat szavaztak önnek!

Szentgyörgymezőn, a 2532 szavazatra jogosult állampolgár közül, mind összesen 601 ember akarta, hogy képviselje. Ha városrészünk összefog, ez nagyon csekély szám lesz ahhoz, hogy a megcélzott ismételt választáson labdába rúghasson!


Ön nem érdemli meg, hogy a múltjukra, jelenükre és jövőjükre büszke szentgyörgymezői embereket képviselje!

Ön nem érdemli meg, hogy képviselő legyen!


Wieszt Attiláné Bádi Krisztina

 

2010. 10. 21. 6:24

Az én családom is paraszt, főldműves. Én büszke vagyok rá, hiszen soha nem szégyelték a munkát. Egyszer már megmutatták a szentgyörgymezői parasztok, hogy mire képesek! Nem félnek még a börtöntől sem. Úgy tűnik Petróczy elfelejtette. Azon a nőn, akit kirángattak a polg.hívból nem sok szőr maradt. Kézzel fosztották. Petróczy is megkaphatja!

2010. 10. 20. 19:45

Költözz Gyulám Te is a búbánatba,s ott irányithatod Tommiboy sűlyedő ladikját a tavában,vagy gyűjthetsz neki kukacokat a pecabotjára! Szentgyörgymezőn vannak parasztok  a szó valódi értelmében de Te oda nem férnél be. Többen élesitik a kaszáikat,pedig hol van még az aratás...!

2010. 10. 19. 17:02

Még utoljára felhívom a képviselő urak figyelmét, különösen Petróczyét

van a háza előtt egy villanyoszlop, az autójába meg vontató kötél.

Gondolom tudja mire lehet használni.

De amint körbe jártam a várost, minden képviselőnek van ilyen ,s ehhez hasonló lehetősége, hogy éljenek vele.

Ebbe a városba már nem emberként tekintenek rájuk, jobb ha eltünnek.

2010. 10. 19. 10:59

PETRÓCZI URAT ALPOLGÁRMESTERNEK!!!!

2010. 10. 19. 8:22

Nem értem mit csodálkozunk ezen!A fidesz mindíg is így viselkedett!

Emlékeztek mit mondott OV. amikor Esztergomban járt?"Ha kormányra kerülünk megoldjuk a gimnázium körül kialakult

helyzetet".Hát nem így történt!A Petróczival sem fognak csinálni semmit a fideszesek!

Nekik csak a hatalom kell,a választók meg mehetnek amerre látnak!Határozatlan

2010. 10. 19. 8:01

Vajon kellett ez Petróczy úrnak? Nem tudom megérteni, miért kell függetlenséget hazudnia? Miért nem vallotta be fideszes kötődését? Gerinctelenség? Sunyiság? Szavazatszerzés? Anyagi érdek? Politikai karrier a fidesznél? Amit kizárnák: Szentgyörgymező érdekében kötött kompromisszum. Tessék mondani: megérte? Megéri? Feladni (eladni) tisztességét, becsületét? Ezért? Ezekért?

2010. 10. 18. 23:02

Arra nincs valami rendelet, hogy képviselő közvetlen hozzátartozója nem lehet önkormányzati cég vezetője, ill. vezető beosztású köztisztviselő ugyanazon a településen? Mert ha van, akkor elég érdekes a Meggyes-Zimon, Steindl-Arató kettős egymáshoz való viszonya...Ez nem összeférhetetlen? Vagy az együttélés, élettársi viszony jogilag nem elég közeli?

2010. 10. 18. 22:29

Egyetértek! Kár volt függetlenséget vállalni képviselő úr! Vagy talán azt hiszi ellenfelével azonos erkölcsi szinten van?

2010. 10. 18. 21:51

Lila volt a feje, mint a lila hagyma...

2010. 10. 18. 21:45

 

 Néztem KTV-n az ülést, és mit mondjak.... Petróczy vagy baromira ideges, vagy pityókázott előtte, mert olyan piros a feje, mint a pipacs.

2010. 10. 18. 21:39

Tudom nem indult Gabor a valasztasokon, de ezert is tamogatnam es biztatnam hogy induljon legkozelebb. Ismerem nagyon regota es biztos vagyok benne, hogy megallna a helyet mivel a szive a helyen, van kitartasa es keszen all, hogy adjon valamit vissza a varosnak es Szentgyorgymezonek. Egyebkent kb. 2 eve Petroczy "ur" is kozben jart ,hogy Gabort rugjak ki a varosi sportbizottsagbol.

Szep napot kivanok...!

Alli...!

2010. 10. 18. 21:13

Tisztelt Alligátor!

 

Nagyon kedves Öntől, hogy Erős Gábort támogatja. De Gábor nem indult a választáson. Jól ismerem őt, ha emlékeim nem csalnak együtt voltunk elsőáldozók. Igen, együtt, hisz én is Szentgyörgymező szülötte vagyok. Sőt az édesapám, nagypapám, nagymamám, dédszüleim, sőt ük és szépszüleim is. Sorolhatnám egészen az 1600-as évekig, amikor is a családalapító okiratunk született.

Üdvözlettel.

Wieszt Attiláné Bádi Krisztina

2010. 10. 18. 20:56

Mar emlitettem korabban is de megint felhoznek egy nevet Szentgyorgymezorol. Ha lesz idokozi valasztasz akkor en mindenkeppen javasolnam Eros Gabor indulasat es persze tamogatasat a valasztasokon. Le sem tagadhatna a multjat, ott szuletett es nott fel es meg most is ott lakik. Talpig becsuletes es a sziven viseli a varosunkat es persze Szentgyorgymezot is. En biztos hogy raszavaznek. Szinte ismer mindenkit es joban van mindenkivel. Nem ert volna el ilyen szep eredmenyeket a jatekvezetesben ha nem tiszta szivbol csinalta volna.

Szep napot mindenkinek...!

Alli...!

2010. 10. 18. 20:37

Javaslom a lemondást! Ez lenne mind a 10 fő részéről a legtisztességesebb. De sajna tudjuk egyik sem az. De "Mondgyonleeeeeee" az összes fideszes képviselő, mert hazudtak, hazudtak éjjel, nappal!!!!!

2010. 10. 18. 20:37

A kommunista időkben nem volt ilyen! Miért voltak Navracsicsnál? Nem valószínű hogy kávézni. Ezt fundálták ki és ez még csak a kezdet. Mindent elvonni Tétényi Évától, a kétharmaddal tovább kézbentartani, irányítani. A későbbiekben "tücsköt-bogarat" rásütni, előbb vagy utóbb elhiszik, kifáradnak kiszállnak.........Esztergom a "modell" ha jól emlékszem. Tessék Esztergom, mi válsztottuk ezt a nagy fideszes többséget. Csak ha nagyon kitartóak és következetesek, eltéríthetetlenek vagyunk, lehet valamit javítani a helyzeten. Fél éven keresztül minden testületi ülésen háromszáz résztvevő!

2010. 10. 18. 20:26

helyesen:  legy = legyen

2010. 10. 18. 20:24

Kedves Kriszti ! Nem nézem ki a szeretgom olvasást Petrócziból. Igazi politikai tetű. Mindegy a "cégér", akár Hazafias Népfront, akár Fidesz.  Neki mindegyik csak gazda legy, akin élősködni tud. Neki Szentgyözgymezö is csak élettér az élősködésre.

2010. 10. 18. 20:04

Valóban nagy csalódás egy-egy ilyen ember ! Főleg olyan tisztességes polgároknak, akik a levélben nevezett "úrra" még szavaztak is.....

Igazság szerint erre a képviselő testületre nem szabadott volna szavazni. (vezető párt  ide vagy oda....ismerve a helyi képességeket)

Főleg így, hogy nem az Ő köreikből került ki a polgármester. (Megjegyzem hál'Istennek)

Szóval, aki itt él az tudja, hogy miért írom ezt. No, de mind1. Ha arra megy ki a játék, hogy fél év múlva új leosztást  kapjanak, akkor érvényesülni fog az örök érvényű mondás, azaz "aki másnak vermet ás, maga esik bele" vis, hogy még világosabb legyen:

Ezek mind a 10-en bukásra ítéltettek ! A nép nem felejt !

 

2010. 10. 18. 19:13

Nem levelet kell írni.

 

Minden szombat de.-re tüntetést kell bejelenteni a háza elé!!!

Elég, ha 50  ember ordít ott egy félórát... Nevetés majd megüti a guta....

2010. 10. 18. 18:20

Az alá beidézett 5. §-t.