Baráti köszönetnyilvánítás

Baráti köszönetnyilvánítás

2010. 10. 11. 22:13

Vasárnap este, amikor Tétényi Éva, Esztergom új, demokratikusan megválasztott polgármestere fellépett az emelvényre, önfeledt ünneplés vette kezdetét. Az ünneplő tömeg soraiban boldogan tapsolt egy - általában nyugodt - fiatalember, aki talán túl szerény volt ahhoz, hogy az emelvényre lépjen. Pedig neki is ott lett volna a helye...

Nem törleszkedett, nem akart minden áron „ráférni" a fényképre. Pedig akár joggal érezhette volna, hogy személyes elégtételt érdemel, így, ebben a formában is. Az ellene arctalanul elkövetett rágalmakért, a fenyegetésekért, a megfélemlítési kísérletekért, a munkaidő és a családi élet rovására bíróságokon eltöltött időért, az okozott anyagi és nem anyagi károkért...

A Polgári Esztergomért Egyesület köszönetét fejezi ki Cserép Jánosnak.

Kimagasló érdeme, hogy Esztergom olvasóközönsége számára újszerű, valóban nyitott és egyben technikailag színvonalas „elektronikus" nyilvánosságot, közösségi fórumot teremtett -saját pénzét, idejét nem kímélve. Érdemét nem kisebbíti, hogy ennek a kezdetben még „alternatív" nyilvánosságnak a politikai jelentőségét végső soron a véleményszabadság korlátozása, a hatalmi önkény túlcsordulása nagyította fel.

Mára a Szeretgom Esztergom elsődleges tényfeltáró információforrásává, véleménycserélő közösségi honlapjává vált, s úgy gondoljuk, hogy nagymértékben hozzájárult az igazi polgári összefogás váratlan mértékű sikeréhez.

Köszönetünket fejezzük ki Jánosnak a Szeretgom közösségi oldal létrehozásáért, s azért is, hogy a Szeretgom működtetését az elmúlt - igen kritikus - időszakban (egy több száz milliós propaganda- és hatalmi gépezettel dacolva) sikeresen fenntartotta.


2010. október 8.

Polgári Esztergomért Egyesület

2010. 10. 18. 15:16

Csatlakozom,Remélem most már talán kevesebbet kell tárgyalásra járnotok,További kitartást ,János és Gábor.

2010. 10. 14. 8:39

Én is szeretnék köszönetet mondani Jánosnak, Gábornak és a háttérből segítőknek!

Köszönöm a lehetőséget,hogy itt lehetek és megoszthatom véleményemet.

Hajrá szeretett szeretgom nagy szükségünk van rád!

Őszinte Tisztelettel és Szeretettel!

 

 

 

2010. 10. 13. 23:22

"Külsőként" én is szeretném köszönetemet kifejezni Jánosnak és Gábornak a portál nehéz körülmények közötti működtetéséért!
Tisztelettel Holdfény

 

 

 

2010. 10. 13. 14:23

Köszönöm és gratulálok magam, családom, rokonaim, és a Szent István Gimnázium közössége nevében a szeretgom közösségi portál, anyagi érdekek nélküli, önkéntes, létrehozásáért és működtetéséért, mindenkinek. Célkitűzéseit maximálisan elérte. Nagylátogatottságú esztergomi közösségi portál, ahol bárki tájékozódhat Esztergomról, kifejtheti a véleményét, mindenféle korlátozás nélkül. Egyedülálló módon, a nyilvánosság erejével, és nem valamilyen politikai párt színeiben, alapvető szerepe volt az erre teljesen alkalmatlan, botrányhős Meggyes polgármester megbuktatásában.

 

Külön kiemelném a Szent István Gimnázium botrányos önkormányzati tönkretétele során biztosított nyilvánosságot, és véleménynyilvánítási szabadságot. Határozott véleményem, hogy Meggyes bukását ez idézte elő. Semmiből nem állt volna intézkedéseit visszavonni, polgármester lehetne még ma is. A jövő számára is tanulság, hogy nem szabad ennyire semmibe venni, emberek véleményét, tiltakozását, akkor is, ha kevesen vannak, a nyilvánosság és az internet erejét, vagyis az embereket. A saját magát lejárató Meggyes, gyakran hangoztatta, hogy ez három évvel ezelőtt kezdődött. Ez egybeesik a Szent István Gimnázium botránysorozatának a kezdetével. Még egyszer köszönet, hajrá Esztergom, hajrá szeretgom!

2010. 10. 12. 22:01

Köszönetünket fejezzük ki ,hogy az Ön által üzemeltetett fórumot használhattuk az Esztergomot érintő kérdésekben. A "szeretgom"  nagyban segített bennünket az esztergomi viszonyok tisztánlátásában...köszönjük ezt Bejó Gábornak és Önnek.

Veszelovszki Sándor és neje

2010. 10. 12. 21:27

Elismerésemet és köszönetemet fejezem ki én  is. Reményt és bátorítást adtatok az elmúlt években. A Szabad Esztergom előtti sötét meggyes-érát mi sem jellemzi jobban, hogy a szeretgom-infokat-híreket,-fórumokat úgy kezelték(tük) sokan, mint anno a szamizdatot. Döbbenetes volt, hogy a göbbelsi-propaganda szintjére sűllyesztett lHídappal és ETV-vel szemben az egyetlen szabad, ellenzéki megnyilvánulás lehetőségét kaptuk a szeretgommal. Úgy érzem a szeretgom nem vált okafogyottá meggyes bukásával, mert amíg  bármiféle szerepe van MT-nek a városban, nem lehet megjósolni, hogy mi pattan ki az agyából, mert a sötét erő, amiről beszél, az ő fejében van.

2010. 10. 12. 21:26

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Köszönöm Jánosnak, feleségének Áginak és mindenki másnak aki a szeretgom hasábjain kiállt az igaz ügyek mellett. Emlékszem a késhegyre menő vitákra, olyanokkal mint P., aki végre talán megértette, hogy nem néhány 10, nem néhány száz, hanem több ezer volt elégedetlen Megges Tamással.

Köszönet a nyilvánosságért, a kitartásért! Büszke vagyok RÁD!

2010. 10. 12. 19:19

A folyamatos lelki terror mellett számos egziszteciális kivégzésnek is tanui lehettünk az elmúlt években Esztergomban. Nagyon sokan súlyosan kiszolgáltatott helyzetben érezték magukat és amit lekileg átélhettek hasonlatos lehetett bármilyen korábbi diktatorikus rendszerben megélt félelemhez.

2010. 10. 12. 18:16

Csatlakozom: köszönet a kitartásért, a felületért, az utánajárásért, a hírekért, a nyilvánosságért...

 

2010. 10. 12. 17:17

Hála istennek, volt akinek eszébe jutott ez a köszönő írás! Sajnos hogy nem nekem,ezért magam is csatlakozom hozzá! Köszönjük! És Bejót se felejtsük ki a köszönetből!

2010. 10. 12. 15:47

AJánosnak sokadmagammal együtt én is csak az elismerésemet tudom kifejezni . De még jobb lenne , ha a politikai oldalak cimkék szép lassan kikopnának és a szeretgom egy független oldal lenne ahol nem a hovatartozás a mérce . A  PEE .meg egy a sok közül mert rajtuk kívül is voltak személyek szervezetek akik hallatták hangjukat de evvel nem kissebbitve szerepüket abban hogy ahejzet így alakult .Köszönet mindenkinek aki hangot és arcot adott .

2010. 10. 12. 11:10

Elfelejtettem, s közben Attila közbevágott! Kacsintás

 

Bizonyára sokan gondolják (jó magyar szokás szerint): "Ugyan! Mit akar ez?! Mit janizik a honlapjával, meg saját magával? Ilyet én is tudnék (tudtam vona) csinálni!"

 

A helyzet azonban az, hogy a tervek és megvalósítás között ott a folyó, amit át kell tudni úszni, S ha valaki nem tud úszni, vagy egyszerűen csak lusta-disznó úszni, annak nem nagyon kell a vélaményére figyelni. Az csak egy HANG-EMBER.

A másik fontos körülmény, hogy bizonyára sokan-sokan még csak bíróságon sem jártak, s főként nem olyan ügyben, amikor alaptalanul rángatják az embert a bíróság elé. Tehát nem érzik a bíróság előtti megjelenés "kellemes", "gyomrot összehúzó", "hasmenést okozó" "anti-wellness-szerű" mellékhatását. Tehát, amíg valakinak fogalmas sincs az ilyen "mellékhatásokról", s az ezekkel kapcsolatos idegölő dolgokról, addig ne nagyon alkosson véleményt, hanem inkább dőljön hátra a foteljében, s mint eddig is tette, cinikusan irigykedjen, - jó magyar szokás szerint.

 

Nem kis lelkierő kellett egy ilyen lap (webszájt) üzemeltetéséhez azokban az időkben, amikor a "terror-házában" javában főztek a méregkeverők.

 

A "terror-háza", persze csak leki terrorról szól, sz alkalmazottak tudják csak igazán, hogy mit is jelent valójában.

 

2010. 10. 12. 10:50

Részemről is elismerés és köszönet, csak így tovább! Kacsintás

2010. 10. 12. 10:49

Egyértelmű, hogy nekik is az érdemük. Miét, ki gondolta, hogy nem???

Hm....?

2010. 10. 12. 9:38

Köszi, Cs J, B G.

2010. 10. 12. 9:34

Én is gratulálok Jánosnak. Szerintem nagyon kevés ember lett volna, aki ennyi kellemetlenséget /és akkor nagyon finoman fogalmaztam/ felvállalt volna ennek az oldalnak az üzemeltetéséért. Minden elismerésem az övé, nagyon sokat tett Esztergomban az objektív tájékoztatás érdekében. A jelenlegi médiaszabályozás ismeretében úgy látom, hogy a jövőben már nem a helyi, hanem az országos médiával szemben kell valamiféle ellensúlyt képeznie. Tartok tőle, hogy még sokáig szükség lesz a Szeretgomra a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében. Ne nekem legyen igazam.

Törölt felhasználó #2287

2010. 10. 12. 8:34

Gondolhatod, hogy nem ő rakta fel..
Szerintem is.
Köszönet!

2010. 10. 12. 0:18

Elismerés illeti azt, akinek ezek a gondolatok az eszébe jutottak!!!

Mindannyiunk nevében köszönet az írásért és nem utolsó sorban köszönet Jánosnak kitartó magatartásáért és önzetlen segítségéért!

Törölt felhasználó #2287

2010. 10. 11. 23:13

és szerényen tűri önön szerény oldalára kirakott önön szerénységét hírdető Önön-önösségét....Nevetés

 

de aki megérdemli.... :)

 

Mondjuk ezzel vigyázni is kell - régen az árulókat is kivégezték..... :-/