Nyílt levél Petróczi Gyula képviselő úrhoz!
2010. okt. 9.

<p>Szentgyörgymező számomra mindennél fontosabb!</p>

Nyílt levél Petróczi Gyula képviselő úrhoz!


Tisztelt Képviselő úr!

Ez a második levél, amit Önnek írok. Az első 2010. október 6-án kelt, amiben gratulációm tolmácsolását szerettem volna eljuttatni Önnek.
Nem sokkal később az interneten meglepődve olvastam azt a választási csalásról szóló fellebbezést, amit a FIDESZ-KDNP megválasztott képviselői tettek, s amit Ön elsőként írt alá.
Köztudott, hogy független jelöltként, FIDESZ támogatással indult az önkormányzati választáson. Milyen független jelölt, vagy induló az, aki megválasztása után, első lépésként, pártkatonaként ír alá, egy demokratikus választást megkérdőjelező óvást?
Ha az Ön megválasztását nem tekinti csalásnak, akkor honnan veszi, hogy ugyanazon választáson más győzelme csalás lenne?
Elolvasta azt amit aláírt, vagy olvasatlanul tette a dolgát?
Ezek után nem gondolja, hogy a neve mellett szereplő „független" szó nevetséges? Teljes mértékben értelmét vesztette!
, Megdöbbentő számomra, hogy a megválasztása után, ez volt az első és legfontosabb dolga, nem pedig megköszönni Szentgyörgymező lakosságának azt a tisztes bizalmat, amivel újra lehetőséget biztosítottak Önnek a képviselői tisztségre?!
2010. szeptember 29-én tartott lakossági fórumán elmondta, hogy azért döntött az újbóli indulás mellett, mert több ígéretét nem tudta teljesíteni és adósnak érzi magát Szentgyörgymezőn élők felé.
Ezek után kérdésessé vált számomra, hogy bármilyen cél megvalósítását is fontosnak tartaná!

Szentgyörgymező nem ezt érdemli!

A bizalmat, amit a szavazóktól kap az ember, meg kell hálálni! Ezt pedig úgy tudja, ha maximális odafigyeléssel és vállszélességgel kezd a munkának, bármilyen párt és személy befolyásoltságát figyelmen kívül hagyva! Ekkor válik valaki igazán független képviselővé!

Kérem, tisztelje meg városrészünket azzal, hogy kizárólagos és elsődleges szerepet kap a jövőben!

Esztergom, 2010. október 7.


Wieszt Attiláné Bádi Krisztina

 

 

(forrás)