Meggyes őrült ámokfutása folytatódik: már az egyházat is hibáztatja

Meggyes őrült ámokfutása folytatódik: már az egyházat is hibáztatja

2010. 10. 08. 9:35

A stop.hu-nak nyilatkozott Esztergom megbukott polgármestere, aki még mindig - immáron minden felhatalmazás és jog nélkül - bitorolja a polgármesteri irodát. Nyilatkozatában Meggyes ez egyházba beférkőzött maffiáról beszél, tiszta tanújelét adva annak, hogy végérvényesen elvesztette tisztánlátását.

A Stopnak azt is elismeri Meggyes, hogy még ezen a héten is polgármesteri ügyeket intéz, melyekre a törvények értelmében már nem lenne joga.

A cikk itt olvasható.

2010. 10. 10. 13:17

Eddig sem mertek ellenszegülni, még akkor sem, ha nem értettek vele egyet. Csak bólogattak mint a "Jánosok.".

Mindegy volt, mit okozott az embereknek, a talpnyalók csak bólogattak, mert a Géniusz mindent tudott, s így nekik nem volt szükséges gondolkodniuk.

Ilyen ez a város!

 

Most is azért ragaszkodnak hozzá, mert "gondolkodás-képtelenek" valamennyien. Vagy be vannak rottyantva valami miatt?

 

Kiderül! Egyszer minden kiderül, s mindenki derül! (Jó, balátom, ez nem volt egy nagy vicc, de így lesz, az biztos.)

 

Üdv!

 

St. Thomas

 

2010. 10. 08. 23:08

El tudom képzelni, hogy nem mondja ki így - csak annyira fél tőle mindenki, hogy nem mernek ellenszegülni neki :(

2010. 10. 08. 23:01

Ez amit leírtál, úgy 8-10 év börtönt jelentene.

Ha lenne 2 tanú, aki nemcsak álmodta, de még a rendőrségen is tanúskodna...

2010. 10. 08. 21:50

Elmondom egy álmomat: Meggyes Tamás 4-5 nappal az elvesztett választás után, természetesen a törvényesen megválasztott polgármester távollétében a fullajtárjaival összehívatja az önkormányzat dolgozóit, dörgő hangon közli velük: " Ezután is én vagyok Esztergom a polgármestere,  aki nem azt csinálja, amire tőlem parancsot kap, az nagyon megjárja, Tétényi utasításait pedig nem hajthatják végre! Aki ellenszegül, azt esetleg még börtönbe is juttatom! ". A slepp nevet és tapsol, lufik, hejehuja és vigalom,  a megfélemlített dolgozók szó nélkül iszkolnak. Hát nem rémálom? Csak nehogy igaz legyen!!!

2010. 10. 08. 20:14

Orbán Viktor is hibás Meggyes megbuktatásában, mert Tatabányát ment megtámogatni Meggyes helyett.

2010. 10. 08. 18:07

Hurrá polgártársak! Itt van Venezuela.

2010. 10. 08. 14:11

Nem, tudomásom szerint magának a "háznak" a vezetője a jegyző, illetve a jegyzői hivatal. Az alkalmazottak alkalmazója sem a polgi, hanem a jegyző. Az épület meg nem közterület, hanem közintézmény (ezt nem te vetetted fel, csak ide írom).

A héten egyébként többen voltak ott fényképezni, akkor még nem szólt senki semmit. Úgy látszik, most kezdenek el keménykedni. Ettől függetlenül M.T. van olyan ... , hogy ilyen nyilatkozatokat tesz, mellyel az egyház tekintélyét is próbálja rombolni - hát nem köszönik meg neki.

Egymást gyengítik a tisztelt "urak". Az egyik oldal megpróbálja jogilag sarokba szorítani T. É.-t, míg Meggyes marad hű a saját stílusához, és mint egy tulok, úgy nyilatkozik, lassan elküld a fenébe mindenkit maga körül, mert mindenki hibás. Lassan jönnek majd az ufók is, akik mindenhol ott vannak, és módosítják a zemberek tudatát, és onnan már csak egy lépés, hogy azt nyilatkozza majd: "a hangok... folyton ezt mondják a hangok...". Vagy a saját tanácsadói sem mernek rászólni, vagy ők is így gondolkodnak, nem is tudom, melyik a rosszabb.

2010. 10. 08. 13:55

Ha Meggyes jogászai adnának tanácsokat Tétényi Évának, akkor most Tétényi Éva ülne a polgármester irodájában, Meggyes pedig a kávéházban intézhetné a még "elvarratlan" ügyeit, a motyója pedig kint lenne a Városháza előtt az utcán.

Éva lehet, hogy konkrét ügyeket még nem intézhet, de egészen biztos, hogy Meggyes már semmilyen ügyben nem intézkedhet! Úgy gondolom, annak eldöntése, hogy ki mit fényképezhet a Városházán, igenis hétfőtől Éva hatáskörébe tartozik, még eskütétel nélkül is.

 

2010. 10. 08. 13:39

Adná a jó Isten, hogy életében egy percig sem rendelkezhessen utasítási jogkörrel senki felett !

2010. 10. 08. 12:58

Uraim ! ( nem M.T-re gondolok ! )

A helyzet az, hogy amit Országgyűlésünk és Aranyhegy Képviselője (kb. 2o szavazattal nyert egyébként) írt az nem egyezik a  kiszivárogtatott esztergomi fidesz képviselők szavaival. Ő tőlük az jön vissza, hogy tönkre fogják tenni Évát ( szó szerinti idézet). Akkor most valaki hazudik !  Szerintetek ki az ??

2010. 10. 08. 12:27

Elképzelhető, hogy Tétényi Éva az eskütétel után rendelkezik bizonyos jogkörökkel, remélem nem Meggyes jogászai és ügyvédei adnak

Tétényi Évának jogi tanácsokat.

 

2010. 10. 08. 12:18

Tudtommal Tétényi Éva a polgármester. Miért a jegyzőtől kell engedélyt kérni a fotózáshoz? Én nem vagyok híve a cirkuszoknak, de Tétényi Évának fel kellene ismernie: a fideszes politikusok nem vevők a gesztusokra. Ideje lenne ha Éva valamennyi törvényes eszközt igénybe venne jogainak érvényesítéséhez. Ez nem népmese, ahol a végén a jó elnyeri méltó jutalmát, hanem kemény harc. Ha ilyeneket állít a már nem hivatalban lévő polgármester, hogy még ügyeket intéz, azonnal feljelentést kell tenni a rendőrségen és az ügyészségen. Meggyes Tamás polgármesterként okt. 04-e óta semmilyen ügyet nem intézhet, önkormányzati képviselői riodájával kapcsolatban pedig el kell kérni tőle a béerleti szerződést. Ha ilyen nincs, Éva foglalja csak el nyugodtan, Tomika cuccairól meg vegyenek fel leltárt és őrizzék valami elzárt helyen a hivatalban. Ha Éva most az elején nem lesz elég kemény, nagyon  hamar a fejére nőnek!!! Nem hagyhatja magát nap mint nap megalázni egy ilyen senkiházitól!!!!

2010. 10. 08. 10:15

Hát ez már több a sokkknál!Nem hiszem, hogy ez ellen senki nem tehet semmit.Üvöltés A tumór dudorodjan az agyában ennek az idiótának!Még sokáig hagyják bohóckodni és LOPNI ezt a majmot?????Anyukája biztosan büszke az ő kicsi fiacskájára!Micsoda karrier!!!

2010. 10. 08. 10:03

Nem lehet fotozni mert jegyzői engedély kell. Hoppá vissza kell helyezni az igazi jegyzőt Csomort és rögtön megoldodik a probléma, remélem ezzel is foglalkozik majd az új polgármester? 

2010. 10. 08. 10:00

Teljes kivizsgálás hogy milyen lezáratlan ügyek miatt rontja még mindig a levegöt a kontár? Talán el kell osztani még pár száz millát a nonprofit cégek között? Valami oka van hiszen az eredmény egyértelmü minden normális ember számára, persze kivételek vannak ezt bizonyitotta a helyi fidesz.

2010. 10. 08. 9:57

Nem tudom, csak engem zavar, hogy még mindig Meggyes vigyorog az óriásplakátokról? Ébresztő EHIR Kft, sürgősen le kéne szedni azt onnan, nem kéne hergellni 8 117 esztergomit...

2010. 10. 08. 9:52

Feljelentés?