Egyhangúlag elutasította a Területi Választási Bizottság az óvást

Egyhangúlag elutasította a Területi Választási Bizottság az óvást

2010. 10. 06. 17:08

Egyhangúlag, a Fidesz által delegált tag teljes egyetértésével elutasította az esztergomi Fidesz szervezet óvását a Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság.

A Fidesz helyi szervezete nevében a 9 megválasztott jelölt (beleértve a független Petróczy Gyulát is) nyújtott be fellebbezést az esztergomi polgármesteri választás eredménye ellen.

2010. 10. 07. 14:50

Érdemes a fellebbezés utolsó két sorát elolvasni és értelmezni:ű

"A választások eredményét elfogadjuk, ugyanakkor fenntartjuk, hogy ezt az eredményt választási csaklással érték el, bűnben fogant hatalomszerzés történt Esztergomban."

Látható tehát, hogy a levél írói elfogadják, hogy maguk is választási csalás eredményeként kerültek be a képviselő testületbe! Mert ugye, azt nem gondolhatják komolyan, hogy csak a polgármesterre érvényes a csalás!!

Hiszen ez azt jelentené, hogy a választók félig hülyék, (amikor nem Meggyest választják), s félig normálisak (amikor ezt a komolytalan társaságot, a levél aláíróit választják) - nem?

GAGYIMŰVEK! ELŐRE! CSAK ÍGY TOVÁBB!

Üdv!

2010. 10. 07. 12:01

Szerintem ezekkel már nem kellene szépen beszélni. Fussanak, amíg tehetik.

2010. 10. 07. 9:04

Marcsi! Ha kell megyek én is! Én törvénytisztelő ember vagyok. A törvényes út mellett állok.

 

2010. 10. 07. 8:28

A fellebbezésük utolsó mondata mindent megmagyaráz.

Hatalomról beszélnek, nem pedig szolgálatról. Ennyire beléjük ivódott, hogy Meggyes tíz évig csak hatalmaskodott, ill. visszaélt hatalmával, nem pedig szolgálta a várost. Vegyék már végre tudomásul, hogy ebből lett elegünk!!!

2010. 10. 06. 21:40

Uraim!

ha valaki azt gondolná, hogy OVI majd rászól M1-esre, emlékezzen, mit mondott cinikusan az István ügyben ("nem mi vagyunk kormányon, nem tehetünk semmit"). Ki mondta, hogy "elcsalták a választást, a haza nem lehet ellenzékben"? Talán nem onnan tanulta a M1-es a törvények feletti uralkodást (Kordonbontó Viki is győzött pár év múlva, hát én is nyerhetek Esztergomban, gondolja, csak SOKSZOR!!!!!! mondjuk, hogy választási csalás történt!) Végülis nem a FIDESZ szabadította ránk ezt az embert??? Nem most kezdődött az ámokfutás! A Könözsy polgit hogy fúrták ki félidőben? Semmi jóra nem számíthatunk.

Mérgemben írtam, de, ha tüntetni kell A TÖRVÉNYESEN MEGVÁLASZTOTT polgármesterasszony mellet, hát ott leszek!!

Marics

2010. 10. 06. 21:29

Szégyen és ezek vannak többségben, ilyen képvislőink vannak, az biztos én egyiket sem választottam meg, de hát volt aki bedölt.Sírós

Ébresztő, ebben avárosban nem lesz változás ha ilyen képviselők vannak. El velük.

2010. 10. 06. 21:24

"Mese a kilenc oboásról", akik együtt játszottak királyukkal a zenekarban.

Ez a cefni, amit összetákoltak az "oboások" egyértlemű bizonyítéka annak, hogy pofátlanul beleröhögnek a választóik szemébe, és megbízatásukat nem másra használják, mint hogy királyukat újra trónra juttassák annak ellenére, hogy a választóik, tehát az őket megválasztók MEGTILTOTTÁK MINDEZT AZZAL, HOGY NEM, (HANGSÚLYOZOM MÉG EGYSZER, HOGY MINDEN OBOA KEDVELŐ MEGÉRTSE) NEM ÉS NEM ÉS NEM SZAVAZTAK A KIRÁLYRA, TEHÁT MEGTILTOTTÁK A KIRÁLYNAK, HOGYA JÖVŐBEN KIRÁLY LEGYEN!

ÉRTHETŐ FA....GOTTOSOK!?

 

HOGY MERITEK FELÜLBÍRÁLNI A VÁLASZTÓITOK DÖNTÉSÉT??? HOGY VAN ARCOTOK NYOMBAN NEKILÁTNI A SZOKÁSOS TUTYI-MUTYIZÁSNAK???!!!

IGENIS, MEGÉRDEMLITEK, HOGY A JÖVŐBEN NYÍLT SZÍNEN, MINDEN VÁLASZTÓPOLGÁR ELŐTT MONDJÁTOK EL, HOGY MIT, MIÉRT NEM TELJESÍTETEK A VÁROS ÉRDEKÉBEN. NEM LESZ TÖBB ZÁRT ÜLÉS, OBOÁZÁS, MUTYIZÁS, MERT REPÜLTÖK A FA...GOTTOSOKHOZ!!!!

NEM AZZAL KELLENE FOGLALKOZNOTOK, AMIRE FELESKÜDTETEK? NEM KELLENE VÉGRE EGYSZER MÁR DOLGOZNI IS A VÁROSÉRT ÉS NEM CSAK A TRUTYI-MUTYITOKÉRT SZERVEZKEDNI???

NEM KELLENE MÁR RENDBE HOZNI A VÁROST, AMIBEN ÉLTEK. VAGY FONTOSABB MÁR MEGINT AZ ÖNÉRDEKETEK? "MINI-VÁLASZTÁST AKARTOK TARTANI?  

MINDENKINEK MEG KELL TUDNIA - AKIK RÁTOK SZAVAZTAK, AZOKNAK LEGFŐKÉPPEN - HOGY TI HÜLYÉNEK NÉZITEK ŐKET, MERT SEMMIBE VESZITEK A DÖNTÉSÜKET, NEVEZETESEN AZT AZ AKARATUKAT, HOGY M E G G Y E S NEM K E L L POLGÁRMESTERNEK!!!

MI EBBEN A BONYOLULT? AZT HISZITEK, HOGY ELTŰRI EZT A FIDESZ, HOGY ILYEN INFANTILIS VISELKEDÉSSEL, ILYEN KELLEMETLEN HELYZETBE HOZZÁTOK A "HELYI-HÜLYESÉGETEKKEL" A PÁRTOT??? AZT HISZITEK??

TI TELJESEN FÉLREÉRTELMEZITEK ORBÁN VIKTOR TERVEIET,  A POLITIKÁJÁT, S EZZEL LEÉGETITEK ŐT, S TÖNKRETESZITEK A PÁRT IMÁZSÁT A PITIÁNERKEDÉSETEKKEL!

TI NEM A VÁLASZTÓKAT KÉPVISELITEK, HANEM AZ ESZTERGOMI MÓKUS ŐRSÖT AKARJÁTOK MEGALAKÍTANI, MINT A DURCÁS GYEREKEK!

EGYÉBKÉNT MEG, AZ EGÉSZ BEADVÁNY NEM SZÓL MÁSRÓL, MINT A MEGGYES ÚR EDDIGI LÁTOMÁSAIRÓL, AMIT MÁR VILÁGGÁ KÜRTÖLT EZERSZER, S AMIT MÁR MEGVIZSGÁLTAK TÍZEZERSZER.

MILYEN CSALÁSRÓL BESZÉLTEK TI? MÉG A FOGALMAKKAL SEM VAGYTOK TISZTÁBAN, CSAK ÖSSZEHORDTOK MINDEN MARHASÁGOT!

MI A CSALÁS ÉS MEGTÉVESZTŐ A "FIDESZ IGEN, TÉTÉNYI IGEN" SZÖVEGBEN SÜGEREK??? AZ, HOGY NEM ÉRTITEK A SZÖVEGET? AZ A MEGTÉVESZTŐ? HE?

AZT HISZITEK, HOGY VÁLASZTÓITOK ANALFABÉTÁK????

A TI SZAVAZATAITOK IS CSALÁSSAL KELETKZETEK EZEK SZERINT? ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! AZ NEM UGYE???

CSAK A "BUNKÓ, PARASZT, TOPLÁK VÁLASZTÓPOLGÁROK", CSAK AZOK TÉVEDTEK ÉS CSAK AKKOR, AMIKOR NEM MEGGYES URAT JELÖLTÉK BE, UGYE????!!!

ÉN AZT MONDOM: HIBA VOLT TITEKET IS MEGVÁLASZTANI!! ILYEN KOMOLYTALAN, GYERMETEG BANDÁT MÉG NEM LÁTTAM!!.

OBOÁZZATOK CSAK TOVÁBB A ZENEKAROTOKBAN VAGY PENDÜLJETEK EGY HÚRON AHOGYAN EDDIG TETTÉTEK,

DE MÁR A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT!!!

 

HÁT, ROSSZUL HISZITEK!!!! EZÉRT MÉG A SZŐNYEG SZÉLÉRE KERÜLTÖK VAGY A PÁRTVEZETŐ, VAGY A HELYI LAKOSSÁG ELŐTT.

2010. 10. 06. 21:22

 Nem érdekes majd minden ember aki aláírta ezt a hülyeséget annak az érdekei sérültek, hiszen a képviselői díjazásuk mellé eddig össze tudtak szedni még egy picit. Vagy a fiúk tölt be jó posztot, vagy valamely rokon ül jó helyen. Vagy az eddig érdekes és a város számára néha értéktelen telkeket tudják felvásároltatni az önkormányzattal. Ezek remélhetőleg mind megszünek és demokratikus hangnem lesz a városban.

2010. 10. 06. 20:56

János! Mivel a jogot illetően nemigen vagyok "spiccen", tájékoztass, kérlek, hogy ezek után nekem, mint szentgyörgymezei polgárnak van-e lehetőségem ( pl. aláírásgyűjtéssel ) kezdeményezni Petróczy Gyula visszahívását, mivel már az első aláírásával szembement az őt (  eszerint sajnos ) megválasztók többségi akaratával,valamint én, mint állampolgár, tehetek-e bejelentést csalás gyanújával a TVB-nál, mivel a függetlenként kampányoló képviselő első cselekedetével egy pártdokumentumot szignált? Előre is köszönöm a válaszodat!

Amúgy az jutott eszembe, hogy a leszakadt testrész kétségbeesetten keresi gazdáját... ( a magyar népnyelvben a kutya és a farok, az irodalomban Milne - Füles farka - ja, bocs, az utóbbit Micimackóék visszaszögelték, remélem, itt ez nem történhet meg).

 

2010. 10. 06. 20:49

Fideszes nem tud tisztességesen veszíteni, 2002-ben és 2006-ban sem tudtak. "A haza nem lehet ellenzékben!" - mondta OV. Most a város nem lehet, vegyétek tudomásul.

Ezt gondolja a városi és az országos Fidesz is. Ez lett az eredménye a Fidesz igen, Meggyes nem kampánynak.

2010. 10. 06. 20:43

Kedves esztergomiak ! Mi akik vasárnap TÉTÉNYI ÉVÁRA szavaztunk , függetlenül a pártszimpátiátol , félretéve ezt az aljasságot kultúrálatlanságot balkáni nivót alulmúló viselkedést, melyet ez a csü..e most ránk akar eröltetni nem szabad hagynunk .Ha ennyien úgy gondoltuk a változás elengedhetetlen városunkban akkor egységesen ki kell álni a törvényesen megválasztott polgármesterasszony mellett .Már nehogy ez a tíz képviselő múlja felül a város többségi akaratát !!Most gondolatébresztőnek szánom mindenkinek .Ezt az arcátlanságot a kormánypárt sem nézheti tétlenül és nem egyeztethető össze a széles körben hirdetett , kifüggesztett összefogás elmélettel .Esztergomiak !! nem lett volna szabad ennyi lejáratódott, kiégett ,jellemtelen alakot beválasztani .Gondolom sokan másként gondolják már , de a város érdekében cselekednünk kell .Vannak még tisztességes, becsületes, a városért tenni akaró jobboldali gondokodású vagy független képviselő jelöltek mozduljanak meg .

2010. 10. 06. 20:40

Nem kéne ilyen ötleteket adni, mert még megtörténik! Aki nincs rajta a kubatov listán, fel lesz jelentve!

 

Egy kedves ismerősöm kikérte a róla írt 3/3-as jelentéseket! Én csak kérdezem, mi, akik ki vagyunk kockázva, mikor kérhetjük ki a képeket magunkról?

2010. 10. 06. 19:50

… csak röhögjetek, tudatom megjöttem !

Megjött a Nagyúr!

Megjött, mert a Sötét Erőt senki sem állíthatja meg!

A harc elkezdődött!

Ti még nem tudjátok, Új Birodalmam székhelyének Esztergomot tettem meg.

Ezért nem tűrhetem, hogy Mettyka Dzsedy helytartóm Éva életére törjön.

Aljas szándékát, mihez Vajk népének 9 ivadéka segítkezik nem viheti véghez.

Nem viheti véghez még akkor sem, ha Viktor Király a seregével érkezik…

Bizonyságként láthatjátok, első lépésként hatalmam alá vontam a Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság tagjait, kik szó nélkül teljesítették parancsom.

És lám Mettyka Dzsedy fércműve megbukott.

De kémeim már jelentették, Mettyka Dzsedy nem adja fel

Lézerkardját már feni...Vagyis fenné, de kilenc voltos töltőjét nem lesz hova dugni, mert Erőm akkora, hogy kiveri a biztosítékot még a Fidesz központban is.

Ezért Viktor király sem indul felmentő seregével, mivel nem nyílnak az automata kapuk az nagy budapesti Király utcában – Vagy lehet, hogy nem is akar, s veszni hagy?

Hmmm…

No erre is erősen koncentrálok.

Szegény Mettyka Dzsedy mi lesz veled?

No én megmondom.

Hatalmam bizonyságaként újra nyílik az OPNI!

Gyönyörű sárga színe ismét fényesen fog ragyogni. Esterházy sárga lesz. Főúri... Vigyor

És erős rácsok is lesznek ám rajt!

Szép s időtálló. Hemmerájt rozsdarágó festékkel kenve.

Erős vár lesz az neked.

Tán be sem tudom venni... Hisz 9 bátor Vitézed is egyként védelmez!

Büszke lehetsz rájuk.

De azért várjuk ki a végét Vigyor

 

…no most elég ennyi.

Koncentrálnom kell. Mivel főhadiszállásom a sziget egyik hoteljében van valahogy áramot kell varázsolnom. Mert ugye oda még nem kötött be az Áramszolgáltató.

És hogy rettegésed fokozzam, ismétlem: Hajrá Éva – Az Erő veled van! És Viktor Nagyúr is Nyelvöltés

2010. 10. 06. 19:40
Komolyan mondom, most azt várom megjeleneik az a hír, hogy a több mint 8000 szavazót feljelenti, mint névtelen (?) elkövetőket, akik nem rá szavaztak,és ezért választási csalást követtek el.Nevetés

2010. 10. 06. 19:35

Ezeknek az embereknek már semmi sem elég.... Petróczy az élen? Olvasás nélkül aláírták, hogy a legszembetűnőbb hibákat sem vették észre?

Mi a fenét várunk ezektől az emberektől...

A nap képe Éváról, az viszont jó !!!! - persze a maga nemében, - ha már előfordul ilyesmi. És Éva csak mosolyog... mosolyog... mosolyog... és meg van a magához való esze !!!

2010. 10. 06. 18:40

Erre egy facebook csoportot is lehetne csinálni...

2010. 10. 06. 18:38

A FIDESZ vezetésén, természetesen az országos vezetőségre gondolok! Lenne egy jó megoldás: oszlassák fel, és szervezzék újjá az esztergomi FIDESZ szervezetet!

2010. 10. 06. 18:35

Sok mindent nem értek sajnos! Többek között azt sem: miért nem lép a FIDESZ vezetése végre? Miért is jó ez nekik, hogy ennyire lejáratják a FIDESZT? Lehet hogy rosszak az információim, majd valaki kijavít, ha igen. Esztergomban 36 tagú a FIDESZ helyi szervezetének a létszáma. Namármost a harmincezres várost szeretnék ők vezetni! Anno a pártállam idején, ezt biztosan tudom, nyolcszázezres párttagság vezette a tízmillió embert.

A Petróci kéviselő ténykedése meg meggyőzheti azokat az embereket, akik FÜGGETLENKÉNT rá szavaztak, hogy kire is szavaztak!  Én is csak csatlakozni tudok ahhoz, aki azt mondja neki: SZÉGYELJE MAGÁT!!!!

2010. 10. 06. 18:34

Kedves 8117 testvérkém!

Alakítsunk ügyeletet már az alakuló üléstől folyamatosan a testületire bemenni! Ne hagyjuk POLGÁRMESTERNŐNKET mosoly nélkül! A tér is elég nagy lesz fabódék nélkül, a demokrácia nem veszhet egy beteg csökönyös csacsi halk ordítozásában. SZÉGYEN!

2010. 10. 06. 18:29

Ezzel a fellebezéssel a Fidesz teljessen lejáratja magát és pártját nem csak az Esztergomi polgárok hanem az egész ország elött. Szerintem ott fent sem örülnek az ijesfajta irománynak. Szégyenbe hozzák Esztergomot. Egy párszor már megtették és ebből lett elege annak a 8000 választópolgárnak vasárnap. Nagyon sajnálom, hogy MT nem tudja tisztelettel elviselni a vereséget. Azok az emberek akik mellette tették le a voksukat és a Fidesz területi képviselöi elött azok most láthatják az eredményét. Nem tudom miért ilyen hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó emberek mellé tették az "X"-et vasárnap. A vereséget tisztelettel és alázattal el kell viselni!!!!! Ha bármely ok folytán uj szavazás lesz nem valoszinü, hogy egyetlen Fideszes is lesz a testületben. Teljessen lejáratják magukat.

Minden tiszteletem Tétényi Éva elött akit Esztergom polgárai demokratikus választáson megválasztottak. Nagyon nehéz lesz a Polgármester hölgynek ilyen testületi tagokkal dolgoznia de megoldja és a a 8000 ember egyként mögötte áll.