A Regionális Szakmai Társaság üdvözli Tétényi Éva polgármestert!
Közélet
2010. okt. 6.

<p>Tétényi Éva sikere azt bizonyította, hogy képesek Esztergom város polgárai összefogni egy nemes cél<br />érdekében.</p>

Mi, a Regionális Szakmai Társaság tagjai/képviselő-jelöltjei örömmel üdvözöljük a város új polgármesterét, Tétényi Évát, és gratulálunk fölényes választási győzelméhez.

Ahogyan a választás alatt, azt követően is civil egyesületünk minden segítséget szeretné megadni Esztergom új polgármesterének. Ugyancsak felajánljuk segítségünket a város megválasztott képviselőinek. Valljuk, hogy az előttünk álló hónapok, évek igen nehéz feladatai nem engedik meg senki számára azt a luxust, hogy pártpolitikai vitákra fecsérelje a város energiáit.

Megdöbbenéssel olvastuk a demokratikus választás során lesújtó mértékű vereséget szenvedett Meggyes Tamás volt polgármester nyilatkozatát. Azt gondoljuk, méltósággal tudomásul kell vennie, hogy Esztergom város választópolgárai elfordultak tőle. A vereség okát saját tetteiben kell keresnie, és fel kell hagynia az értelmetlen és tökéletesen alaptalan vádaskodásokkal!

Esztergom város frissen megválasztott képviselő-testületének tagjaitól határozottan elvárjuk, hogy mindnyájan legjobb tudásuk szerint segítsék Tétényi Éva polgármester munkáját Esztergom város boldogulása érdekében!

 

Biró László

az egyesület leköszönő elnöke

 

Sitku Pál

az egyesület elnöke

 

Miavecz Jenő

Nagy László

Rajczy Péter

Regionális Szakmai Társaság

 

(forrás)