Meggyest máris lerázta a FIDESZ

Meggyest máris lerázta a FIDESZ

2010. 10. 04. 20:25

"Meggyes az [origo]-nak hétfő délelőtt azt mondta, hogy szerinte választási csalás történt, mert politikai ellenfelei az elmúlt évben hazugságokat terjesztettek róla, úgy próbálták beállítani, mintha ő lenne "a patás ördög". Konkrét eseteket, állításokat nem akart említeni,

 

de hozzátette: a Fidesz vezetéséből egyelőre nem kereste meg senki.

Szerinte ez azzal magyarázható, hogy erre az eredményre számítani lehetett a lejárató kampány miatt."

 

Ha számítani lehetett a zakóra, akkor miért indult Tompika?

http://www.origo.hu/itthon/20101004-vereseget-szenvedo-fideszesek-a-kudarcrol.html

 

 

2010. 10. 05. 15:31

Sajnos ez csak töredéke az ügyeknek.

2010. 10. 05. 14:32

Ez tényleg nagyon jó.

2010. 10. 05. 10:53

Atyavilág! Meglepett

 

Úgy tűnik, lesz mit rendbe rakni... Határozatlan

 

2010. 10. 05. 10:49

Huhh!

Ezt nagyon frappánsan összefoglaltad!

2010. 10. 05. 10:08

Mesélje el már a Pajszeros, hogy mégis mi az ami az ő tevékenységükben pozitiv, amiért szeretne kellene őket?

Egyetlen tevékenységük az elmúlt évtizedben a hazug PR tevékenységük.

Hazug kampányt folytattak ellenük? Ki hazudott az alábbi ügyekben?

Vargyasi kastély? Mi van vele? Volt már valamelyik mezei várospolgár ott? Mennyi az éves költsége? Kik az alkalmazottak? Az Offshore kikötői önkormányzati cégnek

ki az Offshoros tulajdonosa, mitől titkos ez közpénz elköltésénél. Milyen eredményt produkált a vállalkozás? Mélygarázs szállodával? Úgy épiteni valamit, hogy nincsen szakmai befektető, nem beszélve az üzemeltetővel? Milyen hatástanulmány alapján döntöttek az épitkezés mellett, egyáltalán készült ilyen? Miért kellett megvenni több, mint dupla áron az önkormányzatnak? Ez nem hűtlen kezelése a közpénzeknek? Mi van a másik szállodával? Ki a befektető , ki az üzemeltető? Mennyibe került ez nekünk eddig, és mennyibe fog

ezután? Mi van a Fürdő szállóval? Van üzemeltető, netán befektető, Mi van a rámpabontással? HIDLAP (önkormányzati újság) mai napig nem a valós állapotot közli? Ki hazudozik?

Mi van Dr. Csomor Sándor jegyző úr ügyeivel? Mi van az aranyáron sumákban 2006-ban aranyáron megvett telekkel, Németh József alpolgármestertől? Felépült rá már az önkormányzati mosó(!!!???) ? A közlekedési reform, amit állitólag a Győri Főiskola munkatársai készitettek? Csakhogy ők ezt az állitólagos tényt azonnal cáfolták! Ki csinálta ezt a szuper reformot? És mennyiért? Miért volt az elmúlt évtizedben annyi zárt ülés? Mit tudhatunk mi ezekről? Mennyit fizetett a biztositó a leégett házra, mikor esedékes a hitel visszafizetése? Mivel érdemelte ki Dr. Kolumbán a PRO URBE dijat? Tisztes példás családi életével? Nem? Jól lövöldözött a Széchényi téren a tömegben? Egyáltalán hogyan lehet tömegbe pisztolyt vinni? Ez nem büncselekmény? Esetleg jól tanitott 67 évesen a gimnáziumban , képesités nélkül(!!!), miközben országunkban több ezer jól képzett állás nélküli pedagógus van?

Ki aljasozta le az Istvános szülőket? Kinek van példás családi élete, miközban "Isten,Haza, Család" programot hirdetünk? Mit csinált a Pajszeros 1999-ig? Miért nem tudhatjuk ezt? Hány évtizede jár főiskolára a közpénzből? Milyen idegen nyelvet tanult meg közpénzből? Mikor lesz dioloma? Még ebben az évszázadban? Mi van a géppisztolyos merénylettel? Mi van a meseparkkal? Mi van a 6(???!!!) csillagos szállodával a szigeti dzsumbujban, panorámakilátással a párkányi papigyárra? Ki lesz az a marha , aki ott akar majd lakni? Mit keres Dr. Kiss-Rigó László a kampány részeként (nem először!!), miért nem az egyház helyi képviselői vannak megszólitva? Hogyan mükődik az élményfürdő? Üzemi nyereség? Ez milyen közgazdasági fogalom? Mennyibe került nekünk az egyszeri ingyenes fürdőlátogatás ( amit nem vettünk igénybe!)? Lehet tudni? Kreativ könyvelés? Hány ember ment el ingyen az élményfürdőbe? Mennyi pénzt kapott ezért az élményfürdő? Mi van Bakos Erikával? Egy közhivatalnak hogyan lehet vezető munkatársa olyan ember , akit az APEH és a biróság is keres? Miért nem találja meg? Milyen morál ez? Ki nyilatkozta azt , hogy a gimnázium nem szünik meg? Milyen alapon keres munkatársakat az önkormányzat a cégeihez, talán rokoni alapon? Mit keres a Lövöldözés hétfőn az önkormányzat nem publikus helységében? Milyen pozitiv tevékenységet folytatott és mennyiért Bayer Zsolt és Obersovszky Péter, ki fizette őket, és mennyit kaptak? Tudunk mi erről? Ki adta meg a tematikát nekik? Hogyan müködik a "pártatlan" ETV és a "pártatlan" HIDLAP , a mi pénzünkből? Mennyibe kerül ez nekünk? Hogyan lehet, hogy az az állitólagos pár bünöző és önző érdekű (HIDLAP 2009.10.10.: Bayer Zsolt és HIDLAP 2009.10.15. Dr. Kiss-Rigó László) a város több mint 2/3-t maga mellé tudja állitani? Ők is mind önzők vagy bünözők? Miért nem lehetett a Pajszerosnak  évtizedeken keresztül  kérdéseket feltenni? Hol volt a Pajszeros a kampány idején? Pilismaróton? Miért nem mert megjelenni szeretett népe előtt? És a többi? A Narancssárga 100 napos kábitással név nélkül pártjukkal kampányoltak. A plüssmacim narancssárgában is csinált volna több mint egyharmadot, mint a Pajszeros?

Egyaltalán ki kábit itt kit? Ki hazudozik itt? Csak a legutolsó: 10 év fejlődéséről beszél a nagyformátumú! Ez a romhalmaz az , amit mindenhol a városban látunk? II. világháborús retró városról beszél?

És még sorolhatnám....?

2010. 10. 05. 9:10

Ki tudja ezt feltenni ide??? TV2-t

Eredeti méret

2010. 10. 05. 8:53

Dehogynem! Olvasd csak ezt el: Meggyes Tamás vár a költözéssel

Nem tudom, van-e még ennél lejjebb!

Törölt felhasználó

2010. 10. 05. 7:53

Valóban önmagáért beszél, ezt a vereséget még a legelvakultabb Fdesz-hívők sem tudják kimagyarázni.

2010. 10. 05. 7:53

Ez az ember fankón beteg!!!

Törölt felhasználó

2010. 10. 05. 7:50

az esztergomi történésekre reagálva Lázár János frakcióvezető tegnap már csak úgy reagált: "az eredmény önmagáért beszél".

 

Népszava

 

2010. 10. 05. 7:13

A Kósa "lejárató kampány" helyett nagyképűségről beszél Esztergom kapcsán. Ha valaki lemaradt volna:

http://tv2.hu/tenyek/video/tenyek-reggel-teljes-adas-2010-10-04-hetfo  (12:00-tól)

2010. 10. 04. 23:45

Egy biztos!

Esztergom soha nem volt ilyen híres! Még Mariska néni Piripócson is tudja, mi történt itt! Nevetés
Biztos már a küldöldi lapok is tele vannak vele!

FIGYELEM!
Fellendül az idegenforgalom!
Gyorsan be köll fejezni a szállodákat! Kacsintás

És dől a lé Esztergomba...

 

2010. 10. 04. 21:08

Közben Pataki meg úgy viselkedik az iwiw-en, mint a Kincs, ami nics Bud/Terence filmben a szigeten ragadt japán katona, akinek nem szóltak, hogy vége a háborúnak.

 

Ez a félkegyelmű buszfosőr még mindig teli torokból rágalmaz, keresi a pofont.

2010. 10. 04. 20:54

"Példát vehetne Knapp Jancsiról. Mehetne a nyomába!"

Meztelenül fényképezgetni? Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

2010. 10. 04. 20:52

 

 Példát vehetne Knapp Jancsiról. Mehetne a nyomába!

2010. 10. 04. 20:48

Miért nem szól ennek a szerencsétlennek már valaki (Bayer, Obersovszky, Kiss-Rigó), hogy maradjon csendben??? Vigyor

2010. 10. 04. 20:47

 Ez a pasas nagyon gáz, annyira ciki, hogy észre sem veszi, hogy megbukott.

2010. 10. 04. 20:35

Apám még mindíg őszinte híve.

2010. 10. 04. 20:33

Ez a meggyes-bukta tényleg nem tudja, hogy mit halandzsázik ország-világ előtt. Önmagát járatja le... Nevetés