Meggyes tiltakozik-e Német J. alpolgármester megfigyelése miatt?

Meggyes tiltakozik-e Német J. alpolgármester megfigyelése miatt?

2010. 09. 24. 9:52

Vádat emeltek két volt rendőr ellen
az UD Zrt.-ügyben

Kamu indokkal kértek le híváslistákat, Esztergom alpolgármestere után is szaglásztak.

 

Szolidáris-e Meggyes Tamás Németh József alpolgármesterével? Kacsintás

Megszólal-e a megyei Fidesz vezetés? Kacsintás

Tiltakozik-e az országos Fidesz vezetés? Kacsintás

 

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=350161

 

Kicsi a világ, Meggyes jelenlegi kabinetvezetőnője is a Bp. XXII. kerületből érkezett Esztergomba, onnan, ahol a kerületi rendőr beindult az esztergomi polgárok ellen szaglászni....

gömbicica

2010. 09. 29. 17:14

http://www.parlament.hu/kepviselo/elet/k308.htm

tessen parancsolni: Dr. Kövér László önéletrajza, igaz 1996-ból. Hogy a felesége ugyan az, vagy változott ?-

 

illetve egy kicsit frissebb:

http://zipp.hu/belfold/2010/08/06/kover_laszlo_eletrajza

2010. 09. 29. 15:52

Na ezért jó ez a fórum.Sokan nem tudunk ilyen és ehhez hasonló iformációkról.Nem mintha változna valami,de egy vélemény formálásához,csak segítséget ad.Még ha cáfolják  is.De hát  én még nem láttam gerinces politikust.Persze nem vagyok naiv,tudom hogy valamit valamiért.Csak azt mondjátok meg nekem ,hogy hívják a Kövér László feleségét?Csak hogy tisztábban lássak.!

2010. 09. 24. 19:30

2006-ban a választások idején nem kevés pénzért megvették a telkét. Ennyiért ott a környéken sokan eladták volna a telküket.

2007-es meghallgatás során a Pajszeros azzal érvelt , hogy azért volt sürgős a vásárlás , mert gépkocsimosót (!?) létesitenek ott.

A nagyon sürgős beruházás hozama, hogy az elmúlt 4 évben parlagfűvet termesztettek , beruházásnak nyoma sincsen. E telek egyébként Greiner úr szomszédságában van,

ő sokat tudna még valószinűleg erről mesélni. A nevezett alpolgármester annyira karakán, hogy azt amit én négyszemközt mondtam neki ( nem volt ránézve hizelgő) , azzal beárult a Pajszerosnál, aki ahelyett , hogy a kérdéseimre válaszolt volna , Németh úr(?) beárulásával probált ellemtámadásba lendülni. Ne felejtsük el , hogy a nevezett szavazataival minden esetben - a mai napig is - támogatta a rezsimet.

2010. 09. 24. 16:59

Lehet hogy a poziciójánál fogva kevésbé támadható Németh József alpolgármester Úr-figyelitek,megadtam a tiszteletet-de ebből a városházi mocsokból,messze kiemelkedik.Érdekes hogy róla nem hallottam támadó  cikkeket.Meg tudja tűrni maga mellett a tomika?Vagy Ő lenne az ellensúly?Mindenesetre semmit nem hoztak föl ellene.Okos ember lehet,hogy kivül tud maradni,a szemétdombon.

2010. 09. 24. 9:54

Mit fogunk Németh alpolgármester megfigyeléséről olvasni a Hídlapban??? Üvöltés