Meggyes megszólal Knapp ügyben?!

Meggyes megszólal Knapp ügyben?!

Törölt felhasználó #2244
2010. 09. 21. 18:20

A Jobbik közleménye:

Esztergom városát - sajnos - ismét hírbe hozták, nem pedig jó hírét keltették.

Ezért az esztergomi Jobbik tagsága nevében felszólítjuk Knapp János Pál társadalmi megbízatású alpolgármestert, hogy azonnal mondjon le minden önkormányzati megbízásáról.

Knapp János Pálnak joga van azt csinálni otthon, amit akar, s azokról felvételeket is készíttethet egy harmadik személlyel. Más megítélés alá tartozik azonban, hogy mindezeket hol és miként tárolja. Az is elgondolkodtató, hogy egykori fideszes képviselőtársához, Lengyel Zoltánhoz hasonlóan ő is vallási jelkép előtt pózolt meztelenül, s ezen tettére legutóbbi nyilatkozata szerint még büszke is.

A Jobbik szerint Knapp János méltatlanná vált mindenféle városi tisztség betöltésére Esztergomban, Szent István és a keresztény magyarság fővárosában.

Ebben a városban ilyen ember nem tölthet be semmiféle vezetői pozíciót! Elvárjuk, hogy úriemberként vonja le a következtetéseket, s önként mondjon le a Fidesz-KDNP megyei listás jelöltségéről.

Felszólítjuk továbbá Meggyes Tamás polgármester urat, hogy határolódjon el alpolgármestere cselekedetétől, és legutóbbi nyilatkozataitól, s amennyiben Knapp János Pál önként nem távozik a fizetett társadalmi megbízatású alpolgármesteri székéből, váltsa le. Elvárjuk a KDNP és a Fidesz vezetőségétől, hogy a számos elhallgatott ügy után (droggyanús képek a város vezetőjéről, feleségverésről szóló nyilatkozatok vallomások) most végre nyilatkozzanak, és valljanak színt.

Esztergom történelme többet érdemel!

 

Zentai Plajner Zsolt
az Esztergomi Jobbik elnöke

2010. 09. 26. 16:12

Mi lesz a képek besorolása, ha véletlenül kiderül, hogy nem a feleség a partner?

Ez esetben az unokák nem láthatják a családi képeket?

2010. 09. 26. 12:17

Meggyes és "barátai": Én tudom rólad, hogy Te tudod rólam, hogy mindent tudok rólad. És mindent tudunk egymásról. Tehát ajánlott a kölcsönös hallgatás. Mert ha én egyszer kinyitom a számat! Ha én egyszer elkezdek beszélni.........

2010. 09. 26. 11:21

Többek közt ez is jelzi a városvezetés és a fidesz "tisztaságát", "becsületességét", "keresztényi erkölcsösségét"! Apropó! Most hol van a KERESZTÉNY demokrata nép párt?!

Jó lenne hallani, olvasni a véleményüket. Vagy a talp(...)nyalás okán ezek még náluk beleférnek? Mert  ha igen, a "keresztény" szót jó lenne ha törölnék a pártocskájuk nevéből!

Tényleg! Vajon mekkora lehet ez a "párt"?

2010. 09. 25. 11:01

Az érintett megszólalt a helyi szennylap heti számában, "érdemes" elolvasni, de szerintem csak egy szem Daedalon kíséretében.

2010. 09. 24. 19:33

Kedves János!

Ezek a "Niemandok" emlitést sem érdemelnek!


2010. 09. 24. 16:45

Nekem az tetszik, hogy a jóerkölcsű Steindl Balázs, Zoltai Dániel, Heer triónál nem az verte le a lécet, hogy Knapp házipornójával kvázi évek óta zsarolható volt valakik által, hanem az, hogy mostantól már nem lehet vele zsarolni.

2010. 09. 24. 16:29

Nekem még eszembe jutott néhány alternatíva:

-Miért legyen "különb" a polgármesterénél?

-Szereti a "meztelen" igazságot.

-Jelzi: itt tart a város anyagilag.

-Városfejlesztés: "ezt nektek".

-Balfék.

Csak néhány ötlet. Tessék választani. Én az elsőt favorizálom. Egy dakota közmondás: Embert barátjáról, pártot polgármesteréről, alolgármesteréről ismerni meg.

És a tagság, szavazók továbbra is ......... ?

2010. 09. 24. 10:06

Nagy a lapítás!!! Nevetés

2010. 09. 22. 13:20

Számtalan kérdés vetődik fel.

Volt-e harmadik személy? ( Azt mondják igen.) Ki volt az? ( Esetleg Meggyes Tamás?) Ki készítette a képeket? ( Talán maga a nagy Néró, vagy egy harmadik nő?) Ha nem a feleség van rajta, akkor ki van a képen? ( Erre is több tipp érkezett…)

Illetve jó lenne tudni a munkáltató véleményét: A Magyar Postához kommunikációs menedzsernek vagy mókamesternek (a dolgozók” igényes” szórakoztatásáról gondoskodónak) szerződött Knapp János Pál?

 

Még valami. Munkahelyi gépén voltak a gépek, innentől kezdve ez nem magánügy. Kell vele foglalkozni.

 

2010. 09. 22. 11:01

OFF

Jó munkához/munkának nem kell reklám... Kacsintás

ON

2010. 09. 22. 10:56

Igazad van Attila!
Fölösleges az ingyenreklám... Hogy egyesek milyen helyre legények, ezt (is) meg merik tenni... Nyelvöltés

 

2010. 09. 22. 10:30

Senkinek nem kell megszólalnia, mindenkinek le kell vonni a következtetéseket, kinek a szavazófülkében, kinek a polgármesteri hivatalban.

Ennyi.

Szerintem.

2010. 09. 22. 6:31

FUll cikik a képek. Azért voltak a céges laptopon, mert azon volt photoshop. Kicsi löttyedt szerszámból próbált használhatót kreálni. Az eredeti képeken lehet látni mindent. A másikon, készülődés közben láthatő, mikor álruhában készül a városba a zemberek közé és szakállpróbán van. A harmadik az munka közben készült, mikor "intézkedik", főnökénél próbál valami t elintézni.

2010. 09. 21. 18:23