Szlovák "vendégmunkások" gyűjtenek a Fidesznek Esztergomban

Szlovák "vendégmunkások" gyűjtenek a Fidesznek Esztergomban

2010. 09. 01. 9:07

Úgy tűnik az esztergomi Fidesz kapaszkodik minden fűszálba, hogy nagyot villantson kopogtató ügyben. A jelek szerint saját embereikben már nem bíznak annyira - vagy azokat már túlságosan is ismerik az esztergomiak - és szlovák "vendégmunkásokat" hívtak összegyűjteni az önkormányzati választásokhoz szükséges ajánlócédulákat.

Ez nem valamiféle mendemonda - mint ahogy ezek alapján az országgyűlési választások idején felreppent hír, mely szerint "erdélyi magyarok gyűjtenek Meggyesnek kopogtatókat" sem lehetett az - hiszen a Fidelitas esztergomi blogja számolt be minderről a fidelitasesztergom.blog.hu oldalon.

A Fidelitas és az MKP Via Nova ICS mindkét országban ősszel esedékes önkormányzati választások fontosságát szem előtt tartva megerősítette a már évek óta jól működő kapcsolatát és ezúttal aktivistái ajánlószelvény - köznéven „kopogtatócédula" gyűjtésben segítettek Esztergomban.

Eközben Steindl Balázs, a Fidesz esztergomi elnöke - és Meggyes sofőrje + titkára + kitudja milye - azt nyilatkozza Meggyes Tamás fideszes weboldalán:

...a jelöltek és a Fidesz esztergomi aktivistái tovább folytatják az ajánlószelvények gyűjtését, hogy minden választópolgárhoz eljussanak és aktív párbeszédet folytassanak a város jövőjéről...

Elgondolkodtató, hogy miféle párbeszédet tud folytatni egy szlovák állampolgár Esztergom jövőjéről...

 

Még nincsenek kommentek :(