Végre valóban Lehet Más a Politika Esztergomban is!
Közélet
2010. júl. 28.

<p>Örömmel olvastuk <strong>Tétényi Éva</strong> <a href="http://www.szeretgom.hu/content/63402-tetenyi-eva-indulok-a-valasztason">bejelentés</a>ét, miszerint <strong>független polgármester-jelölt</strong>ként indul <strong>Esztergom</strong>ban az őszi önkormányzati választásokon.</p>
<p> </p>

A jelöltben nem csak egy képzett szakembert, hanem egy a társadalmi életben is aktív, szerepeket vállaló polgárt ismerhettünk meg.

Az önkormányzatiságról alkotott véleménye, valamint nyilatkozata a közpolitika átalakításának szükségességéről előrevetíti: irányítása alatt nem egy kézivezérelt, zárt ülésektől és titkos/titkolt határozatoktól hemzsegő, hanem egy értünk, az itt élőkért aktívan működő városvezetés jön majd létre.

Személyében garanciát látunk arra, hogy nem napi pártpolitikai érdekek mentén, hanem a város lakóiért fog dolgozni. Be fogja bizonyítani: Esztergom is működhet másként, itt is lehet más a politika!

 

Kérünk mindenkit, hogy először az ajánlószelvényével, majd szavazatával támogassa Tétényi Évát, legyen végre egy élhető városunk!

 

LMP

(forrás)