Az MDF esztergomi szervezete nem indít saját jelöltet

Az MDF esztergomi szervezete nem indít saját jelöltet

2010. 07. 27. 13:20

A Magyar Demokrata Fórum Esztergomi Szervezete tagjai érdeklődéssel olvastuk Tétényi Éva független polgármester-jelölt blogját, amely felkeltette érdeklődésünket.

A jelölttel történt személyes elbeszélgetés után a vezetőség és a tagság teljes egyetértésben úgy döntött, hogy korábbi elképzelésünket megváltoztatva, nem indítunk önálló polgármester-jelöltet, hanem támogatjuk Tétényi Éva programját és indulását Esztergom város polgármesteri tisztségéért.
Az MDF Esztergomi Szervezete a jelölt ideológiai, vezetési, városfejlesztési gondolataival, elképzeléseivel teljes mértékben azonosulni tud, azok megvalósításában tevékenyen szeretne részt vállalni.

Kérjük mindazokat, akiknek fontos az MDF Esztergomi Szervezete által képviselt keresztény, konzervatív eszmeiség, Esztergom fejlődését a közösségi összefogás erejében látják, akik az országgyűlési választásokon dr Jónás Lászlót az MDF országgyűlési képviselőjelöltjét a parlamenti küszöb elérése fölé segítették, kopogtatócéduláikkal és majd szavazataikkal az önkormányzati választásokon támogassák Tétényi Éva polgármester- jelöltet, és a Magyar Demokrata Fórum képviselőjelöltjeit!

Az MDF Esztergomi Szervezete nevében:

dr. Jónás László elnök

 

Még nincsenek kommentek :(