Meggyes vs. Cserép ügy, első tárgyalás

Meggyes vs. Cserép ügy, első tárgyalás

2010. 05. 21. 15:12

A mai napon tartotta az első tárgyalást a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság a 4.P.20.110/2010. számon indult ügyben, melyben korábban a felperes Meggyes Tamás a Szeretgom szerverének és minden számítástechnikai eszközömnek a lefoglalását kérte. A tárgyaláson a felperes nem jelent meg, ügyvédje, dr. Regász Mária pedig külön sérelmezte, hogy az ügy eddigi iratait miért publikáltam az interneten - a minden jel szerint igen felkészült, a tárgyalásról mindössze 25 percet késő ügyvédnő szerint erre nekem nincs jogom.

A tárgyalást a bírónő felfüggesztette, mivel a felperes Meggyes Tamás ebben az ügyben is bejelentette, hogy a Megyei Bíróság és annak összes bírájának kizárását kéri az ügyből - ennek elbírálásáig megállították az ügy tárgyalását. Előtte azért Regász Máriának sikerült előadnia, hogy a keresetet kiegészíti egy hónapokkal ezelőtt a Youtube-ra "cserepj" néven feltöltött videóval, amin szerinte Meggyes Tamást Hitlerhez hasonlítják.

Az ügy várhatóan ősszel folytatódik a kizárási kérelem elbírálását követően.

A felperes azért indíványozta a bíróság kizárását, mert 500 ezer forintra perli a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságot, amiért az az alá tartozó Esztergomi Városi Bíróság nem jogerősen 500 ezer forintos bírságot szabott ki rá a dr. Csomor Sándort jegyzői székébe visszahelyező ítélet végre nem hajtása miatt. A történet pikantériája, hogy az ominózus félmilliós bírságot éppen másodfokon, a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság nem találta megalapozottnak.

A felperes képviseletében dr. Regász Mária csatolt két további keresetlevelet amivel a kizárást szerette volna megalapozni - ezen keresetekben azonban nem Meggyes Tamás a felperes a bíróság ellen, hanem Esztergom Város Önkormányzata, így ebben az ügyben a kizárási kérelem szempontjából semmilyen relevanciájuk nem lehet.

Az ügyvédnő kijelentette a bíróság előtt, hogy arra kapott megbízást Meggyes Tamástól, hogy minden Cserép Jánoshoz köthető internetes hozzászólást nézzen át és minden lehetséges esetben egészítse ki ezt a keresetet a talált kijelentésekkel.

2010. 05. 26. 13:52

Szerintem ide tartozó amit beteszek, egyik ismerősömtől kaptam a viccet, szerintem itt történt Esztergomban:

 

A cigány elhatározza, hogy belép a Fideszbe. Be is adja a kérelmét, de elutasítják. Nem hagyja annyiban, fellebbez, és végül be is idézik egy magas rangú fideszesekből álló bizottság elé. Lezajlik a meghallgatás, a cigány szomorúan hazamegy és meséli a feleségének, hogy most sem vették fel.

- Mit ...mondtak? - kérdezi az asszony.

- Azt kérdezték, hogy igaz-e, hogy az átkosban én húztam a zenét a 3/3-as tartótisztek buliján. Mondtam, hogy igaz.

- Hülye vagy te! Mért nem tagadtad le?

- Nem lehetett, mind ott voltak..

2010. 05. 25. 13:45

Kíváncsi lennék, mi a véleménye a több száz „bukás” című videóról? Akinek nem inge, nem veszi magára. Akinek meg az, vegye csak magára, még jobban kiröhögik. Az index.hu például egyenesen kirakta a saját web lapjára a róla szóló Hitler videót. Vajon miért?

http://www.youtube.com/watch?v=k_kDGzGCViw

http://index.hu/tech/2010/04/01/hitler_nem_talal_parkolohelyet/

http://mandiner.blog.hu/2008/03/11/a_bukas_ujratoltve

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/0311ugng/

http://index.hu/tech/2010/04/21/bukas_a_hitler-videok_utolso_napjai/

http://index.hu/tech/2010/04/01/hitler_nem_talal_parkolohelyet/

2010. 05. 22. 8:53

Régi mondás, de igaz: Madarat tolláról...

Nos, egy a Meggyes mindig megtalálja a legbalekabb ügyvédet, akinek aztán a nagy semmire + hülyeségekre kifizeti a nem kevés pénzt, persze fel sem merül bennem, hogy mindezt az önkormányzat kasszájából...Kacsintás

Komoly ember komoly ügyvédet alkalmaz, polgárkontár ügyvédkontárt.

És ezek után Meggyes csodálkozik, hogy sorra veszti el a pereket, a bíróságokon közröhej és közbeszéd tárgya Meggyes perindításai, dilettáns beadványai, jogi képviselőinek önmagukat lejárató tárgyalási szereplései, ha egyáltalán megjelennek, vagy el nem késnek a tárgyalásokról!

Pedig Meggyes büszke jogi képzettségére, hiszen 1/2 évet járt jogi egyetemre, de nehéznek bizonyult a dolog... Nyelvöltés

Ezek után még ő lép fel panaszosként a Legfelső Bíróságon, kritizálva a megyei bíróságok munkáját??? Üvöltés

És mit tesz a jogi (?) végzettségű élettársa, nem nézi át Meggyes peraktáit?

 

Meggyes! Nézz tükörbe!

2010. 05. 21. 20:14

Csatlakozva Greiner Zolihoz:

 

Ha alapos okod lenne rá, még akár a közmegbízatásodból stb. tudomásodra jutott információt is kitehetnéd transzparensre! Ha az ember bizonyítani akar valamit a saját maga érdekében, azt nehogy már egy ügyvéd vagy bármilyen törvény tiltsa meg - egyébként nem is tilthatja, és nem is tiltja.

Egy példa: ha te csak kenőpénzért tudod kibérelni valamelyik belvárosi ingatlant, s "kínodban" (ezt bizonyítandó) a pénz átadását felveszed videóra (persze a hatóságnak történő átadás céljával és nem zsarolási, tetűsködési szándékkal!), azt a felvételt nyugodtan bemutathatod bárhol, bárkinek a Te, saját igazadat bizonyítandó.

Ja!!!! Hogy a másik félt ez irritálja???!! Hát,... nem kell pénzt kérni azért, hogy valaki előnyben részesüljön a mi, személyes "nyomoronc, királyságunk folytán", s ha már korrupt módon, pénzért árulunk mindent, akkor tudnunk kell arról, hogy egyszerű bűnözők vagyunk, még ha éppen valamilyen társadlami pozíciót is töltünk be  stb.stb.

 

Benne van a pakliban a bukás veszélye mindig.

 

Ez olyan, mint a telefonok lehallgatása: mindenki sír, rí, hogy meg ne tudja valaki az Ő Nagy titkát - pl: hogy milyen recept alapján főzi a bablevest, miközben az igazság az, hogy valójban csak a TETŰ BŰNÖZŐT, A SUNNYOGÓT zavar(hat)ja a telefon lehallgatása, hiszen tisztességes embernek nincs mitől tartania.

 

A TETVEDÉKEK pedig vigyáznak is kellőképpen, hogy le ne bukjanak. Nem kell telefonon olyasmiről beszélni, ami "kényes" :-)

 

Tehát, hajrá! Teljes mellszélességgel és teljes nyilvánossággal a retkek ellen!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A sunnyogásra, s így a sunnyogókra a nyilvánosság a legjobb ellenszer!