Botrány: Így drogozik egy jófej fideszes - Meggyes Tamás és a kettős mérce (VIDEÓ)
Kultúra
2010. ápr. 16.

<p>Az alábbi felvételeken <a href="http://www.szeretgom.hu/content/53715-megdobbento-interju-kui-rozsaval-meggyes-tamas-polgarmester-felesegevel-i-resz" target="_blank">feleségverő</a> (dokumentum <a href="http://pinamkivan.freeblog.hu/files/jegyzokonyv.pdf" target="_blank">ITT</a>) Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere látható, ahogy barátaival - jó keresztény módjára - haladó technikával fogyaszt füvet.</p>

Külön érdekesség, hogy egy bírósági irat szerint egy rendőrtisztnek "Meggyes Tamás több alkalommal is adott információt arról, hogy kik terjesztenek a fiataloknak kábítószert, hol tartanak nagyobb "drogos partikat". Kiváncsian várjuk Meggyes visszalépését, az összes médium több száz cikkét, anyagát, többek között a "Keresztény Értelmiségiek" Szövetsége és a Kereszténydemokrata Néppárt véleményét.

1998-ban Meggyes Tamás Esztergom város fideszes alpolgármestere volt!

Addig szívott, amíg tényleg megszívta

Az új keletű közmondás a nem éppen makulátlan hírű Meggyes Tamásra vonatkozik, aki jelenleg esztergomi polgármesterként, országgyűlési képviselőként illetve képviselőjelöltként
„füstöli" be Esztergom városának közéletét a már sokak számára nem ismeretlen botrányokkal.

Lelkesen ügyködik hivatali hatalommal való visszaéléssel választások előtt, választási időszak közepette saját, és pártja, a Fidesz érdekében. Családon belüli erőszak, önkényeskedés. Az időközben a liberálisból „konzervatív héjává" vált Meggyes Tamás a Fidesz szégyene lett. Belső információk szerint el fogják érte küldeni a polgári párt eunuchjait selyemzsinórral, ha még egy botrányos ügy kiderül róla, rombolva a magát tisztának és erkölcsösnek feltüntető Fidesz „jóhírét".

A mai napon a világhálóra felkerülő videofelvételen Meggyes Tamás még 1998-ban egy társaságban éli meg liberális gyökereit. Füveznek az ifjak egy nagyot, és hősünk sem marad ki belőle. Rebesgetik azt is jóakarói, amelyből van szép számmal a városban, hogy nemcsak füvezett, hanem jelentett a rendőrségnek, hogy ki vesz részt az ilyen partykon, és mikor lesz a legközelebbi.

Ezek után felmerülhet az a gondolat, hogy aki ilyen mélységben tud informálódni e kérdésben, akkor annak árulnia is kell. Folytassuk csak a gondolatmenetet! Lehet hogy azért jelentett, mert lebukott a fű kereskedése és rendszeres szívása miatt. Ilyenformán békén hagyhatták. Viszont kértek cserébe valamit.... Hogy lehet-e bizonyítani az előbbieket? Általában nem. Azonban a selyemzsinór várományosát annyian utálják Esztergomban, hogy elképzelhető, hogy a múltból előjön néhány tanú...

A helyi narancsliget satrapájának meggyűlt a baja a feleségével is. A konzervatív elvektől távol álló férfiú otthon nemcsak a tudatmódosító szerek élvezete mellett rakta le a voksát, hanem keresztény emberhez méltatlan módon a gyengébbik nemet sem becsüli. Az ügy az elmeszakértőkig is eljutott.

Innentől kezdve magánéletről van szó, ami szent, legalábbis nálunk, de nem a Fidesz esetében, amelynek bulvárszintre süllyedt, jól fizetett sajtósai előszeretettel vájkálnak ordenáré módon ellenfeleik magánéletében és jól megszerkesztve különféle koholmányokkal jönnek elő politikai ellenfeleik lejáratására. Megért nekik minden pénzt, hogy gusztustalan amerikai kampánymódszerekkel manipulálják Kádár népét. Vajon lesz-e következménye Meggyes eltévelyedésének, vagy altatják az ügyet, ahogy teszik immáron húsz éve. Mi lehet még a fű alatt?

barikad.hu

 

Extended cut:

(forrás)