Botrány: Így drogozik egy jófej fideszes - Meggyes Tamás és a kettős mérce (VIDEÓ)

Botrány: Így drogozik egy jófej fideszes - Meggyes Tamás és a kettős mérce (VIDEÓ)

2010.04.16. 13:38

Az alábbi felvételeken feleségverő (dokumentum ITT) Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere látható, ahogy barátaival - jó keresztény módjára - haladó technikával fogyaszt füvet.

Külön érdekesség, hogy egy bírósági irat szerint egy rendőrtisztnek "Meggyes Tamás több alkalommal is adott információt arról, hogy kik terjesztenek a fiataloknak kábítószert, hol tartanak nagyobb "drogos partikat". Kiváncsian várjuk Meggyes visszalépését, az összes médium több száz cikkét, anyagát, többek között a "Keresztény Értelmiségiek" Szövetsége és a Kereszténydemokrata Néppárt véleményét.

1998-ban Meggyes Tamás Esztergom város fideszes alpolgármestere volt!

Addig szívott, amíg tényleg megszívta

Az új keletű közmondás a nem éppen makulátlan hírű Meggyes Tamásra vonatkozik, aki jelenleg esztergomi polgármesterként, országgyűlési képviselőként illetve képviselőjelöltként
„füstöli" be Esztergom városának közéletét a már sokak számára nem ismeretlen botrányokkal.

Lelkesen ügyködik hivatali hatalommal való visszaéléssel választások előtt, választási időszak közepette saját, és pártja, a Fidesz érdekében. Családon belüli erőszak, önkényeskedés. Az időközben a liberálisból „konzervatív héjává" vált Meggyes Tamás a Fidesz szégyene lett. Belső információk szerint el fogják érte küldeni a polgári párt eunuchjait selyemzsinórral, ha még egy botrányos ügy kiderül róla, rombolva a magát tisztának és erkölcsösnek feltüntető Fidesz „jóhírét".

A mai napon a világhálóra felkerülő videofelvételen Meggyes Tamás még 1998-ban egy társaságban éli meg liberális gyökereit. Füveznek az ifjak egy nagyot, és hősünk sem marad ki belőle. Rebesgetik azt is jóakarói, amelyből van szép számmal a városban, hogy nemcsak füvezett, hanem jelentett a rendőrségnek, hogy ki vesz részt az ilyen partykon, és mikor lesz a legközelebbi.

Ezek után felmerülhet az a gondolat, hogy aki ilyen mélységben tud informálódni e kérdésben, akkor annak árulnia is kell. Folytassuk csak a gondolatmenetet! Lehet hogy azért jelentett, mert lebukott a fű kereskedése és rendszeres szívása miatt. Ilyenformán békén hagyhatták. Viszont kértek cserébe valamit.... Hogy lehet-e bizonyítani az előbbieket? Általában nem. Azonban a selyemzsinór várományosát annyian utálják Esztergomban, hogy elképzelhető, hogy a múltból előjön néhány tanú...

A helyi narancsliget satrapájának meggyűlt a baja a feleségével is. A konzervatív elvektől távol álló férfiú otthon nemcsak a tudatmódosító szerek élvezete mellett rakta le a voksát, hanem keresztény emberhez méltatlan módon a gyengébbik nemet sem becsüli. Az ügy az elmeszakértőkig is eljutott.

Innentől kezdve magánéletről van szó, ami szent, legalábbis nálunk, de nem a Fidesz esetében, amelynek bulvárszintre süllyedt, jól fizetett sajtósai előszeretettel vájkálnak ordenáré módon ellenfeleik magánéletében és jól megszerkesztve különféle koholmányokkal jönnek elő politikai ellenfeleik lejáratására. Megért nekik minden pénzt, hogy gusztustalan amerikai kampánymódszerekkel manipulálják Kádár népét. Vajon lesz-e következménye Meggyes eltévelyedésének, vagy altatják az ügyet, ahogy teszik immáron húsz éve. Mi lehet még a fű alatt?

barikad.hu

 

Extended cut:

2010.05.10. 14:03

Én nem tudok róla, hogy Meggyes tagja lenne a KDNP-nek.

2010.05.10. 11:40

a rendezvényen megjelent a KDNP ifjúsági szervezetének két tagja, elmondták, hogy fű egyenlő herion,

Esztergom városunk polgármestere, Meggyes Tamás úr  KDNP-s politikus is. Akkor most hogyan is van ez?

2010.05.10. 10:52

Vége annak, amikor a droglegalizáció az SZDSZ nevű, azóta már eltűnt párthoz volt köthető. Az idők változását egyébként nem is az jelzi a legjobban, hogy a konzervatív értékek lovagjaiként fellépő jobbos és szélsőjobbos pártok országosan ismert arcairól derült ki, hogy füvet szívnak, vagy legalábbis olyankor filmezték le őket, amikor rajtuk kívül a környéken mindenki spanglizik, ők pedig csak azért pukkadoztak kivörösödött arccal, mert a passzív füvezést megelőzendő visszatartották a lélegzetüket. Nem, még ennél is plasztikusabban mutatja az új helyzetet, hogy az esetekről beszámoló cikkeink pártszimpatizáns kommentelőit a tények egyáltalán nem ingatták meg. Hozzászólásaikban úgy érveltek: és akkor mi van, ha füvet szívott, attól még lehet igazi jobbikos/fideszes.

 

Forrás: index.hu

2010.04.21. 19:17

Kezdődött azzal, hogy a költői vénával megáldott ( :) ) Takács István sajtóreferens azt nyilatkozta, hogy először meg kell néznie a videot, hogy szívott vagy nem szívott Tamás.

Aztán kijött egy sajtóközlemény, hogy mindenki más drogos állat, de ő nem. Meg a barátainak is mondta, hogy ne.

Aztán most jön egy ilyen izé, hogy az nem is drog.

 

Szerintem be lesz perelve a pillepalack.

 

2010.04.21. 18:16

Szerintem elég csóró egy társaság lehetett, ha egy cigit ennyien szívtak el...

2010.04.21. 15:45

A STOP.HU írja:

Meggyes a videó nyilvánosságra kerülése után közleményt adott ki, melyben leszögezte: hazugság, hogy valaha is fogyasztott marihuánát, sőt feljelentéssel fenyegette lapunkat, hogy azt írtuk, hogy jól érezte magát, és azt is megkérdőjelezte, hogy a társaságban illegális kábítószert fogyasztanának, szerinte dohányról van szó.

2010.04.21. 0:50

Milyen jobb és baloldal és stb????

 

Aki kábítószerezik, az kábítószerezik és kész! Ez bűncselekmény! Miért kell ezt túlragozni!? Végre valaki vette az erőt és bemutatta a filmet. Gratulálok neki!

Hasonlóan az "asszonyveréshez". Aki agyonveri (vagy elveri) a nőjét az elveri mint a lovat és kész! Az bűncselekmény és nem lehet felmenteni azzal, hogy "belefér, hiszen másoknál is megesik" !!!

Vagy, netán a fidesz rajongók között ha "nőverésről" van szó, akkor "belefér"??? A Fidesz rajongók női között ez elfogadott dolog???? A fideszes nők mazohisták?

 

Ugyanmár egykori mszmp-s, kiszes stb.-s elvtársak - ma fideszesek -! Ugye nem gondoljátok komolyan?!

 

Az a szégyen, hogy a "trombitát szívó" embereteket ennyi ideig nyaltátok, faltátok., halgattatok a dolgairól, miközben hülyéknek néztek titeket. Nincs más alternatíva? Nincs egy normális, nem drogozó, nem agresszív ember abban a - polgári értkeket szem előtt tartó !!! - nagy csapatotokban?

 

Nagyon remélem, hogy Orbán Viktor a körmötökre néz végre, mert ez már pofátlanság!

 

 

2010.04.19. 21:34

Véleményem szerint egyértelmű.

2010.04.19. 20:06

Ezt így kellett volna kezdeni...

2010.04.19. 19:38

Barikádról:

"A kellemetlen számára az, hogy már jelentkeztek személyek, akik ha bíróság elé kerülne az ügy, akkor tanúskodnának a politikus ellen."

2010.04.19. 18:11

“bolodali fanatikusok”

Tájékoztatásul közlöm a nagyérdeművel, jobboldali keresztény konzervatív vagyok. A kb. 1300 Fideszre igennel, Meggyesre nemmel szavazó polgártársunk nem „bolodali fanatikusok”, nem Kubatov féle komcsik, nem nyuggerek, nem csőcselék, nem árulók, nem politikai összeesküvő és felbujtó szülők, nem panel prolik és a magyar eutanázia apostola Kötél Laci öngyilkossági ajánlatával sem kívánnak élni. Csak, hogy a szokásos sértegető jelzőket felsoroljam.

2010.04.19. 11:02

Kedves Pinyó2!

 

Milyen baloldali fanatikus blogról beszélsz? Kikérem magam és konzervatív társaim nevében ezt az ostoba jelzőt! Nézd meg a tartalmat. Ha nem tűnt volna fel a többség konzervatív alapról kritizálja a városvezetés és Meggyes ostoba és bolsevik módszereit. Mivel ez egy szabad, bárki számára elérhető felület, megjennek baloldali vélemények is, mint bármely más normális web2-es portálon. Persze ez alól kivétel az esztergom.hu, meg a hidlap.hu, mert ott bolsevik cenzorok pásztázzák a beírásokat, mint annak idején Lendvai Ildikó tette. A város sajtó tevékenysége sok elemet átvett Rákosi a kora kádári propaganda és sajtó politikájából.

Itt a vélemény szabad, és lehet vitatkozni is. Meggyes meg nem konzervatív, életviteléből és magatartásából levezethető értékrendje pedig távol áll a Fidesz és KDNP által deklarált elvektől és értékektől. Az ide beíró, általában liberálisnak és baloldalinak tartott néhány ember sokkal inkább éli a a konzervaítv, törvénykövető, tisztességes ember családi életét, mint a polgármesterünk.

Ez a helyzet.

2010.04.19. 7:59

Szerintem sem.

2010.04.18. 23:46

"Másnak a múltjában is lehetne kutakodni akik itt véleményt mondanak!"

 

Más nem polgármester.

Más nem országgyűlési képviselő.

Más nem jelölt és nem akar Esztergom országgyűlési képviselője lenni.

 

Szerintem. És szerintetek?

2010.04.18. 23:38

Jó estét!

Most volt időm végigolvasni a hozzászólásokat, és nagyon sokban igazat adok a bolodali fanatikusoknak. De azért remélem nem megyünk vissza az időben egészen az ovis koráig. Mindenki volt fiatal, és mindenki követ el hibákat. Természetesen el kellene gondolkoznia. Másnak a múltjában is lehetne kutakodni akik itt véleményt mondanak!

2010.04.18. 21:47

Vadszőlőnek álcázva... :)

2010.04.18. 21:26

Ma láttam egy nagy fekete autót négy rendőrmotoros kiséretében és egy hátizsákos fickó ült a hátsó ülésen. Mellékesen Esztergom felé tartottak... Tamás te mondod rám hogy bűnöző , te mi vagy hiába tagadod és nem tudom mitől félsz mert régen elévült az ügy!!!  Együtt szívtunk ez nem bűn vagy azt is letagadod hogy főztem neked vagy nem emlékszel már...Miért gondolod hogy te nem fogod megkapni a büntetésed természetesen törvénye úton, lehet te is túl sokat tudsz vagy sokat adtál valakinek vagy valakiknek??? Mi az igazság könnyits a lelkeden jó lesz neked is mert nagyon sok vaj van a füled mögött és itt a nyár jön a meleg.... É még valami nem furcsa neked hogyan semmisült meg a hajóállomásnál az a kisvendéglő talán van egy közpénzen tartott egység akik minden rossz melót elvégeznek neked... Tényleg a VÁROSŐRSÉG hol volt??? Tamás feljelentetelek téged mert úgy érzem te vagy a felbujtó abban az ügyben melyben megakartak kinálni 3millió forintal a te nevedben... Elfogultágot jelentettem az esztergomi kapitányság ellen a Megyei Kapitányság Ellenörzési osztályán mert erős összefonodást érzek te és az esztergomi rendörkapitány között, továbbá politikai nyomást gyakorolsz az ellened folyó nyomozásokra és igy a hivatali elönyödel visszaélsz...

2010.04.18. 15:23

Hogy is kérdezzem... szóval '98-ban még álltak a határok. A sítáborozás Szlovákiában esett meg. Akkor itt most drogcsempészet is volt?

2010.04.18. 15:16

A sarokban meg egy kokacserje?:)