Felcsúti szál Búbánatvölgyben

Felcsúti szál Búbánatvölgyben

2010. 04. 09. 8:30

Az Orbán Viktor által alapított felcsúti fociakadémia elnökének cége végzi az esztergomi Búbánatvölgyben zajló csatornafektetést - tudta meg a Népszava.

Az engedély nélküli munkák most éppen Meggyes Tamás fideszes polgármester háza előtt tartanak, és azt igen diszkréten végzik. A tavalyi tavi munkálatok miatt a közelmúltban bírságot szabtak ki az önkormányzatra, de fennmaradási engedélyt kapott a már elvégzett átalakítás és a tóbővítésnek zöld utat adott az elsőfokú vízügyi felügyelet.

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnökének cége végzi azokat a csatornafektetési munkálatokat, amelyeket Esztergom város önkormányzata a közelmúltban kezdett Búbánatvölgyben - tudta meg a Népszava. A Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonos-cégvezetője Mészáros Lőrinc, az Orbán Viktor által alapított Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány kuratóriumi elnöke is egy személyben.

A csatornafektetést a futballbarát Mészáros Lőrinc cége a Duna Aszfalt Kft. alvállalkozójaként végzi. Mészáros az engedéllyel kapcsolatban nem tudott nyilatkozni, mivel alvállalkozóként ebben nem kompetens. Mint mondta, a Duna Aszfalt székesfehérvári üzemigazgatóságával állnak szerződésben - utóbbit nem értük el. Nincsen jogerős engedély a vízellátásra, csatornázásra - tudtuk meg ugyanakkor az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségnél.

A teljes cikk a Népszava oldalán olvasható.

 

2010. 04. 12. 19:20

Nincs mit csodálkozni ebben a városban mindent lehet csak jó havernak kell lenni a Meggyes Tamásnak. Tamás szeretném tudni engem melyik haverod fog eltaposni vagy kiadod alvállalkozásba valakinek???

Törölt felhasználó #43

2010. 04. 09. 22:09

2010. 04. 09. 20:31

Ez a ház a sötét -horrortörténetekben látható kastélyokra és a parlamentre emlékeztető - ablakaival azt sugallja, hogy a benne lakó a sötétségre vágyik, tehát nem szereti a beáramló fényt. Legalábbis ezeken az ablakokon soha nem fog bejutni fény se a házba se máshova....

 

Egyébként kié ez a ház???

2010. 04. 09. 18:59

Tudod, semmit sem adnak ingyen... Király

2010. 04. 09. 15:46

Kubatov Gábor, a Fidesz kampányfőnöke és pártigazgatója "őszödi beszédében" elárulja, hogy Orbán Viktor és a teljes pártelnökség hozzájárulásával a Fidesz egy olyan országos adatbázist épített ki, melyben mindenki pártszimpátiáját rögzítik.

Régen csináltunk egy ilyen kampányt, hogy egy sötétben, az erdőben, belőttünk egy sörétes puskával, és reggel világosra összeszedtük a vadakat. Nem tudtuk, hol vannak a választóink.

A pécsi választásoknál mind a 36500 embert személyesen ismertük. Tehát aki ott volt, azt mindegyiket személyesen ismertük. Mindegyikről tudtuk, hogy hívják, hogy hány esztendős, hogy milyen erős támogatók, mi a telefonszáma, mi a mobilszáma, mi az e-mail címe.

Ráadásul ismertünk minden 15000 olyan embert a városban - ennyi szavazatot kaptak a többiek -, akik Páva Zsoltot elutasították. Tehát - azt állítom, hogy név szerint ismerünk olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Tehát név szerint ismertünk 15000 olyan embert. Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták.

Kubatov Gábor 2009. szeptember elsején beszélt a fideszes fiatalok balatonszárszói nyári egyetemén a 2010-es kampány előkészületeiről és a pécsi időközi polgármester-választás tapasztalatairól. A Fidesz vezérkarából több vendég is részt vett a Polgári kormányzás 2.0 címet viselő rendezvényén. Ott volt Kövér László, Matolcsi György és Pokorni Zoltán is,

Kubatov az alábbi hangfelvételünk második felében lenéző, megvető módon „nyuggereknek” nevezi a nyugdíjasokat.

Szerintem ez a szál már teljesen behálózta az országot. Nem várható itt sem más. Csak érdekes és durva volt hallani, hogy a Fidesz milyen eszközöket tart maga mellett. Nekem olyan ez a kampány, mint a kicsik harca, ki tud több sütihez hozzájutni. Ki hatalmon azé a nagyobb tó a ház elött.

2010. 04. 09. 14:41

Én csodálkozok kedves Attila! OOOOOOOOOOOO nem értem mi ebben a probléma..?????

 

Biztosan ez volt a legjobb, és legolcsóbb megoldás... Mindenkinek ez az érdeke, nem??Király

2010. 04. 09. 13:11

A válság óta csak esztergomi vállalkozások kapnak megbízást a városházától, nem? Én úgy tudtam. Megírta a Hídlap is azt hiszem.

Törölt felhasználó #43

2010. 04. 09. 12:23

OK, szüntessék meg a Hídlapot és a maradék pénzt adják pl. az oviknak!!! Kacsintás

Törölt felhasználó #43

2010. 04. 09. 12:11

A rossz nyelvek szerint Meggyes jelöltsége előtt felvetődött egy olyan háttéralku, hogy Esztergom 100 milla magasságában juttat lóvét focira KRL-nek...

... persze csak a rossz nyelvek szerint.

2010. 04. 09. 11:36

Aki ezen csodálkozik, kérem valamilyen formában jelezze! Üvöltés