Segítsünk Hannának!
Kultúra
2010. ápr. 3.

<p>Torokszorító, szigorú, de győzedelmes történet kerekedik ki azok előtt, akik megpróbálnak megismerkedni a táti Molnár Hanna tíz hónapos kisleány és családja sorsával. Szívátültetésen esett át; a beavatkozás a kétségek és reménykedések sorozatán túl számtalan egyéb kérdést is felvet.</p>

Molnár Hanna történetét a kemma.hu oldalon olvashatjuk, Rafael Balázs tollából.


Mindenki megpróbál segíteni Hannáékon

A településen sokan tudnak az esetről. Legutóbb jótékonysági koncertet szerveztek az érdekükben, a résztvevők a belépőjegy megvásárlásával Molnár Hannát és családját támogatták. A műsorban fellépett Szabó Magdolna operaénekes, a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar, a Táti Mazsorett és Formációs Tánccsoport, a Táti Német Nemzetiségi Dalkör, valamint gyönyörűen szerepeltek a Lavotta János Zeneiskola tanárai és növendékei. A koncerten 125 000 forint adomány gyűlt össze - mondta el érdeklődésünkre Hámos László,a Kultúrház igazgatója.

A családot adományokkal lehet támogatni; erre igencsak rászorulnak. Települési alapítványukra, elkülönített számlán várják a Molnár család megsegítésére sietőket.
Az adományra rá kell írni: Tát Helytörténeti Értékmentő Közhasznú Alapítvány, valamint Molnár Hanna nevét fel kell tüntetni.
Adószáma: 19150268-1-11
Számlaszáma: 58600458-12000313

Az önkormányzat minden tagja, képviselője, dolgozója mellettük áll. Összehangolják a támogatást. Nagyon nagy szükség van rá. Mert tudni kell: Hanna és családja az első műtéttel csak esélyt kapott az életre. A túléléshez mi is szükségesek vagyunk.

 

(forrás)