Járhatatlan volt a Mária Valéria Híd

Járhatatlan volt a Mária Valéria Híd

2010. 03. 26. 13:12

Egy újabb tűzeset miatt ideiglenesen lezárták a Mária Valéria hidat.

Információink szerint a több, mint egy évtizede bezárt "Night Club" épületét érintette a tűz a hídról levezető kanyarnál.

2010. 03. 31. 16:12

ÉNTEŐ   Ezt a választ kár volt megirnod.Úgy védekezel mintha hibáztál volna.Vagy csak fontos Főnöknek érzed magad?!

2010. 03. 31. 16:05

Gömbicica egy srófra jár az eszünk.A szigetet meg kell tisztítani,hogy később ne kelljen kisajátítani.Most csak az elejét ,később a többit.Az a  hulladékfa felgyújtás szerintem csak figyelmeztetés volt.

2010. 03. 26. 17:41

Tisztelt Fórumozók!

 

Igen, a tűzoltóság ismét beavatkozott, egy a Prímás-szigeten lévő létesítményben. Pontosabban mellette. Az épület mellett felhalmozott építési fahulladék kapott lángra. A jelzés  maga az épület égésére utalt, ezért a szakmai elvárásoknak messzemenőkig megfelelően kiértékelve a jelzési adatokat , a tűzoltóság 3 szert riasztott a helyszínre. A helyszínre érve a 3 szer egymás mögé állt be, így elfoglalva az egyik forgalmi sávot. A rendőrség helyszínre rendelése is a szakmai elvárásoknak megfelelően történt. A kiérkező rendőr felismerve a  kocsiban ülő és "bámészkodó" sofőrök esetleges balesetokozását (neki mennek a tűzoltóautónak) lezárta a beavatkozás idejére a forgalmat. Feltételezem, az a 15-20 perces várakozás megért annyit, hogy ne törje össze senki az autóját, illetve ne okozzon senki balesetet.

Az Esztergom Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága úgy gondolom eddig is jól végezte a mentő-tűzvédelmi tevékenységét, amit ezután is szeretne legalább ilyen színvonalon végezni. Éppen ezért, nincs szüksége a tűzesetekkel és különböző beavatkozásokkal kapcsolatosan  se találgatásokra, se feltételezésekre, se pedig régi jogszabályi előírásokra támasztott szakmai véleményekre.

Bárminemű kérdés, ötlet, felvetés, érdeklődés esetén kérjük, forduljanak bizalommal az illetékes szakemberekhez, akik szívesen segítenek, válaszolnak az esetleges problémák orvoslásában. Többek közt ezért is frissítjük napi rendszerességgel a honlapunkat, hogy az állampolgárok információ igényét teljes egészében kielégítsük, a kellő és törvényi előírásnak megfelelő cenzúrázottság betartása mellett.

Úgy vélem a tűzoltóságon sok féle, fajta ember dolgozik, de egy dologban biztos vagyok, minden egyes ott dolgozót a segítségnyújtás, az állampolgárok védelme, a tenni akarás jellemez. Teszik ezt azért, mert ez a munkájuk és azért, mert az esküjük kötelezi őket!!! „Akár az élete kockáztatásával is ..."

gömbicica

2010. 03. 26. 14:14

olvashattam valahol olyat, hogy az egész szigettel "tervek" vannak? a csodafürdő végétől egészen az egom szállóig?

Ha igy van, akkor a mostani tüzeset közelében van egy nagyon szép étterem csaknem az is ki van szemelve már? Minden esetre az utcán járva többeket hallottam beszélgetni, és sokakban felmerülnek miértek. Sajnos beszédtéma lett. Most már ez is. Reméljük nem lesz munkájuk egyhamar a tüzoltóknak.