Mi az igazság az Ágfalvi-ügyben? - FRISSÜLT!
Közélet
2010. febr. 19.

<p>Jó lenne tiszta vizet önteni ebbe a mocskos pohárba, mert Ágfalvi Csaba története egyre bonyolultabbá kezd válni. Hogy is van ez? Kérdezzük meg Csabát!</p>

Néhány hónap alatt három alkalommal is támadás érte az esztergomi Ágfalvi Csabát. Legutóbb kedden szúrták meg késsel őt a Kis-Duna sétányon.
Fenyegetésből sem kevés érte az elmúlt időszakban, pedig nem tett mást, mint a Meggyes Tamás polgármester ellen tervezett - Meggyes által a saját maga mellett szervezett tüntetésen bejelentett - merénylettel összefüggésben a rendőrséghez fordult.
Elmondása szerint egy városházi cég munkatársai (J.G. és M.T.) meg akarták vesztegetni, hogy tegyen terhelő tanúvallomást Horváth Mihály és Misznéder János ellen.
Ezért a hamis tanúvallomásért három millió forintot ígértek. Ágfalvi szerint szó nem volt merényletről valójában, csak a két említett ember börtönbe juttatása volt a cél.
Érdekes módon azonban időközben vádat emeltek az állítólagos merényletkísérlet ügyében egy férfi ellen, aki a súlyos vádak ellenére szabadlábon védekezhet. Meggyes Tamás azonban személyi védelmet kapott. Ágfalvi is kérte ezt, ám csak a mai napon jelentette be a rendőrség, hogy - a többszöri támadás után - biztosítja számára a védelmet, azonban a hamis tanúzás miatti eljárásról szóló nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntették.

Eddig a folyó eljárás miatt Ágfalvi Csaba nem nyilatkozhatott konkrét nevekről. Azonban a nyomozás megszűntetése miatt új helyzet állt elő.
Ki és mire lenne kíváncsi? Kérdezzük meg Csabát! Tegyük tisztába ezt a piszkos ügyet!


Ágfalvi Csaba a Klubrádió műsorában: http://klubradio.hu/klubmp3/klub20100223-172918.mp3 - 6:35-23:30-ig

(forrás)