Késsel támadták meg Ágfalvi Csabát

Késsel támadták meg Ágfalvi Csabát

2010. 02. 16. 11:23

Immáron sokadik alkalommal éri támadás azt az Ágfalvi Csabát, aki itt a szeretgomon számolt be arról, hogy egy városházi cég alkalmazottja hamis tanúzásra akarta rábírni egy vesztegetési kisérlet során.

Ma reggel a Kis-Duna sétányon a Tökház magasságában egy ismeretlen személy ráköszönt, majd mikor Ágfalvi visszafordult, hogy megnézze ki is az, két szúrást kapott az arcán. Az egyik döfés a szája mellett, a másik pedig az álla alatt érte. A támadó elmenekült.

Az eset után a rendőrséghez fordult, akik lefotózták őt, majd mentővel kórházba szállították, ahol ellátták a két szúrt sebet.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Ágfalvi Csabát megtámadták. Szülei házára molotov koktélt dobtak, valamint egy alkalommal egy vascsővel is fejbe verték saját otthonában.

Legutóbb február ötödikén kapott figyelmeztető telefonhívást, ahogy erről lapunkon is beszámolt:
"Tegnap megkaptam telefonon hogy a kavarásom miatt kitapossák a belem ez lesz a végem. Feljelentést tettem a rendörségen, este még egyszer felhívtak és megfenyegetek."

Minek kell történnie ahhoz, hogy a hatóságok cselekedjenek végre?

A történet előzményei a http://szeretgom.hu/content/60014-mit-tegyek-ha-megvesztegetnek- címen olvashatók.

 

2010. 02. 19. 22:36

Én csak most vettem észre a hír rovat szerinti besorolását: Bulvár.

 

Szerintem inkább Horror, vagy valami hasonló.

Törölt felhasználó #43

2010. 02. 19. 14:15

Megnéztem ez mit jelent...

 

 

A személyi védelem módja

12. § (1) A személyi védelem az érintett élete, testi épsége, személyes szabadsága elleni jogellenes cselekmény megelőzése, megakadályozása, megszakítása érdekében a magánlakásnak [Rtv. 69. § (6) bekezdés] vagy egyéb tartózkodási helyének védelmére, közlekedési útvonalának, illetve a büntetőeljárási és más hatósági cselekményeken való biztonságos részvételének biztosítására terjed ki.

(2) A személyi védelem különösen

a) rendszeres járőrszolgálattal,

b) technikai eszközzel,

c) folyamatos hírösszeköttetés megteremtésével,

d) védőruházat biztosításával,

e) őrszemélyzettel, illetve

f) - ha a személyi védelem más módja eredményre nem vezet - őrszemélyzettel biztosított, a személyi védelem elrendelésére vagy ellátására jogosult rendvédelmi szerv kezelésében lévő helyen látható el.

13. § (1) A személyi védelmet ellátó - a veszélyhelyzet fokát mérlegelve, az érintett, illetve a személyi védelem kezdeményezésére és elrendelésére jogosult véleményét is figyelembe véve - határozza meg a személyi védelem módját. A védelem módjai közül egyidejűleg több is alkalmazható.

(2) Az érintett biztonságát közvetlenül fenyegető és másként el nem hárítható veszély esetét kivéve nem alkalmazható a személyi védelem olyan módja, amely ellen az érintett tiltakozik.

 

Törölt felhasználó #43

2010. 02. 19. 13:55

Súlyos testi sértés kísérlete: védelmet kapott a sértett (Esztergom)
2010.02.19. péntek 12:01

Megtámadtak egy férfit kedden kora reggel az esztergomi Kis-Duna sétányon. A sértett elmondása szerint egy számára ismeretlen férfi lépett oda hozzá, majd egy ismeretlen eszközzel megsebesítette őt. A férfi az arcán szenvedett könnyű sérüléseket. Az Esztergomi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben.

Az őt ért támadás miatt a férfi személyi védelmet kért az Esztergomi Rendőrkapitányságtól. A személyi védelemre vonatkozó kérelmet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megalapozottnak ítélte meg, így 2010. február 19-től a sértettnek személyi védelmet biztosít a Rendőrség.

 

KEM RFK Sajtószolgálata

Tatabánya, 2010. február 19.

 

skorpioarc

2010. 02. 16. 21:22

Na megint helyben vagyunk. Persze mutassuk meg, mekkora májerek vagyunk. Most nem arról van szó, hogy ki mivel foglalkozott korábban, arra meg egyáltalán nincs szükség, hogy bevigyünk még egyet valakinek, akit reggel megszurkáltak.

Nagyon úgy tűnik, hogy itt nem személyes sérelmek megtorlásáról van szó. Ha ezek az akciók tényleg Esztergom közéletének részévé válnak, akkor nagyon rossz helyen élnünk. Inkább ezen kéne fennakadni, nem pedig arcoskodni.

 

2010. 02. 16. 19:26

Miért van ez a jó szokás nem a tényleges dolgokkal foglalkozni és köpködni egymásra ennek biztos örül a Meggyes.

2010. 02. 16. 18:52

Mint tudod, én egy 3-dik csónakban utazok. Biztos megtalálják a támadódat, tudod, az igazság mindíg győz!

2010. 02. 16. 18:44

A múlt már csak ilyen de semmi köze a most történtekhez. Vagy tudsz valamit???

2010. 02. 16. 18:39

Ejnye Csaba, csaknem kísért a múlt? Kicsit furcsa, hogy ki állsz a nyilvánosság elé! Hány embert dobtál fel, köptél be? Nem lehet, hogy ezek morcosak rád?

2010. 02. 16. 18:37

Mint azt már írtam semmi féle inditékom nem volt és nem kért meg senki hogy leírjam a fórumon a velem történteket, csak az hogy valami védelmet kapjak a cég embereivel szemben. Nem kritizálni akarom a hatoság munkáját csak nem értem ezt a lassú folyamatot és hogy miért ismeretlen tettes ellen nyomoznak , mikor én megneveztem a céget és a személyt is??? Nem értem mitől vagy kitől félnek??? Jegyzőkönyvbe mondtam hogy figyelmeztettek ha nem megyek bele a játékba megoldják majd ERŐVEL a két vállalkozó lejáratását!!! Nem véletlen hogy leírta a céges ember a nevünk Horváth Mihály, Misznéder János, Ágfalvi Csaba és mind mellé tett egy keresztet ez elég egyértelmű csak a hatóságnak nem.

2010. 02. 16. 18:01

Külföldön ezt így csinálják:

a hír az Indexen:

http://index.hu/kulfold/2010/01/31/a_fegyvercsempeszet_kulcsfiguraja_volt_a_meggyilkolt_hamasz-parancsnok/

 

a biztonsági kamerák felvételei, és a nyomozás (Jobb mint az NCIS, vagy CIS akármi):

http://gulfnews.com/gntv/news/the-murder-of-mahmoud-al-mabhouh-1.583880

 

Ha azt hitted, amit látsz, az a valóság, akkor mostantól máshogy fogod gondolni. 2010 van. Ez érvényes a városunkban zajló látható és nem látható dolgokra is.

2010. 02. 16. 13:58

Ez kicsit furcsa....Ráköszön, belenéz a szemébe, / hogy majd később azonosíthassa egyértelműen a sértett / majd megszúrja?? Ebben mi a logika??