T. Polgármester úr! "Nem tudom" tudja-e, de ebben a városban félnek az emberek...
Közélet
2009. dec. 14.

<p style="text-align: justify;">Tisztelt Polgármester úr!</p>
<p style="text-align: justify;">[Image:9565]</p>
<p style="text-align: justify;"><br />Nem kívánnék hosszasan válaszolni levelére, hiszen válaszai, illetve azok hiánya önmagukért beszélnek.</p>
<p style="text-align: justify;">Levelében, a korábbi kérdéseinkre egyáltalában nem válaszolt, levelünk tartalmát egyáltalán nem is említi. <br />Csupán nemtetszését fejezi ki a miatt, hogy nyílt levelünket a szeretgom.hu portálján  (is)megjelenítettük.</p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"> </p>

Tisztelt Polgármester úr!

Mi minden nyílt levelünket megküldtük az ETVonline.hu-nak, a hidlap.hu-nak is!

A szeretgom.hu portálra pedig mi magunk tettük fel, hírként. (Az Etv és a Hídlap, - nem túl meglepő módon -, csupán a korábbi leveleinket közölték le, amikben a szocialista képviselőket szólítottuk meg.)

Mi alapján gondolja azt, hogy egy másik párt nem jelenítheti meg közleményét  egy  Önnek nem szimpatikus fórumon(is)? ( Csak jelzem, a fórumozók minket sem kímélnek. De ellentétben a többi párttal, mi mégis jelen vagyunk és válaszolunk a kérdésekre)

Ha ott tartunk, hogy Ön nem a levelünk tartalmát sérelmezi, hanem azzal van kifogása, hogy a levelünket hol jelenítjük meg,  akkor bizony már nagy a baj.

De ugyan csak erre utal az is, ha egy városban  polgármesteri „javaslat" kell ahhoz, hogy a Jobbik képviselőit meghívja a helyi „független" televízió (ETV).

Nagy lehet a baj, ha Ön a helyett, hogy válaszolna, kihátrál és retorziót alkalmaz.

Vannak itt jó páran, akik saját céljaik eléréséhez próbáltak már  velünk egyezkedni . De Ön is téved, ha azt hiszi, hogy a Jobbikot bárki is a faltörő kos szerepére használhatja.

Lezárásképpen pedig megemlítenék valamit.

Nem tudom „tudja-e", de ebben a városban félnek az emberek! Mégpedig, - és sajnos-  a saját városvezetésüktől!
Számtalan esetben, utólagosan mondták le a Jobbiknak korábban odaígért helyszíneket!
Négyszemközt persze elmondták, hogy félnek, mert bizony kellemetlenségük lehet abból, ha odaadják nekünk a helyszíneket. Valaki arra hivatkozott, hogy pályázata van az önkormányzatnál, és fél, hogy elbukja, ha megtudják, hogy nekünk segített.

Ugye tudja, hogy ilyen dolgok csupán a diktatúrákban szoktak megtörténni.?!

Külön megemlíteném a „Fogadó a jó inashoz" (kolping) éttermet,  amit 2009.12.10-én este 18.00-tól kaptunk volna meg,  a Jobbik lakossági fórumának helyszíneként.

A fórum témája: „A Jobbik kontra Fidesz, avagy  miben más a Jobbik mint a Fidesz?" volt.

A fórum előestéjén, a Kolping vezetése azt kérte, hogy ne ott tartsuk a (meghirdetett és kiplakátolt!) rendezvényt. Mivel ez számunkra teljességgel elfogadhatatlan volt, végül is abban állapodtunk meg, hogy a bevezetőben elmondjuk, a rendezvényhez a Kolping semmilyen formában nem köthető.
Valakik nagyon nem akarták, hogy ez a fórum megtartásra kerüljön.  
Nagyon „korrekt módon" leszóltak Budapestről, és bizonyára meggyőzően érvelhettek, hiszen a hely bérlője végül is kénytelen volt, hat órával az esemény előtt visszamondani a helyszínt!

Szerencsére még (már) vannak akik nem félnek, és segítik az új, a nemzeti erőt: a Jobbikot!
Innen is köszönet a sebtében és térítésmentesen átadott helyszínért! Illetve, hogy legyen mire leülniük az embereknek, köszönet a  fórum idejére  odaadott székekért!

A félelmet végül megszokják az emberek. Hamarosan már nem lesz vesztenivalójuk, hiszen van egy pont ami után már nincs hova hátrálni.
Az MSzP és az SZDSZ már bemutatkozott, hiszen padlóra küldték az országot. A Fidesz pedig asszisztált hozzá!

Orbán Viktor ősszel itt járt Esztergomban, és nyilatkozott a TV-nek, a Jobbik szervezte, Ön elleni tüntetés kapcsán. Orbán akkor azt mondta, nincsenek ráhatással az Esztergomi (Fideszes) városvezetésre. Most pedig a Fidesz Önt indítja a választásokon. Ez egy kicsit tragikomikus...

Egy olyan embert, aki a helyi  Fideszes tábort is minimum megosztja viselt dolgaival. A Fidesz tényleg „szívén viseli" a szavazói sorsát.

Tisztelt polgármester úr!  Ezennel a kesztyűt felvettük a földről.

Ön döntött úgy, hogy a kulturált társalgást velünk befejezi.  A döntéséért a felelősség csupán Önt terheli.


Zentai Plajner Zsolt
esztergomi elnök

 

Ui: a fórum felvétele hamarosan honlapunkon megtekinthető lesz: www.esztergom.jobbik.hu

(forrás)