Magyarországon elindult a Civil Mozgalom

Magyarországon elindult a Civil Mozgalom

2009. 11. 21. 8:14

Kik ők? Civilek, akik megunták, hogy az élősködő pártok döntsenek a fejük felett a sorsukról - ellenük. Civilek, akiknek semmi köze a jelenlegi hatalomhoz. Civilek, akiknek elege lett a politikusok mutyizásából, a korrupcióból és az ország kirablásából.

 

Kik ők? Egyszerű polgárai Magyarországnak: lakatosok, mérnökök, kereskedők, gazdák, művészek, diákok, tanárok, ápolók, orvosok és nyugdíjasok... Civilek, akik megunták, hogy az élősködő pártok döntsenek a fejük felett a sorsukról - ellenük. Civilek, akiknek semmi köze a jelenlegi hatalomhoz. Civilek, akiknek elege lett a politikusok mutyizásából, a korrupcióból és az ország kirablásából. Húsz évvel ezelőtt azt hittük, hogy eljött az a kor, amikor a jog és a törvény egyformán vonatkozik mindenkire, de sajnos tévedtünk. A pártemberek és baráti körük ma is büntetlenül megtehetnek bármit, tartozzanak bármelyik oldalhoz.

De ebből elég volt!

http://civilmozgalom.hu/

 

 

A Társadalmi Szerződés a kiváltságok eltörlését is szolgálja oly módon, hogy a törvények tisztelete a Magyar Köztársaság minden állampolgárának kötelessége legyen, és végre megszűnjön a mindent elborító korrupció. A törvények a társadalmi megítélésektől,  kortól, nemtől, rangoktól és szociális helyzettől, valamint vallási vagy etnikai hovatartozástól függetlenül mindenkire egyformán kell hogy érvényesek legyenek. A magyar Alkotmánynak és az egész hazai jogrendszernek ezt az alapkövetelményt garantálnia kell.

http://www.seresmaria.hu/

2009. 11. 26. 0:44

Te sámsonJboldi! Te vagy nagyon technikai analfabéta vagy, vagy nagyon h...e. Esteleg szándékosan rosszindulatú, mert eléggé összefüggéstelen, amit mondtál.

Ezt már csak azért is gondolom, mert amit leírtál, kicsit púder szagú, és mint a CM-en regisztrált elmondhatom, hogy a kapott sms alapján nem számlát kapsz, hanem egy kódot, amivel beléphetsz. De lehet jobban jártunk nélküled, mert nagyon gáz, amit összehablatyoltál, és inkább más széndék vezérelhetett, nem pedig az építő jellegű.

De lehet persze az is, hogy tényleg nem vagy százas... - és akkor bocs.