Nyílt levél Winkfein Csaba képviselő úr részére!
Közélet
2009. okt. 30.

<p>A mai hírekben hallottam, hogy együtt demonstrált a Fideszes Czomba Sándor és az  MSzP-s Szép Béla országgyűlési  képviselő, a Nyíregyháza-Vásárosnamény közötti vasútvonal bezárása ellen, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ófehértón.</p>
<p>Szintén mai hír az is, hogy Félpályás útlezárással tiltakozott Táton az <strong>Almásfüzitő-Esztergom</strong> vasútvonal bezárása ellen a Vasutasok Szakszervezete.</p>

Remélem, csak az újságírók hibáztak, hogy nem említették az Ön nevét, mert szeretném hinni,  hogy   Ön is ott volt a tüntetők között.

Ha esetleg mégsem lett volna ott, akkor ugye éppen a kormánynál lobbizott a vasútvonal bezárása ellen?!

Tisztelt képviselő úr!

Ön már több alkalommal bizonyította, hogy igazi lojális pártkatona. Úgy lép, ahogy a vezetői fütyülnek. Most ismét ütközik a pártérdek és az Ön által képviselt (?) esztergomi polgárok érdeke.

Talán még él önben valamiféle emlékkép azokról az emberekről,  akik Önre szavaztak, talán még most is Önre szavaznának.
Ezek az emberek azért döntöttek akkor úgy, hogy Ön kap lehetőséget, mert bíztak Önben, bíztak abban, hogy Ön ténylegesen képviselni fogja az érdekeiket.

Most itt a lehetőség, hogy megmutassa, Ön mennyire esztergomi, mennyire lokálpatrióta.

Az esztergomi Jobbik nevében felszólítom, hogy ezúttal végre az esztergomiakat képviselje a kormánnyal szemben, és álljon ki a vasútvonal megmaradásáért.

Amennyiben ezt nem képes megtenni, akkor Ön sajnos nem több mint egy marionett báb.
De ha így lenne, akkor azonnal mondjon le képviselői titulusáról, hiszen ebben az esetben ezt a megnevezést Ön, immáron alaptalanul használja.

Ön  sem korábbi levelemre, sem a Jobbik petíciójának Önnek  címzett részére, a mai napig nem  válaszolt, de a  televíziós vitára sem jött el. Nem tudok másra gondolni mint arra, hogy  Ön fél a Jobbiktól, fél a megmérettetéstől.

Viszont  ezúttal a saját választóit, az Önre szavazott embereket is érintő kérdésben kellene végre igazi lokálpatriótaként szembeszállnia kenyéradó pártjával.

Itt a lehetőség, hogy eldöntse ki a fontosabb Önnek: a választói és a többi esztergomi polgár érdekeinek képviselete, vagy pedig a párthűség.
Mivel ezek jelen esetben totálisan ellentétesek egymással, ezért most nincs mese:  választania kell!


Zentai Plajner Zsolt
Az esztergomi Jobbik elnöke

(forrás)