Sci-fi hétvége a visegrádi moziban
Kultúra
2009. okt. 28.

<p>Az Esztergomhoz legközelebbi mozi hétvégén a science fiction kedvelőinek kedvez: pénteken a Star Trek, szombaton pedig a Transformers: A bukottak bosszúja c. filmeket vetítik. A belépődíj továbbra is 400 Ft.</p>

Október 30. péntek 18 óra
STAR TREK

Az ifjú legénység első útjára készül a valaha készült legfejlettebb csillaghajó, a U.S.S. Enterprise fedélzetén. Ezen az úton, mely csupa akció, humor, kozmikus veszély, az újonc kadétoknak meg kell állítaniuk egy gonosz lényt, akinek bosszúmissziója az emberiség létét fenyegeti. A galaxis sorsa két rivális kezében van. Egyikük, James Kirk, a bajkeverő, kalandkereső iowai farmerlegény. A másik, Spock egy logikán alapuló társadalomban nevelkedett, amely elvet mindenféle érzelmet. Amint a heves ösztön összecsap a hideg ésszel, valószínűtlen, de erős szövetségük az egyetlen, amely átvezetheti legénységüket az elképzelhetetlen veszélyeken, hogy eljussanak oda, ahová ember még nem merészkedett!

 

Október 31. szombat 18 óra
TRANSFORMERS :
A BUKOTTAK BOSSZÚJA

A várva várt folytatásban Sam Witwicky ismét összeáll az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot esküdt ellenségeikkel, az Álcákkal.

 

Cím: Visegrád, Fő út 34.

(forrás)