Film: Nász-ajánlat
2009. 10. 24. 19:00

Mozi, Visegrád, Fő út 34.

A belépődíj 400 ft, a vetítés 19:00-kor kezdődik.


Amikor a sikeres és rettegett Margaret-nek (Sandra Bullock - Beépített szépség, Megérzés) azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába, hirtelen ötlettől vezérelve azzal rukkol elő, hogy épp házasodni készül, így semmiképp nem küldhetik vissza hazájába. Jegyese gyanútlan asszisztense, Andrew (Ryan Reynolds - Mindenképpen talán, Füstölgő Ászok), akit éveken át gyötört és ugráltatott munkahelyén. Szerencséjére Andrew beleegyezik, hogy részt vegyen a különös játékban, de csak bizonyos feltételek mellett...

A szedett-vedett páros Alaszka felé veszi az irányt az újdonsült vőlegény családjához, ahol a mindig talpraesett, magabiztos nagyvárosi lány egyik lehetetlen helyzetből a másikba csöppen. Bár nyakukban a bevándorlási hivatal, Margaret és Andrew kitartóan ragaszkodik a rögtönzött esküvőhöz még akkor is, ha nem minden alakul úgy, ahogy eltervezték.

Anne Fletcher rendező a 2006-os Step Up-pal debütált, majd hozzáértését végképp bizonyította a 27 idegen igen című filmmel, mely az elmúlt év egyik legsikeresebb romantikus vígjátéka volt.