Gyorsan lelepleződött Meggyes hazugsága

Gyorsan lelepleződött Meggyes hazugsága

2009. 10. 19.

Horváth Mihály személye nem merült fel felbujtóként és nem játszik szerepet abban a nyomozásban, amelyet emberölés előkészülete miatt folytat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság - közölte Léber Gabirella sajtóreferens.

Valótlanságot állított Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere, amikor pénteken élőszóban bejelentette, hogy Horváth Mihály felbujtóként játszott szerepet egy ellene szervezett állítólagos merényletben - közölte az érintett hétfőn, hozzátéve, hogy emiatt rágalmazásért beperli a polgármestert.

Horváth Mihály - utalva arra, hogy Meggyes Tamás országgyűlési képviselő is - elmondta: bízik abban, hogy "ezúttal parlamenti társai is egyet fognak érteni a bírósággal, hogy egyetlen képviselő sem jogosult mentelmi jogával visszaélve, újra és újra törvénytelenségeket elkövetni".

A Népszava híre alapján

 

Frissítés (2009.10.20.) NÉPSZAVA: Rendőrségi forrásaink azonban határozottan cáfolták Meggyes állításait, melyek szerint Horváth Mihály, az esztergomi polgármester korábbi kampányfőnöke bármiféle bűncselekménnyel gyanúsítható. Az ügyben eljáró rendőröktől semmiképpen nem szerezhetett ilyen értesülést - tudtuk meg. Kérdés, hogy a várossal kapcsolatban álló magánnyomozók tájékoztathatták-e, és ha igen, milyen forrásból.

Úgy tudjuk, a polgármester házának felgyújtásában egy „piti bűnöző" működött közre, aki egy helyi vállalkozónak ajánlotta fel, hogy jó pénzért likvidálja Meggyest. Minderről azonban állítólag magnófelvétel készült, aminek révén sikerült azonosítani az elkövetőt. Bizonyos, hogy üzleti természetű vita vezetett a Meggyest érintő bűncselekményekhez, s a nyomozás azóta sem hozott napvilágra más lehetséges indítékot. Meggyes zavaros, magánjellegű ügyeiről azonban régóta beszélnek a városban.

A polgármester által emlegetett „géppisztolyos merénylet" valóságos megtervezése a rendőrség szerint egyáltalán nem bizonyított, illetve azt a lehetőséget sem zárják ki, hogy bizonyos körök Meggyes érdekében elkövetett - helyi szóhasználattal élve - „magán-titkosszolgálati" provokációja állhat a háttérben.

Frissítés (2009.10.20.) KEMMA: Misznéder Jánost is csak tanúként hallgatták ki a rendőrök. Ezen felül Meggyes nem maradt magára a merénylők elleni harcban, hiszen rendőri védelmet kért és kapott is az ügy lezárultáig.

 

2009. 10. 20.

Ebben is van valami, amúgy ez a módszer valóban oldalsemleges, használja mindenki... (A közbeszéd tematizálása.)

2009. 10. 20.

Nyílván akkor kell bedobni ezeket a "híreket", de ez oda-vissza alapon működik. Szeretgomon is akkor jelennek meg a legzaftosabb hírek, interjúk, amikor az időzítés leginkább kell.

 

A múltkori hír, hogy Meggyes megfenyegette alkoholos állapotban Kui Rózsát, azzal mi van?? Van arra vmi bizonyíték?

Ez már kezd elmenni olyan állapotba, hogy ki tud nagyobbat mondani, meg még megdöbbentőbbet.

Mindenesetre "szórakoztató"....

 

 

2009. 10. 20.

De lehet ennyire hülye.

2009. 10. 20.

Anno a megfigyelési ügyben mi volt a poén? Nem arról beszéltek hónapokig, elterelve egy csomó ügyről a figyelmet?

2009. 10. 20.

Ez érthető, de ennyire nem lehet hülye valaki hogy ilyet kitalál minden alap nélkül!? Ebben mi a poén?

És a házát, meg kocsiját ki gyújtotta fel? Ő maga??

 

 

2009. 10. 20.

A gyengébb képességű szövegértelmezőknek, a történet röviden.

Meggyes politikai bikinis túlélőshowt rendezett saját maga mellett (hogy kik csináltak ilyen régebben? Fletó és Hunvald, de ez most nem számít.).

Ezen a parádén a kirendelt hallgatóságnak és a tv-knek (értsd: nagy nyilvánosság előtt) elmondta, hogy bizony ő úgy gondolja, hogy a temperás merényletben benne van HM keze is.

Erre jött a rendőrség közleménye, ami magyar nyelvre lefodítva annyit tesz: Meggyes hazudott, HM-nak semmi de semmi köze a sztorihoz.

Meggyes hazudott (ismét) egy orbitálisat, a yard meg megcáfolta Meggyes hazugságait.Pont.

 

 

2009. 10. 20.

Valahol nacsa oldalán vagyok, abból a szempontból, hogy itt még soha semmi nem derült ki...

És valljuk meg, sokan szeretnék már ha félreállna Meggyes ( ahogy én is ) és ezért vannak akik többet is képesek áldozni, mint egy fórumon irogatásnál mint én pl.

Én nem lennék meglepve azon sem, ha megérne pár gazdag embernek, vállalkozónak hogy "meggyorsítsák" a távozását, és itt nem arra gondolok, hogy lelövik Meggyest, azt azért senkiből nem nézem ki...

Én nem hiszek már senkinek :-) Csak magamnak, hehe.

Egy Népszava, egy Láposi-féle társaság, ugyanúgy hiteltelen számomra. Az a baj, hogy a leghangosabb támadók valóban MSZP oldaláról vannak, vagy olyanok akik személyes összetűzésbe keveredtek korábban Meggyessel, mint pl. Horváth Mihály, Misznéder, vagy épp a felesége.

Erre meg azt lehet mondani, hogy szokásos támadás....1 éve olvasom, hogy húúúú, Meggyest már a Fideszben sem nézik jó szemmel, már kiáll a szénája....mégis ott van jelenleg is. Ezek az állítólagos országos botrányok, talán nem is olyan nagy botrányok, csak mi szeretnénk, hogy az legyen. És ez már lassan megszokott lesz, az emberek meg immunisak lesznek, fel sem kapják a fejüket egy hír hallattán.

Lukasenko

2009. 10. 20.

Ebből még közvádas eljárás is indulhat. Ha áll a Népszava feltételezése.

Lenne a az OGY Fidesz frakciója  számára egy konstruktív javaslatom, kérem, ha olvassák ottan, (tudom, hogy megteszik), akkor vegyék komolyan:

Amennyiben az ügyészség kikéri Meggyes Tamást, szavazza meg a frakció a kiadását. Az MaSzoP fel meg azt üzenem, hogy áldozza be Herényit és Ibolykát érte.

Nem rossz biznisz, szerintem az ország, meg Esztergom is jól jár.

Jónás Doktoktor! Tudom, hogy ennek a javasltanak nem tud teljes szívvel örülni, de Esztergom azért fontosabb, nem?

2009. 10. 20.

Ennek nincs véletlenül köze a "Közösség elleni izgatás" nevű dologhoz?:

Meggyes érdekében elkövetett  provokáció.

2009. 10. 20.

Frissült a hír, igen érdekes információkkal.

2009. 10. 20.

Azért a Volán-bol kikerekedett néhány sikertörténet .Szaláncai , Tóth, Wizner, Kalmár ,azért ott jutott betűtészta a zacskós levesbe .Ez a - moderálva - csak a konzerves dobozt húzhatja ezek után ,azért van ennyire legörbülve a cerkája.Neki mindíg kellett egy cipő amire esőben  rá lehet térdelni .

Valakinek a zsebéböl csaholni ez a módi .

Szemérmetes Erzsók ...  Ártatlan vagyok én, Mint az izé...

2009. 10. 19.

Még az a szerencse,hogy - moderálva -,mint amilyen te vagy Pataki,sehol sem kapnak komoly,vezető szerepet!

Maximum sofőrködhetnek.

Tudom,minden vágyad ez volt még az átkosban,amikor Komoróczi elvtárs hű talpnyalója voltál,hogy legyen egy saját "sofőr" céged.

Már akkor is maszekolni akartál.....

Most még itt az idő,kiszállhatsz!

Vagy mész te is Meggyessel együtt a LECSÓBA!!!!!!!!!

2009. 10. 19.

Te miről beszélsz?

2009. 10. 19.

Engem ugyan nem, Venci, de te nem válaszoltál a kérdésre, kitérsz,  egy szimpla igen vagy nem elég lenne, de inkább kitérsz.

Miért, Venci?

2009. 10. 19.

Venci, ha én hazudtam, akkor a rendőrségi szóvivő is hazudik? Ugyanis ő mondta azt, hogy Horváthnak semmi köze semmiféle felbujtáshoz.

Bár ez bizonyára csak elkerülte a figyelmed :)

2009. 10. 19.

Téged az orrodnál fogva vezetnek ezek. Na mára ennyit, a hülyeségre nincs több időm.

2009. 10. 19.

Szeretek hülyeséget kérdezni, láttad a jegyzőkönyvet Venci?

Addig ugyanis nincs miről beszélni...

2009. 10. 19.

Ha láttad volna a mai parlamenti közvetítést nem kérdeznél ilyen hülyeségeket. Az mszp (nykig benne: Winkfeinnel) szervezi az egészet:

Tatai Tóth, Lendvai,Török,Szabó stb. Csak ők gondolják hogy sok ész kell ennek észrevételéhez!

2009. 10. 19.

Mi köze Bejó fizetésének a Meggyes elleni állítólagos merénylet jegyzőkönyvéhez?

Ne keverjük össze a szálakat.

Láttad a jegyzőkönyvet ami a te szavaiddal "igaz vagy nem"?

2009. 10. 19.

Véleményem szerint ugyan olyan minőségben, ahogyan a szerver leállásáról is látványosan hamar tudott venci felhasználó: