Gyorsan lelepleződött Meggyes hazugsága

Gyorsan lelepleződött Meggyes hazugsága

2009.10.19. 19:40

Horváth Mihály személye nem merült fel felbujtóként és nem játszik szerepet abban a nyomozásban, amelyet emberölés előkészülete miatt folytat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság - közölte Léber Gabirella sajtóreferens.

Valótlanságot állított Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere, amikor pénteken élőszóban bejelentette, hogy Horváth Mihály felbujtóként játszott szerepet egy ellene szervezett állítólagos merényletben - közölte az érintett hétfőn, hozzátéve, hogy emiatt rágalmazásért beperli a polgármestert.

Horváth Mihály - utalva arra, hogy Meggyes Tamás országgyűlési képviselő is - elmondta: bízik abban, hogy "ezúttal parlamenti társai is egyet fognak érteni a bírósággal, hogy egyetlen képviselő sem jogosult mentelmi jogával visszaélve, újra és újra törvénytelenségeket elkövetni".

A Népszava híre alapján

 

Frissítés (2009.10.20.) NÉPSZAVA: Rendőrségi forrásaink azonban határozottan cáfolták Meggyes állításait, melyek szerint Horváth Mihály, az esztergomi polgármester korábbi kampányfőnöke bármiféle bűncselekménnyel gyanúsítható. Az ügyben eljáró rendőröktől semmiképpen nem szerezhetett ilyen értesülést - tudtuk meg. Kérdés, hogy a várossal kapcsolatban álló magánnyomozók tájékoztathatták-e, és ha igen, milyen forrásból.

Úgy tudjuk, a polgármester házának felgyújtásában egy „piti bűnöző" működött közre, aki egy helyi vállalkozónak ajánlotta fel, hogy jó pénzért likvidálja Meggyest. Minderről azonban állítólag magnófelvétel készült, aminek révén sikerült azonosítani az elkövetőt. Bizonyos, hogy üzleti természetű vita vezetett a Meggyest érintő bűncselekményekhez, s a nyomozás azóta sem hozott napvilágra más lehetséges indítékot. Meggyes zavaros, magánjellegű ügyeiről azonban régóta beszélnek a városban.

A polgármester által emlegetett „géppisztolyos merénylet" valóságos megtervezése a rendőrség szerint egyáltalán nem bizonyított, illetve azt a lehetőséget sem zárják ki, hogy bizonyos körök Meggyes érdekében elkövetett - helyi szóhasználattal élve - „magán-titkosszolgálati" provokációja állhat a háttérben.

Frissítés (2009.10.20.) KEMMA: Misznéder Jánost is csak tanúként hallgatták ki a rendőrök. Ezen felül Meggyes nem maradt magára a merénylők elleni harcban, hiszen rendőri védelmet kért és kapott is az ügy lezárultáig.

 

2009.10.25. 0:24

PK Twitteren kb egy hete követi a Szeretgomot.

Kell az anyag a következő A NAP EMBERE cikkhez Király

2009.10.24. 23:52

PK Twitteren kb egy hete követi a Szeretgomot.

2009.10.24. 22:49

Csodálom, hogy Para-Kovácsot nem hívták még a Hídlaphoz vendégszereplésre. Nem régiben láttam valahol egy képet( sajnos fogalmam sincs, hogy hol), amin a mi jó Gulyánk és Para-Kovács igen jó barátságban ölelgeti egymást. A Főszerkesztő  helyettes urunknak remélem ez után a kis glossza után nem esik semmiféle bántódása, azért , hogy kikkel tart kapcsolatot!

2009.10.24. 16:04

Para-Kovács Imre eddig is jól látta a dolgokat ,szépen összeszedett gondolataihoz csak gratulálni tudok

Nem mindenki alkalmas királynak.

 

Ez így alapjában igaz ,de esetünkben szolnunk kell az elhivatotság és a kiválasztottság alapesetéről is továbbá az ápolók és épotak viszonyárol .

2009.10.24. 15:40

Szívemből szólt... Kacsintás

2009.10.24. 15:09

Para-Kovács:

 

Meggyes Tamás esete azonban izgalmasabb, mert - mint cseppben a tenger - ott rejtezik benne a jövő, ami a múlt folytatása más eszközökkel.

Engem már önmagában az is lenyűgöz, hogy egy hivatalban lévő polgármester tüntetést szervez önmaga támogatására (vagy szerveztet, álcivil egyesületekkel, nótakörökkel és politikai szakkörökkel), majd ott felszólal és szenzációs bejelentéssel örvendezteti meg híveit. Ez így kerek, kortársaim például sohasem felejtik el az MDF-kormány idejében, a taxisblokád alatt utcára vonuló híveket, akik „benzináremelést akarunk!" és „nekünk jó, ha hülye a kormány!" jellegű transzparensekkel vétették észre magukat az általános zűrzavarban.

Esztergom polgármestere mozgalmas és zavaros évekre tekint vissza, megmozdulásait hosszan és érdemben tárgyalta a napi sajtó, kezdve stílusától és magánéletétől, egészen a legutóbbi szenzációs bejelentéséig, de lehetetlen nem észrevenni, hogy Meggyes tulajdonképpen szimbólum, a hatalom rettenetes szorításában összeroppanó kisember jelképe, aki tökéletes alkalmatlanságának biztos tudatában hiszteroid kilengésekkel próbálja összetartani repedező személyiségét.

Nem mindenki alkalmas királynak.

 

2009.10.21. 12:35

Nekem már az meglepő volt, amit valóban ők akartak alkalmazni velem szemben, hogy kábítószert vagy fegyvert csempésznek az autómba,  Meggyes beépítette saját paranoijába.

( Lehet menekülés volt, tudta kiszivárgott?)

 

Ellenben mi a polgármesterrel nem vagyunk paranoidok, de a zaklató telefonhivások, álneves fenyegetések kicsit unalmasak!

 

Kovács Géza

2009.10.21. 11:19

Vannak fenyegetések? Mondjuk meg nem tudok ezen már lepődni.

2009.10.21. 10:54

Idézőjelbe tettem a szórakoztatót!

Természetesen nem ezek a városi sztorik nyújtják számomra a szórakozást.

Szerencsére hivatalból sem kell ott lennem.

2009.10.21. 10:50

Az illetékeseknek üzenjük:

Hiába fenyegetnek minket, október 29-éig akkor is megtartjuk a sajtótájékoztatónkat a Városháza előtt.

 

Kovács Géza

2009.10.20. 22:14

Egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy ez valami Skorpióval és temperával elkövetett politikai öngyilkosság fele hajló történet.

2009.10.20. 18:52

Ja, az másVigyor

2009.10.20. 18:44

Szórakoztató?

És annak aki átél egy ilyen jelenetet? Annak ,akit igaztalanul rágalmaznak? Azoknak, akik a jövőjükért remegnek?

Azoknak , akik sírva hívnak fel, hogy értsem meg a családjukért ott kellett lenni a túlélőshow-n?

Szórakoztató?

Szerintem név nélkül írogatni a netre, semmiért nem vállalva a felelősséget. Nos, szerintem , az a szórakoztató!

 

2009.10.20. 17:01

Khmmmm... ma megerősítette a kemmának a rendőrség: Misznédert is csak tanúként hallgatták ki a Tempera gate ügyben. Valamint Meggyes rendőri védelmet kért és kapott a rendőségtől.

2009.10.20. 15:17

Az általad emlitett tulajdonságok már mindenkiben benne van mikor világra jött.

Ezt azért dumáld meg valakivel mielőtt elhiszed

Minden esetre örülök hogy születésed pillanatátol ilyen inteligens és kiforrott egyéniség vagy .

Miután én gyerekkora óta ismerem Meggyes Tamást a családjával és feleségeivel együtt sosem szavaztam rá . 10 éve sokan nem gondolták hogy ez lesz belőle.

 Talán téged kekkett volna megkérdezniük azoknak akik akkor rá szavaztak .Ide kéne költöznöd a városba .

Nekem eddig Meggyes csak pénzembe volt -már ami a feleslegesen elköltött adóforintjaimat illeti -és vele vagy nélküle azt hiszem én jól megvagyok .

Meggyes és a Fidesz még rövidnadrágban jártak amikor én már a magánszektorban dolgoztam ,az "átkosban "sem szorultam rá arra hogy a hatalomhoz dörgölődjek nem hogy a demokráciában

Van egy nagy tükröm és amit abban látok avval meg vagyok elégedve .

 

2009.10.20. 13:41

Miért olyan probléma ez? Voltak sokan akiket a hatalom szó szerint megváltoztatott, és általában nem jó írányban. Többnyire meghülyül az ember. Ez látható Meggyesnél is. Sajnos a hatalomvány, a szűklátókörűség és a többi ezt tette vele.

Attól hogy 3-4 éve szavazott rá valaki, az még nem garancia, hogy így lesz legközelebb. Te nem csalódtál még senkiben?

Én is rá szavaztam, de már akkor sem azért, mert meg voltam győződve, hogy Ő lesz álmaim polgármestere, hanem nem is volt más alternatíva... Kire kellett volna? Végignézhetjük a jelöltek listáját.

2009.10.20. 13:40

LOGICE

Az általad emlitett tulajdonságok már mindenkiben benne van mikor világra jött.

Hogy kiben mennyire fejlődik illetve nyer teret ezt kb 14 éves korban már látható.

Gondolom mikor alaklmas volt a hivatalra már látható volt a tudása...

Évek hosszú sora alatt lehetőségetek lett volna lépni ..nem tettétek mert megérte a porondon tartani..

Jol kerestetek rajta illetve vele..

Na kerressetek egy tükröt de nagyon gyorsan..te és hasonszőrű társad

 

2009.10.20. 13:08

Én sem értem miért itt veted fel ezt a dolgot bár biztos itt is van olyan aki rá szavazott .Engem ez nem zavar mint ahogy az sem hogy valaki kukorica árus volt .

Az már igen hogy nem tud várost vezetni mert nincsenek meg az ehhez szükséges adottságai (inteligencia, morál,erkölcs ,tartás ,ilyenek).Senki sem születik polgármesternek ,és mégis akadnak koztük egész jók,de belelátni nem lehet senkibe . 

Igen a választók emelnek fel valakit a polgármesteri székbe és vannak akik ezt elfeledik  a kapott hatalmat pedig egész másra használják .

Ha ezért valaki a választókat okolja ,annak sem kell cirkuszba menni hogy bohócot lásson ,elég ha elcsoszog egy tükörig .

2009.10.20. 12:16

Komolyan röhej  amit irtok és akik..

Évek hosszú ideje alatt hányszor szavaztátok illetve tapsoltatok a Meggyesnek..

Ti emeltétek ide fel a mennyekbe sütkéreztetek az árnyékában most pedig ez lett belőle..

Nem is értem hogy mire számítottak hiszen egy pattogatott kukorica árus emeltetek ki ..saját magatok teremtménye ..

Bohócok vagytok …..

 

2009.10.20. 12:03

"Meggyes ismét hazudott "

Polgi2010-nek abban igaza van hogy sajnos ennek mára már semmi hír értéke nincs még akkor sem ha naponta 400-szor leírjuk.

Annyit hazudott már hogy ez szinte  hozzá tartozik .

Azt mondják a legjobb barátból lesz a leg ádázabb ellenség .Lehet hogy HM az akitöl a legjobban tart . A mondva csonált terrortámadások mind őt próbálják hírbe hozni hitelteleníteni miközben HM szinte meg sem szólal csak teszi amit kell .

Nekem úgy tűnik hogy ez olyan mint az egész városvezetési koncepció .Ami nincs azt majd kitaláljuk.