Nem csak médiaegyensúly nincs Esztergomban, de még lopnak is?
Közélet
2009. okt. 2.

<p>A Magyar Önvédelmi Mozgalom esztergomi szervezete jelen esetben ezekkel a személyekkel még nem akar foglalkozni, de a Esztergomi Hirdető Kft.<span> </span>gazdálkodásával igen. Önvédelemből szemmel akarjuk követni az adófizetők pénzét és minden forint esetében felfogjuk tenni a kérdést: Hova lett, mire költöttétek?</p>

A Magyar Önvédelmi Mozgalom aggódva figyeli, hogyan alakul át Esztergomban a helyi média Meggyes médiává.

Az európai parlamenti választásoknál sem volt Esztergomban kiegyensúlyozott, független tájékoztatás - az esélyegyenlőséget nem véletlenül tiporták lábbal.

Az ETV felett jogokat ugyanaz a személy gyakorolja, aki  ugyancsak adófizetői forintokból fenntartja a Hídlapot is. Minden szál az Esztergomi Hirdető Kft. ügyvezetője kezében fut össze a Városházán.

A Hídlaphoz, ETV-hez előszeretettel helyeztek az utóbbi időben olyan tehetségtelen embereket vezetőnek, akiknek valami vaj van a füle mögött. A lényeg az volt, hogy valamivel zsarolhatóak legyenek, így a kézi vezérlés még könnyebben megvalósulhatott. Az ejtőernyősökkel feltöltött Meggyes média bujtatott embereknek fizetett - nem kevés – tiszteletdíjat, amit valahonnan elő kellett teremteni.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom esztergomi szervezete jelen esetben ezekkel a személyekkel még nem akar foglalkozni, de az Esztergomi Hirdető Kft. gazdálkodásával igen. Önvédelemből szemmel akarjuk tartani és követni az adófizetők pénzét és minden forint esetében fel fogjuk tenni a kérdést: hova lett, mire költöttétek?

Felhívjuk az érintett ellenőrző hatóságok figyelmét arra, hogy például az ETV gazdálkodásában súlyos ellentmondásos, életszerűtlen dolgokat találhatnak lekönyvelve. Előfordult, hogy az éves teafogyasztási számla elérte a 6millió forintot (havi 500 ezer Ft), ezt az ETV egyik volt vezetője fizette ki a saját maga által üzemeltetett vendéglátóegységének.

Ez csak a jéghegy csúcsa, a mélyben sokkal súlyosabb dolgokat és összetett visszaéléseket, esetleg nagyobb értékű számlákat lehet találni, fiktív, értéknélküli alibi munkákra.

Megérdemelne egy vizsgálatot az Esztergomi Hirdető Kft., mert nem működhet így, az adófizetők pénzéből a Meggyes média Esztergomban.

 

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Esztergomi Szervezete

 

2009. október 2.

 

 

(forrás)