Boszorkányüldözés? Politikai tisztogatás? Leszámolás?

Boszorkányüldözés? Politikai tisztogatás? Leszámolás?

Törölt felhasználó
2009. 09. 26. 14:18

A mai naptól megszűnt az MTV 1-en a Napkelte!

Hétfőről volt szó, de úgy látszik sűrgös lett!

Jönnek a "grál-lovagok"?

De biztosra mennek!Király

Eredeti méret

2009. 10. 12. 7:42

Jobb lett volna még akkor elmennie neki is, amikor Aczélt, Bánót, Oroszt, Pallagit távozásra kényszerítette a Magyar Televízió vezetősége - erre a következtetésre jutott Gyárfás Tamás, a Napkelte producere a műsor néhány nappal ezelőtti megszüntetése után. Akkor ugyanis nincs rájuk erőszakolt műsorvezető-állomány, nincs a mostani jogellenes szerződésbontás - de műsor sincs. Gyárfás szerint, ha akkor nem maradnak, megkönnyítik mostani kiebrudalóik helyzetét is. De az is lehet, hogy ez esetben a Magyar Televízió jelenlegi vezetői haragudnának a legjobban, mert elvesztették volna az esélyt, hogy jó pontokat szerezzenek.

Gyárfás Tamás: A meccset még nem fújták le

2009. 10. 09. 10:05

Nekem nem hiányzik... Lakat T-nél pl. nem tudok rosszabb riportert mondani. Rossz nézni meg hallgatni, egyébként jó lenne....

Gyárfás nagyképű, beképzelt, sokszor játsza a hülyét, mint riporter, nem egyenes ember.

2009. 10. 02. 21:30

Biztos igazad van de azt nehezen tudom elképzelni hogy a mindenkori kormányzatnak ne legyen komoly ráhatása a" királyi "TV-re.

Ha az ellenzék keze valóban benne van ebbe a "tisztogatásba" ,azt a kormányzat tudta nélkül elképzelhetetlennek tartom.

Egyébként a Nap-kelte és sok egyéb műsoruk  is ,úgy volt nívotlan ,semmitmondó,unalmas ,ahogy volt .Olyan igazi közszolgálati szutyok.

 

Egy barátom aki a királyitol avanzsált egy kereskedelmire  állitja hogy egyszerű gazdasági okok vannak a háttérben és végre rájöttek hogy avétos az egész .Esett a nézetségi mutató és ennyi.A királyinak nincs igazi gazdája így (úgy értem tőkés tulajdonosa )Aki azonnal vált ha ha nem jön a az elvárt nézettség és a bevétel .Itt megvárják amíg nézhetetlenné válik és még akkor sem történik sokminden

 

Most se fog .

Új gazda ,új szelek .Lesz majd Orbán -Semjén orvérzésig reggel délben este .Emlékezz csak vissza egy kicsit .Én a minap találtam egy olvasókönyvet amit Orbán Viki ajánlott a nebulóknak és csak egy paraszthajszélon múlott hogy a könyvet nem ő írta .

2011-re ha belerokkansz akkor is tudnifogod hogy mi jó neked és mi a helyes irány .   Jussak eszedbe .

 

Azért remélem hogy nem így lesz.

 

 

Eredeti méret

2009. 10. 01. 23:16

Boszorkányüldözés? Politikai tisztogatás? Leszámolás?

Egyszerűen "csak" megkezdődött a Fidesz új "honfoglalása".

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke a Fidesz 2006. október 10-i, Kossuth téri nagygyűlésén jelentette be, hogy a Fidesz és a KDNP nem vesz részt a köztelevízió Nap-kelte című műsorában, mert - mint akkor fogalmazott - olyan mélységbe jutott a tévé, amelyhez már nem tudnak asszisztálni.

Szerencsére azóta már olyan magasságokba emelkedett a királyi tévé, hogy hétfőn Semjén volt az egyik vendég, holnap meg Orbán lesz látható a reggeli műsorban.

 

 

2009. 10. 01. 0:01

idióta, trágár, tartalmatlan műsorok vannak csak, semmi építőjelleg, csak tudat és szellemromboló műsorok.

Ezzel én is egyet értek Bandi .

Az én problémám az hogy valaki ezeknek a műsoroknak a megszüntetésével kampányol .Ez olyan populista demagog duma amit az én gyomrom nem vesz be ,de tény hogy van aki megkajálja ,sőt habzsolja .Egészségére.

Túl azon hogy Vona pontosan tudja hogy a demokrácia játékszabályai szerint a Tv műsorokat nem lehet csak úgy hatalmi szóval megszüntetni,cenzúrázni.Innentől válik parasztvakítássá a dolog .Egyébként Vona problémájára van megoldás úgy hivják hogy  TV távirányító .

Ezt a sok sz@rt nem kötelező nézni ,van az országban vagy 150 fogható csatorna ,könyv ,mozi ,DVD,szinház.

Ha a Vona akarja megmondani hogy ki mit nézzen mi a lélekemelő és mi nem az ,avval kb ott vagyunk ahol a Meggyes diktaturával .

Hidd el Bandi az emberek tudják hogy mi a jó és mi nem az mi a nívós művészi értákes és mi a bovli.    Nem kell a szószékről megmondani nekik  mert a normálisabbak még úgy érzik hogy hülyének nézik őket.

Csupán ennyi volt az észrevételem Vona Gábor  " nagyívű "beszédével kapcsolatban  .Egyébként  felőlem azt mond amit csak akar.

A stílusommal asszem semmi baj nincs  ,nem hétköznapi mondják, de sokan irigylik .Azért a tiéd sem  egy matyóhimzés mégsem kritizálgatja itt senki .    Én legalább is nem teszem de ha valaki marhaságokat  beszél azt politikai hovatartozástól függetlenül véleményezem , lgyen az Vona, Türmer , Kósa  Lali  vagy Kovcs László,mert a hülyeség  bizony pártsemleges dolog

Persze ez csupán az én véleményem ..

                                     

2009. 09. 29. 16:54

nem gondolom, hogy ez a megfelelő stilus. biztos vagyok benne, hogy igenis károsak ezek az adók. ez nem csak az elnök úr és az én véleményem.nem elfogult, hanem néphülyítőt mondott, és az rtl-re , tv2-re mondta! idióta, trágár, tartalmatlan műsorok vannak csak, semmi építőjelleg, csak tudat és szellemromboló műsorok.

2009. 09. 27. 1:33

A magyar jelent ismerve viszont 99% a valószinűsége, hogy ami utána jön az még rosszabb lesz... De hátha egyszer beüt az 1%. A reményhal meg utoljára.

2009. 09. 27. 1:31

A napkelte oda került ahová való, a szemétbe...

2009. 09. 26. 17:06

Úgy gondolom hogy egy műsor a TV-ben vagy jó vagy rossz vagy tárgyilagos vagy elfogult .

Olyan baromságot a XXI-dik században csak Vona Gábor szájábol hallottam hogy ha majd ők megszüntetik a hitvány sorozatokat meg elfogult hírcsatornákat akkor majd itt minden jó lessz.

Ezt a populista dumát még Acél et is megirigyelhette volna ,és láss csodát még egy ekkora f.....sággal is ki lehetett kerölni az EU parlamentbe.

Kérdezném  tisztelettel, hogy mi az amit ennek a sok marha embernek a torkán nem lehet lenyomni ,a demokrácia jegyében ?

Megszünt egy TV műsor ? És akkor mi van ?Nincs ennek az országnak semmi baja ,ha ez a legnagyobb problémánk .

Az egész demokráciánk úgy sz@r ahogy  van törvényetöl ,alkotmányostol,jogszabályostol,miközben megszönt a Nap -kelte.

          EZT A TRAGÉDIÁT !!!

Még nem tudom hogy fogom ezt túl élni de igyekszem erősnek maradni.

2009. 09. 26. 15:36

A pártkeltének legkésőbb a választások után úgy is vége lett volna. Sokkal jobban járnak(tak)Gyárfásék,hogy most felmondták a szerződést valószínű,hogy iszonyú nagy kártérítés akasztanak le ami mehet az mszp választási alapjába.

2009. 09. 26. 14:48

Egyel kevesebb helyre tudják benyomni Meggyest vagy Kurnászt balos pénzes elvtársai...