II. Nyíltlevél,
Közélet
2009. szept. 11.

<p>Reagálásképpen "Fluellen: A Jobbik az MSZP-vel " című írására.</p>
<p>(ott ugyanis erre nincs lehetőség)</p>

T. Fluellen!

Örülök, hogy cikkem nyomán Plajner előjött védőőrizetből, amit az MSZP-diktatúra rendőrei adtak neki.

Nagy megelégedettségemre szolgált, hogy ebben, a helyi Fidesz számára igencsak örömszegény időszakban örömet tudtam okozni  Önnek.

A „védőőrizetről" jutott eszembe, hogy Ön esetleg nem a házi-őrizet szóval keveri? Mert most, hogy hőn szeretett vezérével szemben tüntetést szerveztünk, gondolom legszívesebben házi-őrizetben látna mindnyájunkat. Vagy annyira felbőszítettem a libáikat terelgető kis csoportjukat, hogy-e miatt védő őrizetre lenne szükségem?

A romantikus ellenálló-mítoszt oly ügyetlenül szétfoszlató Jobbik-alelnök arról kérdez a sz.rgomon, mikor engedi a Fidesz, hogy tüntetéseihez a Jobbik csatlakozzék. A válasz egyszerű: majd amikor a többi kormánypárt és ügynöke is mehet. Vagyis semmikor.

Sajnálom, hogy olvasási nehézségei vannak. Ugyanis én a Jobbik nevében nem kértem, és nem is fogok engedélyt kérni a helyi Fidesztől, tüntetésen való részvétellel kapcsolatban.

Biztos ami biztos, leírom újra. (ha most sem megy, majd szótagolom)
Tehát azt kérdeztem, hogy:  

"Hova és mikorra hirdetik meg a helyi Fidesz a Bajnai kormány „oktatáspolitikája" elleni helyi tüntetést?

Kérem ezt mindenképpen jelezzék, mert a Jobbik esztergomi alapszervezete csatlakozna a tüntetéshez!"

Plajner ugyanis, bár közleményében azt hazudta, minden párttól független, együtt tüntetett az MSZP-sekkel, MDF-esekkel, miavecz- és hallerpártiakkal, pedóhollóékkal. És az ellenállópárt vezetőjeként rendőrt hívott a fideszesekre.

Nos, én hiszem, hogy teljes mértékben betartottuk, amit a közleményünkben leírtunk.
Hiszen ezt írtuk: „Várunk minden érintettet, illetve tiltakozásunk céljával azonosuló esztergomi polgárt pártállástól függetlenül, hogy jelenlétével erősítse meg közös szándékunkat, miszerint ennek a felháborító komédiának  véget kell vetni!"

Én ezen a tüntetésen csak Istvános feliratú tüntetőket, és Jobbikos feliratú rendezőket láttam.

És persze rengeteg civilt. De nem láttam a saját helyi Jobbikos zászlónkon kívül (1db) semmilyen egyéb párt feliratát, kitűzőjét vagy párttranszparensét. Ön talán mást tapasztalt? Nem egy tüntetésen jártunk? Lehetséges, hiszen a Fideszes tüntetést vezetők is nagyon el voltak tévedve, mert azt sem tudták hol járnak: Orbán Viktor látogatására időzítettek egy Bajnai ellenes tüntetést. :-)
Ja, hogy más volt a szándék? Talán egy picit nyaljuk valakinek a talpát?

Csak halkan kérdezem, ha Bajnai ellátogatna a városba, kimennének (ki mernének menni) tüntetni? Vagy csak akkor ennyire bátrak és tüntetnek a kormány ellen, ha Fideszes politikus jön a városba?


Mivel pedig nem vagyok helyi lakos, ezért az Ön által felsorolt nevek, nekem csak nevek, arcokat nem tudok hozzájuk párosítani.

Sajnálom de téved ha Ön úgy érzi, hogy aki nem ért egyet a Megyes Tamás féle városvezetéssel, az biztosan nem lehet Fideszes. Ebben (is) bizony nagyot tévedett.  

 És az ellenállópárt vezetőjeként rendőrt hívott a fideszesekre

Bár Ön ilyet állít, a rendőrséget nekem nem áll módomban és szándékomban irányítani. Gondolom Önnek viszont más irányúak az ezzel kapcsolatos tapasztalatai.

Az esztergomi rendőrség teljesen korrekt módon biztosította a tüntetésre bejelentett területet.

De érzem a dühét, és meglepődését.
Hiszen biztosan nincs hozzászokva ahhoz, hogy itt Esztergomban, hogy a törvény bizony Önre, (Fideszes-Meggyes rajongóra) is érvényes.

Ezért a leírtak alapján tisztán látszik, hogy Ön még sohasem szervezett igazi tüntetést. Mert akkor tudná, hogy ezt bizony be kell jelenteni a rendőrségen. De látom ezzel nem csak Ön, hanem a Meggyes elleni tüntetésre, ellentüntetni kivonult Fidelitasz-os és Fidesz-es aktivisták sem voltak tisztában.
Lehetséges lenne, hogy a demokrácia nagy harcosai, a magukat igazi jobboldalinak tartó helyi Fidelitasz-okok és helyi Fidesz-esek még nem vettek részt igazi tiltakozó akcióban?!

 

„Érdekesek" a belső pártéletünkkel kapcsolatban leírt mondatai is.

Az még hagyján, hogy nincs velük. De hogy nyíltan a komcsi elnyomók mellé állt, és a diktatúra fogdmegjeit hívja, majd ezután a Jobbikról mint egyedül küzdő pártról ír, attól kifordul a gálám. Talán éppen emiatt a leleplezett hazugsága, a hazug természete miatt kell olyan szemfényvesztéssel előre mennie a pártban. Szőcs Árpi esztergomi elnök félreállításához is alattomos eszközöket használt, Vona Gábornál fúrta meg helyi felettesét.

Ön talán barátja Szőcs Árpád volt elnöknek? Hiszen „Szőcs Árpiként" említi!

Úgy és azokat írja le, amiket leváltásakor (csak) ő hangoztatott.

De jól látszik, hogy sem Ön, sem pedig az említett "úr" nincs tisztában a párt belső szabályzatával.

Hiszen Vona Gábor elnökúrnak, nem kompetenciája a helyi vezetők megválasztása, illetve leváltása.

Erre van alapszabályunk. Ha pedig egy helyi vezetőt fél év után meneszt a tagság (ugyanis ezt csak a tagság teheti meg!) az gondolom a menesztett elnököt jellemzi. (És új vezetőt is csak a tagság választhat!)

Tehát amennyiben velem kapcsolatban állítani kívánna  valamit, akkor ha  tanácsolhatom, a jövőben próbáljon meg hitelesebb forráshoz fordulni. (Árpádot üdvözlöm, ha újra tollba mondana Önnek, kérem adja át)

Az sem lehet véletlen, hogy egy jobboldali portál sem hozta le közleményét, csak az NBH-s, MSZP-s szeretgom. Az egyetlen csoport, aminek az érdeke és célja az esztergomi polgári erők megbuktatása. Dereng már? Plajner a jobboldal árulója.

Felhívásunkat a helyiekhez címeztük, tehát csak helyben jelentettük meg.
Az eseményeken törtétekről sem adtunk ki közleményt.

Hiszen mint azt korábban meghirdettük, a felhívásunkat  minden olyan érintetteknek, illetve tiltakozásunk céljával azonosuló esztergomi polgárnak címeztük, akik pártállástól függetlenül, jelenlétükkel megerősítették azt a közös szándékunkat, miszerint ennek a felháborító helyi „komédiának"  véget kell vetni!

Tehát tartva magunkat eredeti szándékunkhoz és ígéretünkhöz, a helyi ügyből mi nem csináltunk pártpolitikai eseményt.

Ezt megtették mások. Például Önök.

Mielőtt elfeledné, továbbra is várjuk, hogy a helyi lelkes Fideszes tábor mikor megy tüntetni a Bajnai kormány oktatáspolitikája ellen, hiszen ehhez mi is csatlakozni szándékozunk. (majd nézzen utána milyen szabályok vonatkoznak ilyen esetekre)

Még egyszer gratulálok gravitáció mentes írásaihoz, és további jó névtelenséget és súlytalanságot kívánok Önnek!

 

Zentai Plajner Zsolt
alelnök

 

(forrás)