Kiállítás II. János Pál pápáról - meghosszabbítva augusztus 31-ig

Kiállítás II. János Pál pápáról - meghosszabbítva augusztus 31-ig

2009. 08. 28. 9:31

 Az érdeklődésre való tekintettel tovább tart nyitva az „Íme az Ember" - Egy pápa arcai című kiállítás. A budapesti kiállítóhelyen látható nagyszabású tárlat válogatás Arturo Mari, a négy éve elhunyt II. János Pál személyi fotósának csaknem 200 képéből illetve a pápa személyes tárgyaiból. A Szentatyáról nyílt kiállítás a VAM Design Centerben (Budapest VI., Király utca 26.) meghosszabbítva augusztus 31-ig megtekinthető hétfőtől péntekig 10-18 óráig, szombat-vasárnap pedig 10-20 óra között látogatható.

 

További információ

A Mission is Possible csoport kiállítás ismertetője II. János Pál pápáról

MIP_kiallitas_ismerteto.doc

Helyszín: a VAM Design Centerben (Budapest, VI. kerület, Király utca 26.)

Bővebben: http://www.imeazember.hu/

2009. 08. 30. 20:45

Arturo Mari fényképész látogatása - az Íme az Ember - Egy pápa arcai kiállítás záróeseménye

Találkozzunk a kiállításon!Hazánkba látogat Arturo Mari, hogy ünnepélyesen lezárja az „Íme az Ember" - Egy pápa arcai fotókiállítást 2009. augusztus 31-én, a VAM Design Centerben. A világhíres fotós, aki hat pápa munkásságát kísérte figyelemmel, 16 órai kezdettel „Találkozunk a Paradicsomban" című könyvét dedikálja az érdeklődőknek a kiállítás területén. A dedikálás 18 óráig tart.


Arturo 16 évesen, XII. Pius pápával kezdte a pápák életének megörökítését, majd XVI. Benedek pápa „küldte" nyugdíjba 2006-ban, hogy élete hátralevő részét családjával tölthesse. A hat pápa közül kétség kívül II. János Pál pápa volt rá a legnagyobb hatással, hiszen a Szentatyát a huszonhét együtt töltött év során szinte mindenhová elkísérte: ahogy a Pápa mondta Bill Clinton amerikai elnöknek: „Olyan, mintha a fiam lenne".

www.imeazember.hu

VAM Design Center
1061 Budapest, Király utca 26.
Telefon: +36 1 / 6663-100