Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006.09.28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

2018.04.27. 0:26

Szerintem örömüket lelik benne...
Bizonyára ismerős neked is Sándor Móric gróf (1805-1878) neve...
Ő is eléggé vakmerő volt. "Ördöglovasnak" nevezték, mert főleg lovas mutatványokban élen járt.

Kapcsolódó kép

Állítólag még a bálterembe is bevágtatott a lovával. Meg valami hegyről is leugratott....

Kapcsolódó kép

A régi öregek mesélték itt Bajnán, ahol az egyik kastélya van.

Itt olvashatsz róla:
https://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1ndor_M%C3%B3ric


2018.04.26. 15:10

Jó neked, hogy csak nehézkes eképzelni... Én elképzelni se tudom... A bátor és vakmerő emberekre szükség van, nem azt mondtam, hogy nincs, hanem azt, hogy nem tudom megérteni, miért csinálják... :0)

2018.04.25. 23:52

Nem vagyok nichilista, de azért elég nehéz számomra elképzelni a roppantul kicsi ("0" kiterjedésű) SEMMIT, ami még fel is robbant! Big-Bang! :DDD
A tágulás már rendben van, hisz ha csak egy egyszerű tűzijátékra gondolunk, hogy szétterjed a felrobbant petárda, már meg is van az ŐSROBBANÁS makettje a képzeletünkben.
Igaz, hogy az eltűnik a fenébe, szanaszét sziporkázva a szikráit, de azért mégiscsak egyfajta modellje lehet a "táguló világegyetemnek" kicsiben, és földhöz ragadt képzeletben...

Ami Besenyei Pétert illeti:
Igenis szükség van ilyen bátor, vállalkozó szellemű emberekre, különben nélkülük még tán mindig a majomkenyérfán csücsülnénk majmokként banánt majszolva! :DDD
Képtalálat a következőre: „majmok banánnal”

Majom banánnal

2018.04.24. 14:30

Szépen levezetted a dolgot, de hát csak oda lyukadtunk ki, hogy nem tudni... Én elhiszem az ősrobbanást és a táguló világegyetemet, aminek a tágulása nem hogy lassulna, de gyorsul... És itt jön be a rejtélyes fekete energia, amit nem ismerünk, csak feltételezzük, hogy muszáj neki lennie...

Ami bedig Bessenyei Pétert illeti, én láttam műrepülés közben a felvételt a kabinba szerelt kamerán közvetítve. Hát mit ne mondjak... Persze ez már vagy öt-hat éve volt. Ez is pont az a kategória, amire azt mondom, hogy jó, de minek? Vagy lehet, hogy ő ezt élvezi? Csak az lehet, mert különben mi a fenének csinálná. csak nekem némileg nem felfogható, mert ha valami fájdalommal jár és testi gyötrelemmel, én attól igyekszem magam távol tartani

2018.04.23. 22:58

Hát ugyebár az a filmbéli kiselefánt nem volt nagyobb egy macskánál, de hát mese-mese-meskete Verne módra, illetve nemtom, kinek a módjára, rég olvastam, meg különben is, a párom szerint elég lazán kezelték a filmrendezők az igazi könyvet, amit gyerekkoromban olvastam, úgy kb. 60 évvel ezelőtt, és azóta hej de sok mindent olvastam, tudománytalant és tudományosat is...
Na szóval a kiselefánt másfél méteresen is elég nagy ahhoz képest, ami a filmben volt.
Viszont a százlábú rovar, meg a sáskák félelmetesek voltak hatalmas méretben!:(((
Álmomban se jöjjenek elő! Brrrrr!...
Nahh... 

De térsünk a SEMMIRE:
Épp megint az este olvastam Hawking "A nagy terv" c. könyvében az Ősrobbanásról, hogy mi támasztja alá ezt az elméletet?
Állítólag az Univerzum TÁGULÁSA irányította rá a tudósok figyelmét, amely tény magát Einsteint is meglepte...
Engem meg az lepett meg, hogy a tágulás ténye azonnal arra a gondolatra juttatott, hogy a benne lévő objektumok is tágulnak-e? Mert ha igen, az furcsa lenne... De azt írja a Hawking könyv, hogy erről szó sincs!
A tér tágulása nem befolyásolja pl. a galaxisok, almák, vagy atomok méretét, mert azokat más típusú erők tartanak össze (gravitáció!). Ha minden szabadon tágulna, akkor mi magunk is tágulnánk, amiből az következne, hogy magát a tágulást észre se vennénk...
Háááát, ez így elég furán hangzik, de el KELL hinnünk az okosoknak, hogy így van.
Először Hubble (aki azt a bizonyos távcsövet felfedezte) állapította meg, hogy minél távolabb van egy galaxis, annál gyorsabban távolodik tőlünk. Ezzel viszont egy még korábban élt orosz tudós, Alekszand Fridman 1922-ben leírt elméletét igazolta, aki úgy látta, az Univerzum minden irányban ugyanolyan, azaz ugyanúgy tágul. De ez csak a látszat, ha közelebb mehetnénk, nem egészen így látnánk. 
A Fridmann féle multiverzum nulla kiterjedésűként kezdődik, majd addig tágul, míg a gravitáció le nem fékezi, s végül magába roskad.
1927-ben egy római katolikus fizikus pap hasonló következtetésre jutott: Ha VISSZAFELÉ megyünk az időben az Univerzum történetében, akkor az egyre kisebbé válik, míg végül elérkezünk a teremtés pillanatáig - ez az, amit ma ŐSROBBANÁSNAK hívunk. 
Eme szónak az angol eredetijét: "Big Bang" (Nagy Bumm) 1949-ben egy asztrofizikus, Fred Hoyle alkotta meg, aki gúnynak szánta a kifejezést, hogy az egész feltevést nevetség tárgyává tegye!

Azonban ez a feltevés kb. 1965-re elképzelhetővé vált. Ugyanis háttérzajként olyan mikorhullámú sugárzást fedeztek fel, ami igazolni látszott az Ősrobbanás feltevését.
A kozmikus háttérsugárzás azt látszik igazolni, hogy az Univerzum korai stádiumában igen sűrű, kicsi és forró volt. Története kb. első percében forróbbnak kellett lennie, mint egy csillag belsejének a hőmérséklete. Elképzelhető, hogy a Világegyetem egyetlen óriási fúziós reaktorként működött. A tágulás következtében hült le, és ekkor megszűntek a benne lévő magfúziók.
Legfőképpen hidrogénből állt, de tartalmazott héliumot és lítiumot is. Majd idővel a csillagok belsejében keletkeztek az összes többi, nehezebb elemek.
Az égen végzett megfigyelések következtében sok mindent megtudhatunk a Világegyetem korai állapotáról, azonban az Ősrobbanás-képet nem helyénvaló egészen a kezdet kezdetéig visszavezetni.
És itt lép be a kvantumelmélet. Feltételezik, hogy - bár a gravitáció teljes kvantumelméletét még nem ismerjük - a Világegyetem keletkezése kvantumfizikai esemény volt.
Olyan kicsiny mértékű tizedestörtű másodpercről van szó, mely kimondhatatlan, 0, után ....32 nulla és 1-es szám! Ezen idő alatt fúvódott fel az Univerzum. Olyan ez, mintha 1 cm átmérőjű pénzérme hirtelen a Tejútrendszer átmérőjének tízmilliószorosára növekedne. Ez bizony már a kvantumfizika kategóriájába tartozó méret!... Felfoghatatlan az emberi agy számára!
A NASA mesterséges holdjainak mérései alapján ma már teljesen bizonyosak vagyunk eme hatalmas mértékű felfúvódás ilyetén kis idő alatti megtörténésében.
És érdekes módon pont ITT említik meg azt, hogy a felfúvódás gyorsasága esetleg lehetőséggé teszi a fénysebesség átlépését is.
Tehát alighanem igazam van, hogy NEM HISZEK abban, valamiképpen ne lehetne túllépni a fénysebességet.
Kérdés, hogy Mi az (vagy KI az?), ami (aki) ezt megtehetné?! Emberi lény aligha! Nem bírná ki a szervezete, az szinte biztos!

Láttam egy videót Besenyei Péter műrepüléséről, micsoda eltorzulásokat produkált az arca!:(((
Sajnos csak egy képem van róla, de ez semmi a valóságos grimaszokhoz képest, és sajnos videót nem találtam:
Képtalálat a következőre: „besenyei péter műrepülő”

 

2018.04.23. 15:24

Kisméretű elefánt élt igaziból is, csak éppen már kihalt... valamelyik szigenet, tán a földközi tengerben volt egy kisméretű elefánt populáció, olyan másfél méter magas csak.... ha igaz...

Hát a nagy Bumm-ban lehet hinni meg nem is, de valami csak volt. És ugye a semmi az nem semmi.. Legfeljebb nem ismerjük, de az anyagnak végtelen számú megjelenési formája van. Hát persze a kezdet, mi volt, amikor nem volt? Csak az a bibi, hogy ezt az őserő, vagy nevezzük bárminek fogamával kapcsolatban is meg lehet kérdezni és ott vagyunk, ahol a part szakad. A korrekt válasz, sejtelmünk sincs. Mi úgy a nagy bumm-ig tudjuk visszavezetni a dolgokat, illetve odáig se, de utána pár ezred másodpercig igen... De az "előtte" még teljesen zárt a számunkra...

2018.04.21. 15:44

Hajjajjjj!!!
Hát azt kell, hogy mondjam, a díjazott filmrendezőink sem alkottak mindig valami NAGY filmet...
Az idén 80 éves Szabó István Oscar díjas filmrendezőnk egy 1976-os filmjét nézhettük meg a héten egyik késő este a tv-ben: "Budapesti mesék" címmel.
A párom szereti a magyar filmeket, s ha vetítenek a tv-ben ilyet, képes fennmaradni akkor is, ha késő este vetítik. Én is meg akartam nézni, de bizony, nem sok értelme volt!
Nem mondhatni, hogy Szabó jelentős alkotásai közé tartozik ez a film...
Így a felétől csak "félgőzzel" követtem az eseményt, közben rejtvényt fejtettem...
Itt a film, hátha valaki nem látta, és mégis megnézné:
https://www.youtube.com/watch?v=Qr9RfxqYyBY
Budapesti mesék 1976.

Hát igen, gyakran szoktam ilyet csinálni, ha untat egy film, a párom meg nézni akarja.
Erről a filmről ezt írta a wiki is:

"A Budapesti mesék az Apában megismert elhagyott villamos „életrekeltésének” motívumát variálja, de azt egész más tartalommal tölti meg. A háború után néhányan egy messzi városba akarnak eljutni. Találnak egy villamost, nagy nehezen sínre állítják, húzva-tolva elindulnak vele. Mind többen csatlakoznak, különböző – természeti és leki – akadályokat kell leküzdeniük. „És egy hajnalon meglátják távolról a várost, s a többi villamost is, ahogy haladnak minden irányból a város felé.”

Ez a parabola (példázat, jelképes elbeszélés) többféle értelmezési lehetőséget kínál. A történetet értelmezték a kollektivitás jelképének, az 1945 utáni magyar történelemről vagy az emberi lélek történetéről szóló példázatnak, illetve egy sajátos Mózes-történetként is. A Szabó István-monográfia írója szerint „…a történet egy ember története. A villamos is egy ember pokolra szállása, és ez az ember maga az alkotó.”

Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a mű nem keltett figyelmet, itthon pedig volt olyan kritikai vélemény, hogy az ábrázolás túlzottan elvont, és a rendező filmkészítési módszereinek megújítására volna szükség."

A megújulás valóban meg is történt, hiszen Szabó István 1982-ben Oscar-díjas lett a "Mephisto" c. filmjével.

Szerettem volna megnézni Szabó István APA c. 1966-os filmjét is, de nem találtam meg a neten!:(((

De mit is akartam ezzel a megnézett filmmel kapcsolatban mondani?...
Jah, tudom már!
Rejtvényt fejtettem közben, s két jópofa poén jött ki megfejtésként, amit érdemesnek tartottam IDE, a Nevessünk topicba betenni! ;o)

Az egyik poén:
"Nem hiszek a túlvilágban, de azért van nálam egy váltás alsónemű."

És a másik:
"Mindenkiben van valami jó. Bennem például Piroska. - mondta a farkas."

És a harmadik ráadásként (ezt korábban fejtettem meg):
"Legyen annyi a jövedelmed, amennyit az adóbevalláson feltüntettél.!" ;o) :DDD

2018.04.20. 0:34

Ami a kisméretű elefántot illeti, asszem, tavaly láttam egy változatát Verne "Rejtelmes sziget" c. regényének, és abban volt olyan kis cuki elefánt, mert ama szigeten minden állat mérete fordítottja volt a mainak.
Aztán rákerestem a neten az eleFáni ősének, s ezt találtam:

Kapcsolódó kép
http://www.ng.hu/Root/Sites/NationalGeographic/Foto/Cikkkepek/0/9/3/09319.jpg?NodeProperty=SizeLarg

Vízben élt az ősormányos 

Egy ősmaradvány vizsgálata arról tanúskodik, hogy az elefántok egyik, mintegy 37 millió évvel ezelőtt élt őse a vízben volt elemében, akár a vízilovak.

Itt olvashatunk róla: 
http://www.ng.hu/Tudomany/2010/03/Vizben_elt_az_osormanyos

Ami az egysejtűt illeti, mindig gondot jelentett nekem, s jelent ma is, vajon MITŐL kezdett el egykoron osztódni?!
Egyáltalán: Hogyan indult be az Univerzum mozgása?
Elég sok Univerzummal kapcsolatos tudósok által írt könyvet olvastam már eddig, de ERRE a kérdésre, hogyan, s mi késztette fejlődésre, azaz ki rúgta be a "motort"?!??? Erre nem kaptam hihető választ!
Nem hiszek ugyanis a "Nagy Bumm"-ban sem.
Mert olyan, hogy a "0" kiterjedés (azaz a SEMMI!) egyszer csak felrobban, merő képtelenség!
/Na, ezen jól összevitáztunk a műszaki végzettségű párommal, mert mit képzelek én, a zenész, hogy vonhatom kétségbe az annyi OKOS tudós által felállított ELMÉLETET?!... Szerintem meg igenis SIMÁN (zenészként is!) kétségbe vonhatok MINDEN tudományosnak vélt "igazságot" - á la Popper Péter! - mert ezek CSAK feltételezések! Senki nem volt jelen, hogy empirikusan megtapasztalhatta volna, mi volt, hogy volt, már bocsánat!/

Egyik fő indokom:
Akkor MOST miért nem robban fel ismét újabb SEMMI soha sehol?!
Vagy igen?...

Egyáltalán: Mi, az, hogy SEMMI?! :(((

Írtam már, nem hiszek a Teremtőben... de hiszek valami különös ERŐBEN, ami ezt a feladatot elvégezte, s végzi ma is.
Csakhogy! Ezzel kapcsolatban is kétségeim vannak ám! Felmerül ugyanis az előbbi kérdés: Hogyan, s miből lett az az ERŐ? S hogyan lehet a SEMMIN bármit is végezni?...


2018.04.19. 14:27

Amit a nagy vezérről mondtál, az sajnos igaz, de amit az elefántról és az egérről, az nem. Mert igaz, hogy a dínók idején az apró emlősök tudtak csak megmaradni, és bizony az elefántnak is apró őse volt, ormány nélkül... De azért a dolog még ennél is egyszerűbb, mert a közös ős, mondhatjuk az összes élőlény (növény, állat, gomba, stb.) egyetlen őse (Ádám és Éva egyben) az első egysejtű volt, amelyik már szaporodni tudott... :0)

2018.04.17. 5:29

Hoztam valamit. Azért, hogy NEVESSÜNK, de téééényleeeeg! :DDD
Ránk fér, hogy ne kámpicsorodjunk már annyira el - már aki nem jár öröm táncot, mer ollan is van! ;o)...
Hisz az ÉLET megyen tovább, a Föld forog, a Hold távolodik ugyan, de tőlünk még nem szökik meg!

Szóval ajánlottak egy mulatságos filmet, nekem tetszett!:)))
Elküldöm, mi rengeteget kacagtunk rajta, a páromnak ajánlotta egy fiatal munkatársa.
Először itt egy írás róla (vannak sótlan emberek, akik még prűdek is, lásd: vélemények!):
https://port.hu/adatlap/film/mozi/agyas-es-agyatlan-the-brothers-grimsby/movie-161178

És itt a film is, nekem annyira tetszett, hogy újból meg fogom nézni, ami ritka:
https://videa.hu/videok/film-animacio/agyas-es-agyatlan-teljes-film-fiv3nZDcg1bNAfSL

AGYAS ÉS AGYATLAN - Amerikai vígjáték 2016-ból, 82 percben. 
Főszerepben és a forgatókönyvet írta Sacha Baron Cohen, valamint ő a producer is. A másik "jómadár" szerepében Mark Strong.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Báááár... prűdek inkább mellőzzék!:DDD
Szlogenem: Én szeretem az eleFánikat! :DDD
Kapcsolódó kép

http://jobbmintatv.hu/borito/sorozat/Agyas_es_agyatlan_(2016)_big.jpg

2018.04.16. 23:57

Igazad van!
Sajnos, van elég "belső ellenség", mert mi csak ellenzékiek vagyunk, ők pedig ELLENSÉG! (Neveket inkább nem írnék, úgyis tudjuk, kik azok!...)
Mindent elleneznek, ami törvényes, ami az összefogást jelképezi más népekkel, szóval elutasítóan viselkednek mindennel szemben, ami a BÉKÉS együttélést jelenti. Időzített bombák itt a vén Európa (a büszke hölgy) közepén!:(((
Felháborító, hogy régebbi, őshonos kultúr európai népeknek azt kelljen állandóan figyelni, egy kis mitugrász már megint mit mondott, és úgy viselkedik, mint egy neveletlen, idétlen kölyök, nem mint ahogy egy állam második számú vezetőjének viselkednie illene.
És még majdan Ő akar lenni ama ország első számú (kötársasági elnök!) embere!!! S amilyen mákja van, még el is fogja érni!
De remélem, én ezt a szégyent már nem fogom megérni!:P

Nem unják még?!:P
Mindig "szabadságharcot" vívni, de nem a 48-as értelemben, hanem "kivagyiságból": 
MI CSAKAZÉRTIS MINDENNEL SZEMBE MERÜNK MENNI, MINDENNEK ELLENSZEGÜLÜNK, AMIT A JÓZAN ÉSZ DIKTÁL! NEKÜNK NE PARANCSOLJON SENKI!!! - hangozatják fennhangon!:(((

Közben "dübörög a gazdaság", mint kisegér a hídon az elefánt mellett! :DDD
Képtalálat a következőre: „elefánt és egér a hídon”
https://www.szatmar.ro/files/news/mn_1328093953elef.jpg

Állítólag az evolúció során a kisegérből (ő volt ugyanis a dinókorban az emlős) lett az ember, de az elefánt az elefánt maradt! ...

2018.04.16. 8:36

A tüntető tömeg számomra inkább reményt keltő volt, mert megint a faiatalok kezdték, és nem engedték a pártok képviselőit mikrofonközelbe... Ha tudják folytatni, akkor jó... Persze, ha tudják... Hogy ki fog ellenük fellépni? Nem kellenek (meg ma nem is lehetséges) az oroszok, nem is jönnének szerintem... (több eszük van annál). Az ellenük fellépők itthon lesznek, "békamenetestül", "állami" médiástul, mindentől, ami a kezében van ennek a rablóbandának... 

2018.04.15. 12:39

Na igen...
Én sem tudtam naplót vezetni kezdő tanár koromban, mégis vezettem! :DDD :P

Ezt pedig kommentár nélkül:
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/dronfelvetel-igy-nezett-ki-a-magasbol-a-kormany-ellen-tunteto-tomeg/
Kapcsolódó kép
Drónfelvétel: Így nézett ki a magasból a kormány ellen tüntető tömeg. 2018. április 14. este
/Budapest, Kossuth tér/
Ami azt illeti, valahogy nem volt nevethetnékem ezt látva!
Sokkal inkább 1848. márciusa járt az eszemben:

"... szabad sajtót, pártatlan közmédiát! Tisztességes választást!"

A francba!

Mi változott? Csak más a császár!
DE!
"A nép nem betiltható!" 

Most is az OROSZOKAT hívják majd ellenünk? 

2018.04.13. 8:48

Nem, illetve igen... A nem arra vonatkozik, hogy miért kéne neki értenie a számítógépekhez, vagy az informatikához? Ő felhasználó, nem programmozó... Úgy ahogy te sem értesz az informatikához, csak használod a felhasználói programokat, úgy neki se kell értenie hozzá, csak használni a számára kiadott programot. 

Ellenben a nyilatkozata kissé együgyű és valóban nem vall túl nagy szakértelemre egyik téren se. De inkább a másik lehetőség lehet igaz. Az, hogy susmusoltak valamit, de azt titkolni kell... 

2018.04.12. 23:46

Bizony, sokszor mondogattuk az iskolatitkárommal, hogy ezeknek a számítógépeknek is van lelkük!
Mert mindig akkor csinálnak valami marhaságot, amikor gyorsan kéne valamit elkészíteni!:(((
Nem is értem, hogy a választás fő nacsalnyiknője hogy lehet olyan valaki (asszem, valami Pállfyné?...), aki képes azt mondani: "- Én nem értek a számítgépekhez! Majd az informatikusok megnézik!"
Bocsika, de ebben a helyzetben a XXI. században egy ilyen poszton lévő ember szertintem ALKALMATLAN a beosztása szerinti feladat ellátására, mi az, hogy nem mond le?! LE KELL VÁLTANI, és kész! A kutyingóját nekije!
Tőlünk elvárják a szakértelmet, egyeseknek meg elég a párttagság is?! :(((
Ez nem nevetéges, hanem hagyonis felháborító, nem?!:(((

2018.04.12. 8:49

Egy számítógépes rendszer bármikor lefagyhat, abban semmi csoda nincs, mert minél bonyolultabb a program, annál több rejtett hiba lehet benne. De inkább az a furcsa, hogy mintha szándékosan idézték volna elő az egészet azzal, hogy nem a már jól működő rendszert használták, hanem egy régebbire tértek vissza... Szó se róla, mindent összevetve egy rendszerszintű csalás képe rajzolódik ki..  Amúgy láttam, a családi műsor mostanság a politikai elemzések nézésére korlátozódott... :0)

A face nem jó hely, az biztos, de ott már lehet magán üzenetben email címet küldeni, oszt ugye utána le lehet törölni a profilt... 

2018.04.11. 23:05

Hogy csalások voltak, az szinte biztos!
Mi az, hogy lefagyott a számítógép rendszer? Azt hittem, a XXI. században vagyunk!
Mi az, hogy eltűnt egy csomó szavazat? Mi az, hogy MINDEN RENDBEN VOLT?!

Remélem, majd Tóth Zoltán aktivizálja magát, ha a pártok nem, legalábbis Olgánál ezt ígérte:

http://kapcsolat.hu/cikkek/hir-tv-68-67-66#comment-59132

Remélem, láttad, mert most már elég nehéz megtalálni, több ször is kell kattintgatni!:(((

........

Facebook:::
Hát sajnos, én nem vagyok ott fenn, és nem is szándékoztam.
Fogalmam sincs, hogy működik, de biztos nem lehet olyan jó hely, mint ez itt!:(((

Nem tudom, mi lesz tovább, egyenlőre úgy gondoltam, maradunk, remélem, János nem fogja az oldalt megszüntetni.
Legalábbis váratanul nem.
  

2018.04.11. 8:32

Fogalmam nincs. Kár lenne, ha ez az oldal megszünne, nem is értem, ha valaki ezt csinálja, akkor, hacsak személyes indokai nincsenek (betegség és egyéb), miért akarná megszüntetni.. Keresek majd valami megoldást, de egyelőre annyi van csak, hogy én fenn vagyok a facen... Ott megtalálsz, és ott lehet privát üzenbetet is küldeni...

Ami az eredményt illeti, nos, úgy tűnik, méretes csalások voltak... Nem mintha abban kételkednék, hogy győztek a gazemberek, de abban igen, hogy ennyire. És úgy tűnik van alapja a dolognak. Remélem valóban fény derül az egészre és akkor talán máshogy fog szólni a nóta, mert ha tömeges és felülről vezérelt csalássorozatról van szó, akkor akár megismételt választásra is sor kerülhetne... Persze ez ábránd, de van némi alapja... 

 

2018.04.10. 12:01

Ebben teljesen igazad van!
Én is, meg a párom is lelkibetegek vagyunk, mert EKKORA FÖLDINDULÁSRA nem számítottunk!:(((
Az egész helyzetet azért sajnálom, mert tudom, meg fogják még bánni a honfitársaink, hogy ennyire hittek a negatív propagandának, s bevándorló országból KIVÁNDORLÓ országot csináltak, de már késő bánat, EB gondolat!
Az tény, hogy rajtunk röhög a fél világ, ha ez lesz a végeredmény, miként írtam a Kapcsolaton a múlt héten, és tessék! Igazam lett!:(((
Azért csak a fél világ, mert feltételezem, hogy jó, ha a fele tudja, van Európában egy ilyen ország...
Megkérdeztek egy riportos műsorban pár éve amerikai fiatalokat, mit tudnak Magyarországról, és azt tudták csak motyogni: PUSZKASZ (Puskás!), és még azt is mondták néhányan: Ja, tudom, Európában van, és BUKAREST a fővárosa...
Köszi, nincs több kérdésem!

Sajnos, lehet, hogy Cserép János, e portál gazdája megszünteti az oldalt, bár nem biztos, de van egy ilyen kérés:
https://www.szeretgom.hu/content/86853-cserep-janos-ugyvedi-letetbe-helyezte-a-visszalepeset-arra-az-esetre-ha-a-jobbik-es-a-dk-megegyezik-a-korzetben

Azonban!
Én Téged csak itt tudtalak elérni, email címem sincs Tőled, s sajnos, most már nem tudok civil levelet sem írni innen Neked, mert régebben volt ilyen lehetőség, de már nincs.

Érthető okból én nem írom ide be a címemet, nehogy "kéretlen leveleket" kapjak, de nem szeretnélek elveszíteni sem, mert akkor le kellene mondanom arról a sok hasznos - és nemcsak nekünk volt az! - párbeszédről, amit itt virtuálisan folytatunk.
Én legalábbis sokat tanultam sokféléről általad, amit ezúton is nagyon köszönök! :))))
Mi lenne a megoldás szerinted?
  

2018.04.10. 9:18

Jó, megyek oda... Amúgy nekem se volt jó nap a választás, de megint csak ezt kell látnom, hogy a választás előtti héten összegründolt "szövetség" nem ér egy lapát kutyagumit se... De ezt valahogy az ellenzéki pártok képtelenek felfogni... No meg azt sem, hogy nem ríni kell a média miatt, hanem csinálni... Újságot, TV és rádió adót. No de hát emiatt zártak ki a kapcsolatról, úgyhogy sok haszna nem volt a beírásaimnak..