Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006.09.28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

2017.12.15. 8:23

Hát igen... A férjem is mondta neki, hogy hülyeség a drága cucc, mert ő gyerekkorában még fűzfavesszővel is fogott halat a közeli vizesárokban, sőt!
Erdei patakban még szabad kézzel is. Ott állt a vízben mozdulatlanul, és figyelt... Aztán HUSS! - kikapta a gyanútlanul arra úszó halat (gondolom, pisztráng volt), és kidobta a partra, amely ott vergődött, mint a partra vetett hal! :DDD2017.12.13. 9:11

Jut eszembe. Állítólag (de ezt csak regényben olvastam és nem biztos, hogy igaz) a hegedűhöz való fenyőket harminc évig (!) szárították és érlelték. Utána vágták csak fel lapokra. 

2017.12.13. 9:10

Mond meg a sógorodnak, hogy kutyafülét... Hát hiszen horgásztam én fiatal koromban mogyorófa vesszővel és magunk csinálta úszóval is. Élveztem én azt is, de még hogy. Talán ő az eredményességre gondol, hogy bezzeg a halastavakban a bazi nagy halakat csakis szuper felszereléssel "illik" kifogni. Nem mondom, a jó felszerelés jó ha van, mert azért könnyebb vele a horgászat, de nem ez a lényeg. Én magam nem vagyok felszerelés mániás. Persze, ha találok valamit, amit jónak itélek, meg mondjuk valamilyen új, ami felkelti az érdeklődésmet, no meg megfizethető, hát megveszem, azután vagy bejön, vagy nem.

A német tanulásod meg magánügy, én csak belekotyogtam... :0)

2017.12.12. 19:41

Hát ugye horgászás ügyben nekem a 3 is páros!:(((
Azonban a sógorom az nagy horgász volt, de a sztrokja után, mely hónapokra lebénította, már nem megy neki. Örül, hogy helyre pofozta az a kütyü, amit beoperáltak az agyába, és újra tud járni, enni, sőt, még autót is vezet....
Azonban ami nem fontos, azt lefaragta az életéből. Így eladta a közelben lévő szöllőskertjét, és nem jár horgászni sem.
Viszont a horgászfelszerelése tényleg szuper volt, mert szerinte a horgászás sikerének egyik fő feltétele a nagyon jó horgászfelszerelés.
Azonban évek óta ott tesped az asztalos hangárjában, mert a keresztfiam nem horgászik.

A sógorom remek épület és műbútorasztalos volt aktív korában, de nem dolgozott hozott anyagból, ő maga szerezte be a fát, ezért építette azt a nagy, repülőgéphangárhoz hasonló műhelyt, mert ott szárította a faanyagot. Így felelősséget tudott vállalni mind az épületekhez, mind a műbútorokhoz felhasznált faanyagért, hogy nem fog megrepedni.
A hangszerkészítő mesterek is (Stradivari) évekig szárították a fát. 
A szociban sokszor mondtuk a pianinókra: Ezen még tavaly rigó fütyült! :(((
A szegedi hegedűket meg LÁDAGYÁRINAK hívták a zenészek.

Békák:
A Hármas-Körösben sok volt a kecskebéka, de a "Túlláton" (túlsó parton lévő legelő-ártér) a kiserdőben lévő tavacskák vizeiben meg unkák kunkogtak. Tudod, amiknek olyan hólyagszerű van az álluk alatt, és mikor azt mondják: Kunk! - Akkor az a hólyag behúzódik, majd újból felfúvódik.
Így elmondhatom, hogy az unkák kész fúvószenekar! :DDD
https://www.youtube.com/watch?v=_mlY9XCONbU
Vöröshasú unka 
https://www.youtube.com/watch?v=AGu74mAt8vQ
Tavaszi kecskebéka koncert a Margit szigeten

Húúú, a báyám hogy tudta őket utánozni!
Koák, koák, kekekekekeke!... Egészen lázba hozta a vízivilágot! ;o)Német nyelv:
Szinte sosem látom a német rokonaimat... nem fontos tehát tudnom németül. Inkább angolul kéne, az lesz (szerintem) a világnyelv, már mutatkozik az interneten... 
Orosz: 
Mi legalább ismerjük a cirill betűket, így olvasni is tudunk oroszul. Szótárral fordítani is, gondolom, Te is.
Franciául is fordítottam már régebben Verlaine-től verset, és Debussy is a kottájába francia szavakat használt, nem olaszt, mint általában minden zeneszerző, még az oroszok is:


 

Oroszból magyarra: ETÜDÖK két kézre - Karl Czerny
Olaszból magyarra: mérsékelt gyorsasággal (Itt a szórend fordított!)

2017.12.07. 9:16

Tudod, a horgászat sem néma csöndben történő üldögélés... Legalábbis számomra nem. Inkább más. Egyrészt állandó koncentrálás a jelzőkre, vagy pergetésnél a kézben érzett rezdülésekre és a villantó vezetésére, másrészt a természeti környezet figyelése, mert azért arra is van idő bőven. És persze, beszélgetünk is a fiammal (ő az állandó horgásztársam, a barátnője se kedveli a horgászatot), de soha nem a napi problémákról. Miért nem kap a hal, mit kéne kipróbálni, milyen madarat látunk, hallunk, milyen béka, milyen kígyó az amit éppen látunk. A legkevésbé sem csendes üldögélés, no pláne én nem is szoktam ülni, de a fiam se nagyon... Örökké csinálunk valamit... Persze nem ordibálunk, a beszédünk valóban csendes, nem rohangálunk, nem ugrálunk. 

Pucolni én sem szeretm a halakat, ez a nemszeretem része a dolognak, de ha már megfogtuk, meg hazavittük, akkor már muszáj. 

A német beszéd ügyében meg azt hiszem, ha ilyen helyzetbe kerülnék (egyelelőre nincs rá esély) akkor valószínűleg elkezdenék azon a nyelven tanulni. Mert ugye mégis az a jó, ha beszélhet a rokonaival az ember és nem ül kukán. Ilyenfajta ügyekben nincs bennem előítélet semmi. A német nyelv nem azonos a nácikkal, ahogy az angol sem a gyarmatosítással... Még lehetne sorolni. Máig bánom, hogy amikor lehetett, mert kellett, nem tanultam meg oroszul. Pedig jó lenne még azt a nyelvet is tudni. De most már nem fogok hozzá...

2017.12.06. 22:29

Hááááát...

Ami azt illeti se én, se a férjem nem szerettük a horgászást, a férjem csendes őrültnek nevezte őket! :DDD
Bocsika! Nem akartalak megbántani.

Nekem meg azért nem jön be a horgászás, mert tényleg csendben kell lenni, és az nekem nem megy.
Ezért voltam bajban a német testvérvárosiakkal, hogy nem tudtam beszélni velük, ugyanis:
1./ Nem tudtam németül, mert még a gimiben is franciás voltam, így inkább csendben voltam.
2./ Valahogy úgy neveltek, hogy nem kedveltem a németeket, álmomban sem gondoltam, hogy német lesz a vejem! :(((
Ezért nem is nagyon volt miről beszélgetnem velük.
3./ A halat csak enni szeretem, vagy főzni, sütni, de pucolni és felbontani aztán nem!
Pedig a Hármas-Körös mellett volt benne részem eleget.

A hobbi nálam az olvasásban és a rejtvényfejtésben merül ki.

2017.12.06. 9:14

Bizony, ez így van... Én a horgászattal voltam így. Horgászt se láttam vagy nyolc éves koromig, aztán egyszer kaptam egy zsebpecát a Balatonnál (a szüleimmel nyaraltunk ott) és attól fogva... 

2017.12.05. 14:39

Hát eeegen... Így voltam a kötelező olvasmánnyal is. Asszem, az Egri csillagok volt az első ilyen könyv. Aztán keresztanyáméknál olvastam el egy nyáron, és le se tudtam tenni! 
Azzal is a szöllő közé bújtam, hogy ne keressenek, hol vagyok.
Aztán elolvastam a többi nekik meglévő lányregényeket is, így váltam könyvmollyá... Én, aki apám türelmetlensége miatt meg se kartam tanulni olvasni.
De erről is volt már szó.

Viszont! Keresztapám volt a faluban a kántor, és autodidakta módon tanult meg harmóniumozni. Volt otthon is egy hangszer. Hasonlított a zongorámhoz, de zavart, hogy a lábamat fújtatásra kellett használnom, ugyanis a zongorán a pedáloknak egészen más szerepük van.
Mikor keresztapám gyakorolta a szenténekeket, ámulattal hallgattam, hogy MINDEN segítség nélkül, ösztönösen milyen csodás harmóniákat játszott a csak dallamot tartlmazó énekeskönyvhöz.
Hiába, szerintem őstehetség volt!
Kottát olvasni még kicsi korában tanult egy hegedűs cigánytól.
Régen a népek nem jártak zeneiskolába. A Nagykunságban Szolnok városában volt csak zeneiskola, én is magántanárhoz jártam zongoraórára, egy ún. "polgári családhoz" és Szolnokra jártam vizsgázni év végén. A tanárnőm fiai voltak azok a bizonyos "osztályidegenek", mert az apjuk 45 előtt malomtulajdonos volt. Hiába a Nyilasok lőtték le szegényt, mégse tanulhattak a helyi gimnáziumban a fiai.
A tanárnőm megözvegyülvén, könyörületből kapott tanítási engedélyt az akkori (45 utáni első) oktatási minisztertől. A nevét nem tudom.

Kodály forszírozta a zeneoktatást az országban, először a kórusokat, majd megalakultak a Zenei általános iskolák.
Az én lányom is olyanba járt. Majd Győrbe került a Zenegimibe.
Sajnos, a németek nem fogaták el a zenetanári diplomáját, már csk azért sem, mert szolfézstanárként végzett, és pont a németek NEM fogadták el az ún. Kodály-módszert!:(((
Most viszont németben jár felnőtt énekkarba, ahol lakik.
Tudod:
"Akit a mozdony füstje megcsap!" :)))

 

2017.12.05. 12:23

Tudod ez is fiurcsa. A kötelező. Mert ugye lehet, ha nem lett volna kötelező, hát nem mentek volna énekelni, és talán nem jöttek volna rá, hogy az jó. De így meg igen. Mert valahogy (a kötelező nem éppen a legjobb módszer) fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ilyen is van. Abban egyetértek veled, ha a gyereket erőltetni kell arra, hogy zenéljen, akkor inkább ne. De ha örömét leli benne és szereti, akkor meg zenéljen, ha nem is lesz belőle nagy művész sohasem..

2017.12.04. 14:17

Hát igen, igazad van. A kimondott szót bárki hallhatja - ezért nem árt vigyázni vele! - a gondolatainkat viszont csak MI halljuk a "belső hallásunkkal".

Szerintem úgy is van rendjén, hogy a művészeti iskolák tanárai hangulatos órákat tartsanak, hiszen ez szabadon választott feladat, valami olyan pluszt kell kapnia ott a gyereknek, amelyet a KÖTELEZŐ iskolában nem igazán kaphat meg, vagy csak ritkán, és kevés tanártól. Lennie kell valaminek, ami miatt önként és szívesen megy oda, nem kötelességtudatból.
Megette a fene, ha már unszolni kell! :(((

Manapság ilyen az énekkar is, melyek száma sajnos az utóbbi években erősen megcsappant!
Kár, mert ugye régen kötelező volt, talán ezért volt sok kórus. És ugye ezekből könnyebb volt kiválogatni a legjobbakat.
Pedig az EGYÜTT éneklés nagyon jó, és remek közösségek alkulhatnak ki belőle.

Még a próbák is derűsek tudnak lenni. Mi lányok pl. sokat nevettünk a középiskolai kóruspróbákon azon, hogy a hátunk mögött álló tenoros fiúk igencsak átírtak egy-egy nótát imígyen:
"Éljen minden HÁJAS szép nő!" - bájos helyett! :DDD

"Gondot űző kedves kincs" helyett:
"Jó ha van, de jobb, ha nincs!" ;o)

Persze a karnagy úgy tett, mintha nem hallotta volna! :DDD

De ezek a kamasz fiúkák még nem tudták, hogy ugyan, mire mennének a férfiak a nők nélkül?! 
Persze ez fordítva is igaz, ezt előbb-utóbb mindenki megtapasztalja majd!:)))
 

2017.12.04. 11:03

Hát, lehet, hogy szókimondóak, de azért más a kimondott szó, és más a gondolat. Egyébként aranyos a módszer, amit alkalmaztál, vagy alkalmaztatok. Így kell ezt... Vagy inkább így kellene...

2017.12.03. 19:00

Ó, a mai gyerekek elég szókimondók! Nem tudtad?
Megmondják azok a véleményüket szóban.
Van, amelyik növendéknek 4-5 zenedarabot is eljátszok, mire hajlandó választani, mert majd mindegyikre azt mondja:
- Ez SZAR, nem kell!
Egyébként engem még soha nem ért atrocitás sem a növendékek, sem a szülők részéről.
Amúgy nem szoktam én sem magamban ROSSZAT gondolni a tanítványaimról. Aranyos, okos kis gyerekek. És elégggé bizalommal voltak hozzám. Megmondták, ha nem gyakoroltak az órára. Ilyenkor EGYÜTT gyakorolunk, és sokat szoktam nekik mesélni, mit képzeljenek el egy-egy zenemű kapcsán.
Elmondok egyet:
A 2 soros MŰ címe: A kiscsibe.

Katám!
Képzelj el egy tyúkanyót, akinek az egyik kiscsibéje elcsavargott a többiektől. Kíváncsian bebújt egy bokor alá, ahol egy NAAAAGY szarvasbogár ücsörgött. S mikor meglátta a pelyhes kis gombócot, hangosan elkezdett poszogni, és összecsattogtatta a hatalmas szarvait. (még le is rajzoltam a kottába).A kiscsibe nagyon megijedt, és iszkiri, visszarohant a tyúkanyóhoz, gyorsan odabújt alája a testvérei közé, majd a nagy ijedtségtől elaludt.

Az orosz zeneszerző halkan, majd hangosan, s megint halkan játszandó darabjához kb. ilyen kis történet illett.
Eddig még (úgy 50 éve) minden kisgyerek felfogta, hogyan jelenítse meg a mesét a zongorán.
Nemrég találkoztam egy volt felnőtt tanítványommal, még most is emlékszik erre a mesére. És még sok hasonló dologra.
Szerintem sokkal jobb eredményt tudunk játékosan elérni a gyerekeknél, mint komor szigorral.

Fiatal tanár koromban volt egy idős kolléganőm, aki meg a tanítványait arra inspirálta, hogy írjanak szöveget a tanult darab dallamára.
Sokszor titokban megmosolyogtuk a vizsgákon az így keletkezett kissé bugyuta szövegeket, de a lényeg: a gyereket boldoggá tette: SAJÁT alkotása volt! :))) 

2017.12.01. 9:15

Kár? Gondold el, hányszor szenvedtél volna maradandó sérülést a zeneórákon a tanítványaidtól... :0)

2017.11.30. 19:57

Olyan kevés?
Kár! Pedig gondolatátvitellel már sokszor úgy rityón rúgatnék valakit!

Kiváltképp egy bizonyos alacsony valakit, aki ott fenn ül a magas polcon, és úgy lenéz bennünket, hogy az már egyáltalán nem floké! :(((

 

2017.11.30. 8:54

Hát a migrén egy nagy átok. A családban csak az enyhébb formájára volt példa, de az is elég volt. Ami meg a gondolatátvitelt illeti, ezzel már sokan eljátszottak, kár, hogy az emberi agy csak mili, vagy mikrovoltnyi energiákat termel és ezze bizony, nemhogy ajtót nyitni, de még a gyufát elfújni sem lehet. :0)

2017.11.29. 21:58

Jól kapisgálod, ha azt mondod, nem mindenkire hat egyformán ugyanaz az intenzitású fájdalom. Gondolom, ezért találták ki az ún. "fájdalomérző küszöb" kifejezést.
Én - sajnos! - biztos nem lennék jó mártír, mert nálam eléggé alacsony a fájdalomérző küszöb! :(((
Migrénes vagyok, főleg kb. 30 éves koromtól. Amíg rá nem talált a körzeti orvosom egy bizonyos drazsé állagú fájdalomcsillapítóra, borzalmas állapotba tudtam kerülni! Azért drazsé kell, mert ha olyankor megérzem az orvosság szagát, már hányingerem is támad! És akkor zöld leszek, meg halott fehér... A többit sejtheted!:(((
Olyankor nekem csend kell, és sötét... No meg a gyógyszer. Ha elindul a baloldali homloklebenyben a "vezérmoly", gyorsan be kell vennem a dilibogyót, és félóra múlva még egyet. Így sikerül kivédeni, hogy kialakuljon a migrénes roham.
Senkinek nem kívánom, az ellenségemnek sem, milyen rémes érzés! :(((
A kislányom azt mondta régen, mikor rámjött a roham:
- Anyu! Olyan zöld vagy, mint Mombi, a boszorkány.
A mese címére már nem emlékszem, de a boszi zöld arcára, és a nevére igen.

Gondolatolvasás:
Vigyázat! A gondolatolvasás, és a gondolatátvitel nem ugyanaz!
Olvastam egy sci-fit, amiben gondolatátvitellel nyíltak pl. az ajtók.
Ehhez nem a másik gondolata kell, hanem a tiéd!
Mert -gondolom én! - azon az alapon működik hogy az agy valamilyen energiát bocsájt ki, ha azt akarod, az ajtó nyíljon ki. Vagy bármi más "fogadjon szót" a gondolatodnak.
Tudod, mint Goethe Bűvészinasában, mikor a seprűk hordták a vizet... 
Mikor a varázsló elment otthonról, az inasa megparancsolta a seprűnek, hordja helyette a fürdővizet, de elfelejtette a leállító varázsszót. 

https://www.youtube.com/watch?v=2DX2yVucz24
Paul Dukas - Johann Wolfgang von Goethe: A bűvészinas - Walt Disney fantázia 1940.
A bűvészinas szerepében Mickey egér
A zenekart vezényli: Leopold Stokowski

2017.11.29. 9:27

A másik gondolatait úgy-ahogy, most is ki tudjuk találni, még az érzelmeit is nagyjából, mert vannak külső fizikai jelei (mosoly, sírás, stb.) De azt, hogy mit érez (nem gondol, hanem érez), azt nagy valószínűséggel soha nem fogjuk tudni. Csak képzeld el például a fájdalmat. Van aki üvölt, mintha nyúznák, a másik ugyanattól a fájdalomtól, még csak fel sem szisszen. Kérdés, ugyanazt a fájdalmat érzik? Vagy az történik, hogy ugyan ugyanazt a hatást kapják, de mást éreznek? Más intenzitással? Vagy csak az egyik tűrőképessége nagyobb? És utána ezt lehet folytatni az örömre, a gyászra és egyebekre. Ez egy rettentően bonyolult dolog, kutatják is, eddig eredmény nélkül, ha jól tudom. 

A gondolatolvasás jó téma, de én se szeretném, ha mindennapos dologgá válna. Nem akarom, hogy bárki a gondolataimba lásson. Mert azok az enyémek és nem biztos, hogy egyformán értelmezzük azzal aki kívülről látja.

2017.11.28. 23:09

Tudod, furcsa ez az Uniformizálás...
Emlékszem, ahol gyerekkoromban laktunk, két évet végeztem a reálgimiben, azután kerültem át a zenegimibe Debrecenbe.
Szóval, a szomszéd faluba, Öcsödre volt kiadva József Attila nevelőszülőkhöz. Mesélték az onnan bejáró diákok, hogy eléggé különcködő hajlamai voltak Attilának. Pl. egyszer azért verték el a nevelőszülei, mert az államtól az állami gondozottak egyforma ruhákat kaptak, s nyárára ő is kapott egy olyan szalmakalapot, mint a többi, de azért, hogy különbözzön a többiektől, ollóval kicakkozta a szélét, ezzel viszont tönkretette a szélszegő szalmafonatot... Jól kikapott érte szegény....

Különbözni akart a többiektől! De emiatt még nem volt bolond!!!:(((

A következőkben nehéz kérdés jön. 
Ezt írtad:
"... azt soha nem fogjuk megtudni, mi is van belül. Se egymás gondolatait, se egymás érzéseit, érzelmeit nem tudjuk teljesen átélni, legfeljebb a saját tapasztalatunkkal próbáljuk összevetni. Persze általában nem megy."
Nos, én azt mondom, hogy még ez a szerencse!
Ezért vagyunk mindannyian ÖNÁLLÓ individumok, egyéniségek! Pedig a pszichológusok, pszichiáterek nagyon kutatják, hogy ki lehessen találni mások gondolatait. Pl. azt is, mit álmodik valaki?... Folynak kísérletek ezirányban.

Én bevallom, azt szeretném, ha ez valóban SOHA nem sikerülne, de felmerült már bennem, a tudomány addig-addig kepeszt, míg valami úton-módon mégis fog sikerülni kitalálni mások gondolatait, érzéseit, álmait. Hmmm
Gondolatátvitellel való manipulálása az egyénnek. Brrr!...
Rossz világ lesz az, ha így lesz, az biztos!
Ki szeretné, ha mások megtudnák a titkos gondolatait?!:(((

Sem politikailag, sem szexuálisan, sem bármely érzelem terén nem lenne jó!!!

Pedig pl. ezen alapul az autóvezetésben a "deffenzív vezetési módszer". Kitalálni, mit akar tenni a másik a következő pillanatban, hogy hárítani tudjál...
Sok balesetet meg lehetne előzni, ha ez legalább sikerülne.

Szoktuk mondani: "Ha előre tudtam volna, hogy el fogok esni, előtte leülök!"

2017.11.28. 16:14

Hát igen... Az átlagember számára a normális az az uniformizálódott. Aki kilóg a sorból, arról gyakran kérdezik, "hát normális ez?". Az, szerintem. Attól, hogy lilára festi a haját, vagy furán öltözik, esetleg egyéb dolgokat művel, attól még normális, legföljebb nekem nem tetszik. Ami meg az én jogom, csak éppen nem illik neki hangot adni nagyközönség előtt. A szellemileg megváltozott képességű embereknél persze kifejezetten nehéz a dolog. Mert van, amikor olyan, mintha nem is lenne problémája, és van amikor meg hűha.. De persze ez is csak a külső szemlélő számára. Mert azt soha nem fogjuk megtudni, mi is van belül. Se egymás gondolatait, se egymás érzéseit, érzelmeit nem tudjuk teljesen átélni, legfeljebb a saját tapasztalatunkkal próbáljuk összevetni. Persze általában nem megy. 

2017.11.28. 14:54

Na igen, az a bizonyos "paraszthajszál"...

Állítólag El Greco a bolondokházába járt modelleket lefesteni a szentképeihez, szépen ötvözte a zseni magát a bolondokkal:


El Greco: A szent család (Szépművészeti Múzeum, Budapest)

Természetesen nem tudom, ennek a képnek a modelljei azok voltak-e, de nagyon nem tűnnek "normálisnak" az arckifejezéseik alapján.
Bár jó kérdés lehet az is:
"Mi az, hogy normális?" - ezt kérdezte egy értelmi fogyatékos kisfiú is régebben egy tv reklámban, azonban hamarosan el is tüntették ezt a reklámot...
Pedig... Jól kifejezte szerintem a nem normálisok észjárását.
Mert ők nem tudják magukról, hogy nem normálisak, nem igaz?

Hofi is azt mondta a bolondok házi jelenetében, hogy:
"Ez a kerítés azért van itt, hogy kintről a bolondok ne tudjanak ide bejönni, tudod?!"


Tiszta őrültek háza (Hofi Géza)

 

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum