Nevessünk!:)))

2006.09.28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

2017.09.12. 11:29

Ez így igaz!
De nekem a második kép is kedves az egérzenekarral, mert még az "Amőbán" kaptam valakitől, hej, de régen volt!
Rámentettem a gépemre, onnan ide a képtáramba, s most rábukkantam, hát elhoztam.
Fogadni mernék, hogy már valaki elcsapta a facéra...


Kot, kot, kot! Hát ez se kakukktojás volt, az biztos! :(((

2017.09.12. 8:27

Aranyosak, de az első kép jobb, mert az természetes... :0)

2017.09.12. 1:45

Találtam egy mulatságos képet, nem én készítettem, de csuda jól elkapott pillanat:
Nem hallod, hogy hamis?!... Majd én felhangolom!

Ezt pedig valaki játékos kedvű vidikészítő csinálta: 
Utolsó kívánság: Az egérzenekar Hattyúdala


2017.09.12. 1:37

Khmmmm, khmmmm...
Szóval TE így szerzel "bátorságot" a mászáshoz!
Én azt hittem, attól a bátorság ugyan megjön, de az egyensúly mégjobban elmegy!!!:(((

Igaz, én ántiálkoholista vagyok, ill. ún. "protokoll-ivó", azaz mikor még aktív voltam, intézményvezetőként fogadásokon, ünnepségek után lenyeldekeltem egy kis pohár édes pezsgőt, a szárz nekem nem teccődik, gyomorsav ízűnek érzem, és abból nekem amúgyis sok van, meg reflux, és hasonlók...

Szóval ablakpucolást csak a hőtárolós kákyhákon állva merem elvégezni, és max egy évben egyszer (tavasszal), vagy ha nagyon koszos a legyektől, kétszer (szeptemberben is). Bár nem nagyon érdemes, mert a Cilike éppen az őszi esőzések idején maszatolja össze az ablaküvegeket, ugyanis ott kapar, és csikorgatja, míg meg nem unjuk hallgatni, és be nem engedjük az ablakon.
Irtóra razsnakoló tud lenni! Kész tyrannos! :(((

Pedig olyan jámbor pofát tud vágni!
Itt még csak tíz hónapos volt.

2017.09.11. 16:39

Pontosan. Na meg a muszáj. Mert muszáj a függönyöket néha leszedni, meg felrakni. Muszáj a redönytartót megigazítani, stb. És bizony ilyenkor mászni kell. Mondjuk az a szerencse, ha ilyenkor nincs az ember egész napos absztinenciára ítélve (mert majd este vezetni kell), hanem bevághat egy jó pohár bort, ami sokat segít... :0)

2017.09.11. 1:24

Nos, az a helyzet, hogy megen igazad van!
Ugyanis mire felértünk a kupolába, és kiléptünk a körperemhez, megláttuk, milyen randa fekete felhők közelednek Esztergomhoz Szlovákia felől, Párkányt már el is érték, és pocsékul dörgött, villámlott!
Hú!!!
Gyorsan körbefutottunk, és iszkiri lefelé a szűk lépcsőkön!
Sikeresen elértük a földszintet, majd lepucoltunk a vár alatt lévő cukrászdáig, és alig léptünk be az ajtón, már le is csapott a vihar Esztergomra.
Mi pedig biztonságban lestünk fagyizás közben kifelé a zivatarba.

Igazad van, a nagy baj feledteti a kicsit.

Kapcsolódó kép

2017.09.08. 8:58

Bátorságot nem hsizem, de azt igen, hogy mással voltál elfoglalva, mint a félelmed, mert a kétgyerekre figyeltél. Bezony, az ilyen lelki eredetű problémákat jól orvosolja, mikor egy erősebb probléma szorítja őket hátra.. 

2017.09.07. 22:11

Kezdjük a mozgólépcsővel:
Nos, összeszorított foggal megyek LEFELÉ (felfelé nem olyan ciki), és már felteszem a szemüvegemet is, mert az a fixa ideám, hogy a lépcső pont a cipőtalpam közepénél fog kettéválni, és én PAFF!:(((
De ezzel a módszerrel valahogy csak átvészelem.
Bár egyszer elestem a Deák téren, és pont a felső, rövid lépcsőn... Szerencsére! Pedig még fiatal voltam, így legalább gyorsan fel tudtam ugrani, még mielőtt leértem volna az aljára.
Emlékszem, mikor még újdonság volt a mozgólépcső, ott állt két "fogd meg" is a lépcső elején, és segített, akinek kellett.
Most?
Ki van írva asszem valahol, hogy mindenki a saját felelősségére használhatja a mozgólépcsőt! :(((

Testközeli tárgyak használata, mint létra, sámli, hokkedli:
Hát érdekes, hogy ezeken mindig bizonytalanul érzem magam.
No meg a liftben is, bár az más ok lehet (talán bezártság, és a le-föl menetel.) Egyszerű fizika: Lefele a fejembe megy a vér, fölfele meg a lábamba... vagy fordítva?
Egy biztos:
Egyedül nem megyek be se a liftbe, meg idegennel se...
Viszont se Pécsett, se a Kékestetőn a tv torony, se Pozsonyban a hídlábban nem zavart a magasból való lenézés a mélybe.
Pedig mozogtak, csak nem éreztem.
Azonban a körben levő erdőn a tornyok árnyékán lehetett látni a kilengést.
Azonban ILYET nem vállalnék, az biztos:
 
Kötélhíd a Himalájában Nepálban

Ja, Esztergomban a Bazilikában is felmentünk a kupolába, és körbementem a két 8-10 éves gyerekkel gond nélkül.
Talán bátorságot kaptam tőlük?
2017.09.07. 8:36

Hát nincs nagy szerencséd az utazásokkal, úgy látom. Az ilyemi persze megviseli az embert. csak hát az az igazság, hogy ez az érem egyik oldala, a másik meg az, hogyha feladod azt, amivel kapcsolatban kellemetlen élményed volt, akkor lassan mindent feladsz. A tériszony ellen lehet küzdeni, nagy része persze megmarad, de legalább elviselhető. Nekem is van,de a kényszer néha rávisz, hogy felmásszak a létra tetejére, vagy akár az egri minaretbe ( a lányomat kisértem fel, akinek egyáltalán nincs tériszonya neki más iszonya van). Úgyhogy én akarattal tréningeztem magam. Persze lépésről lépésre. Kezdve a korláton át történő lenézést magasabb helyekről, befejezve a minarettel. Nem mondom, hogy nem szédültem, méghozzá, istenesen, de kibírtam.. És ez a lényeg...

2017.09.06. 12:48

Szia, szép napot, itt éppen pont kellemes az idő, süt a napocska, de nem éget.
PONJÓÓÓÓ! ;o)

Nos, ezeket jól elmagyaráztad, és köszi, hogy nem nevettél ki.
Gondolkoztam az általad írtakon...
Előre bocsájtom, hogy az édesanyám sem tudott se úszni, se biciglizni... Neki volt olyan vaskos (kun?) csontozata, mint nekem.
Édesapám viszont remekül úszott, minden évben átúszta a Hármas-Köröst oda és vissza, s bicajjal járta fiatal korában a járást, mint revizor. Akkoriban még sok település nem is volt másképpen megközelíthető, ugyanis ahol nem volt vasút, ott bizony sok helyen még autóbusz sem közlekedett.

Kb. itt úszott át édesapánk. Itt volt a szabadstrand is, ahová jártunk fürödni.

Hármas-Körös a régi híddal

Nos, én inkább azt nem bírom elviselni, ha a fülembe megy a víz! Az nagyon érzékeny, főleg a jobb. Lehet ez is egyik ok.
Sajnos a tériszony van, nem is mertem felmenni a lanovkán Tátra-Lomnicra! :(((
Nekem áldás a film, amely már megmutatja nekem az egész viágot anélkül, hogy bele kelljen szédülnöm.
Csak csodálni tudom a vakmerő embereket, akik által előre ment a fejlődésben az emberiség.

A repüléstől is féltem, de az nem okozott semmi kellemetlen érzést, bár előre láttam, mikor dobja meg a felhő azt a kis 50 személyes gépet, de nem lettem rosszul.
Ugyanis Münchenbe utaztam egy kis Malév géppel többször is.
De aztán történt egy balesetünk, egyik évben szeptemberben ködben úszott Münchenben a reptér, és emiatt összetorlódtak  gépek.
Nos, a kifutókon már 8 gép állt felszállásra várva, és ekkor bejött mellénk egy tehergép, és elütötte a farkunkat! :(((
Ezzel én be is fejeztem a repülősdit.
Aztán Euro City vonatokkal jártam át, a Keletiből indulnak. 
De az utolsó utazásomkor meg kifogtam még itthon egy bombariadót. Emiatt mjdnem Bécsben ragadtam.
Azóta nem vállaltam külföldre utazást. Legalábbis egyedül biztos nem fogok menni soha többet, mert nem ismerem a nyelvet, richtig franciás voltam a gimiben is!:(((
Úgy tűnik, vonzom a hülyeséget. Ez van!
Talán tényleg én vagyok a banda csúfja, ahogy Walter nevezett a Kapcson a múltkor a sok mínuszom miatt! :P:P:P

A bicaj gyorsasága igaz lehet, mert pont ez a bajom a metrók mozgólépcsőivel is. Az áruházakban ugyanis remekül bírom használni, mert lassabban mennek.

Futni se szeretek hosszabb távon, viszont a 60 méteres síkfutásban képes voltam többször is győzni.
A magasugrással szintén bajok voltak... A távolugrás azonban elég jól ment.
2017.09.06. 8:49

Hát az úszás tudománya a csontsűrűségtől egyáltalán nem függ. Ez az egy biztos. Amúgy valószínűleg lelki és némi fizikai oka van annak, hogy nem tudsz úszni. Egyrészt nagy valószínűséggel (elsősorban tudat alatt) félsz attól, hogy elsüllyedsz és emiatt nem tudsz a kezek és lábak összhangjára figyelni. Másrészt meg valószínűleg nem állod az arcodba csapódó vizet és rögtön összezavar, ha a víz az arcodba, vagy a szemedbe csap. Ezzel én is így vagyok, úgyhogy úszni én például csak síma vizen tudok. A bicajozás már inkább lelki alkat dolga, mert fizikailag mindenki képes rá, még a tériszonyos is (magam is szédülős vagyok, pedig nem estem le sehonnan, meg az arcomba se ment százas szög) , de valószínűleg a bicaj túl gyors a te tempódnak ( a lányom ilyen, elgurul a biciklivel, ha kell, de a kanyarodás is kihívás neki, nem beszélve más esetekről).

2017.09.05. 18:07

Milyen igazad van!
Ez a vízpötty dolog a nejlonon helyes megállapítás! 

Látszik, hogy ki NEM TUD bicajozni!... Hát szégyenszemre bevallom: ÉN! :((( :DDD
Lehet, hogy én vagyok a világon az egyetlen ilyen felnőtt?
Sőt!
Úszni se tudok...
Mindig lesüllyedtem, képtelen voltam a víz színén maradni.
Nemrégiben beszéltem egy hölggyel, aki ugyanerre panaszkodott, hogy ő sem tudott megtanulni úszni.
Én is próbáltam, de nem ment. 
Ő azt mondta, hogy azért, mert a csontunk vaskosabb az átlagnál, és emiatt súlyosabb is az átlagnál.
Hát nem tudom...
Egy biztos: 

Rossz az egyensúlyérzékem. Ezért nemcsak a bicajozás nem ment, hanem sok tornagyakorlat sem. Pl. a gerendagyakorlatok, a felemás korlát, a gyűrű...
Mikor fejjel lefelé voltam, azt se tudtam, fiú vagyok-e, vagy lány?! :(((
A kötélre mászásról nem is beszélve!
Úgyhogy én már biztos SAPIENS vagyok, hisz nem tudnék fán ugrándozni, mint a csimpánzok! :DDD

Lehet, hogy lelki eredetű ez nálam, mikor leestem egy állványról 3 éves koromban, és arccal beleestem az állványból kiálló 100-as szögbe, amely csúnya sebet ejtett az arcomon az alsó ajkam alatt az állmélyedésben, ezért nem látszik feltűnően. Felkötöztek egy bicigli csomagtartójára, és úgy vittek be a közeli település orvosához, ahol két kapoccsal kapcsolták össze a szétnyílt sebet.
Hónapokig gyógyult, mert 1946-ban nem volt steril semmi, így el is gennyesedett. Édesanyám hyppermangános vízzel mosta ki napjában többször a gennyet, mire nagy nehezen összeforrt a sebem.

De valószínűleg azóta van az is, hogy nem igazán szeretek az anyaföldtől eltávolodni...
Pl. létrára, fára mászni...
Ez főleg a takarításban, gyümölcsszedésben akadályoz.

Na, ez nekem, lehet nevetni, de nem megyen! :(((

2017.09.04. 8:41

Az első kép remek és aranyos. A második, nos hát... Jó ötlet, száraz időben. Akinek volt már alkalma szemüvegben bicajozni esőben, az tudja, mire gondolok. Pár szem eső után az ilyen akármin nem lehet átlátni, legfeljebb foltokat valahol előtte... Mert ugye ezért van az autókon (is) ablaktörlő. Mert azt feltételezni, hogy majd a menetszél leviszi az esőcseppeket (mint a forma 1 esetén) nos, picit csacskaság, mert ugye bicajjal, azt a sebességet elérni... :0)

2017.09.01. 14:39

Nem rossz ötlet!

Vagy egy istenes rúgást a popóba! ;o)
Már ha férfi az illető...

Akkor itt egy másik mulatságos kép:


És ez nem is olyan mulatságos, sőt!
Nyeletlen esernyőt kísérleteztek ki bringásoknak:
2017.09.01. 8:52

De azért aki ilyet hord magánál, számítson egy istenes pofonra, attól, akire ráirányítja... :0)

2017.09.01. 1:38

Vicces esernyők:


Hogy miket találnak ki a tervezők?! :DDD
Hamarosan jön az ősz, az esernyő-szezon.

2017.08.18. 8:31

:0)

2017.08.17. 23:382017.08.17. 23:29

Ne csak a férfiak agyán nevessünk:

 


2017.08.17. 23:12Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum