Felborult a BMW
Közélet
2009. júl. 12.

<p>Halálos baleset történt vasárnap hajnalban a Tát és Esztergom között úton. Ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. Egyikük sem kötötte be a biztonsági övet, mind a négyen kirepültek az autóbó<strong>l.</strong></p>

Glász Gábortól, a mentőszolgálat megyei mentésirányító csoportjának vezetőjétől megtudtuk: információik szerint a BMW felborult. Az autóban négyen utaztak, közülük ketten a helyszínen életüket vesztették.

Az Esztergomot Táttal összekötő 11-es úton szombat éjszaka történt a halálos baleset. Esztergomból haladt Tát felé egy BMW típusú személyautó, amely feltehetően megcsúszott, letért az útról majd egy fának csapódott, amely visszalökte az útra, s végül megint egy fának csapódott a jármű.
Ketten súlyosan sérültek, egyikük állapota életveszélyes, őt a tatabányai Szent Borbála Kórház baleseti sebészetére szállították, majd az intenzív osztályra vitték. A negyedik sérültet az esztergomi Vaszary Kolos Kórház baleseti sebészetén szállították. A kocsiban fiatalok utaztak, valamennyien felnőtt korúak.

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a kocsit feltehetően a 24 éves T. Richárd vezette, de egyelőre nem tudni, hogy ki hol ült, mert mindannyaian kirepültek a kocsiból.

T. Richárd a helyszínen életét vesztette, a valószínűleg mögötte ülő húsz éves fiú szintén meghalt. A feltételezhetően jobb oldalon ülők közül az egyik utas súlyos, életveszélyes koponya- és gerincsérülést szenvedett, míg a negyedik utas súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség, de az már most biztosan megállapítható, hogy az autóban utazók közül senki sem kapcsolta be a biztonsági övet

http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/halalos-baleset-mind-a-negy-fiatal-kirepult-a-bmw-bol-244798

 

 

 

(forrás)