Az újabb postabicikli-tenderen a Neuzer futott be
Gazdaság
2009. júl. 10.

<p><strong>Az esztergomi székhelyű Neuzer Kft. nyerte a Magyar Posta újabb kerékpár-beszerzési tenderét: a cég november végéig 4800 kerékpárt szállít, amelyekért a posta a kiviteltől függően 64-86 ezer forintot fizet. A Neuzeré volt a legalacsonyabb ajánlat.</strong></p>

A Magyar Posta a 4800 kerékpárért nettó 369 millió forintot fizet. A társaság négyféle kétkerekűt, két méretben váltósakat és váltó nélkülieket kíván megvásárolni.A posta közleménye szerint a kedvező ár elérését nagymértékben befolyásolta, hogy egyrészt a most lezárult pályázat a korábbitól eltérő műszaki tartalommal jelent meg, másrészt a pályázóknak a korábbi 5 évvel szemben csak két éves garanciát kellett vállalniuk.

A szerződést az eredményhirdetés után - várhatóan július 20-án - írja alá a Magyar Posta a Neuzer Kft.-vel. Az esztergomi cég ezt követően független szervezettel bevizsgáltat két kerékpárt: ha ezek megfelelnek az előírásoknak, akkor a kft. legkorábban szeptember végén elkezdheti a szállítást. A teljes mennyiséget 2009. november 30-ig kell a Magyar Posta hat kijelölt telephelyére beszállítani.

 

Részletek: http://nol.hu/gazdasag/az_ujabb_postabicikli-tenderen_a_neuzer_futott_be

 

http://www.mfor.hu/cikkek/Esztergomi_ceg_szallithat_bicikliket_a_postanak.html

 

 

(forrás)