Mesepark - De miből?
Közélet
2009. júl. 2.

<p><strong>Elkészültek az esztergomi önkormányzat által a Prímásszigeten megépíteni kívánt Mesepark tervei. Olvashatjuk az <a href="http://www.esztergom.hu/wps/portal//aktualis?docid=FNEI-7TJGTP">esztergom.hu</a> oldalon.</strong></p>

 

A megvalósítás 2010 után indulhat meg. Miből? Hitel, kötvény, elásott pénz? Mit tudnak még pénzzé tenni, mit tudnak még elzálogosítani Városatyáink?

Polgármester Úr, Képviselő Urak!
Olvashatnánk egy ilyen, ténylegesen rekord összegűre tervezett beruházáshoz egy üzleti, stratégiai tervet, elemzést, megtérülési számításokat? Legyenek oly kedvesek...
Higgyék el az ötletet én is jónak tartom, csodás lenne... Akkor ha már minden rendben lenne, az utak, a közművek, a kátyúk, a játszóterek, az iskolák és a közintézmények épületei. Dehát ezen a téren kilóg a seggünk a gatyából. Hitelállományunk óriási. Csökkenő adóbevételek mellett hogyan tervezik a finanszírozást?
Tudom, Orbán Viktor is látta a terveket rajzokat, s mindent támogat... MIBŐL???
Nézzenek utána: Franciaország saját mesehőseinek épített egy hasonló meseparkot, de a Disneyland mellett nem megy, totális csőd. Pedig ~64-5 millió állampolgár nagyobb vásárló erőt képez mint a miénk! Végeztek esetleg valamilyen jellegű közvélemény kutatást, érdekelné ez az Országot?

Kíváncsian várom mikor jelenik meg valamelyik városi médiában legalább néhány sarokszámot ismertető írás!

(forrás)