A MÖM tiszteletbeli elnöke tisztázza magát!
Közélet
2009. jún. 30.

<p>Mint ismert Knapp János Pál az egyik hírportálhoz és a Hír-Tv-hez hasonlóan - nagy nyilvánosság előtt - leügynöközte Kovács Gézát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnökét és az ETV-ben azt állította, hogy a baloldal pénzeli a Magyar Önvédelmi Mozgalom és az Esztergomi Sakk Club elnökét.</p>

A beterjesztett bizonyíték nyomán, a mai napon, Tatabányán, a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság másodfokon, hatályon kívül helyezte az első fok ítéletét, hogy Knapp János Pál ( Fidesz)- Esztergom alpolgármestere – nem bűnös. Ez mellett új eljárásra kötelezte az első fokot és felhívta figyelmét, hogy az eddig is náluk meglévő beterjesztett bizonyítékokat vegye figyelembe.

Mint ismert Knapp János Pál az egyik hírportálhoz és a Hír-Tv-hez hasonlóan-nagy nyilvánosság előtt- leügynöközte Kovács Gézát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnökét.

Knapp (Fidesz) védőügyvédje állítását az MSZMP megyei lapjában megjelent lejárató újságcikkel kívánta bizonyítani, de a tényekkel szemben ez kevésnek bizonyult.

A per folytatódik, melyben Kovács Géza poligráfos vizsgálata újabb bizonyíték. Ennek eredményét napokon belül mindenki olvashatja, ez végérvényesen pontot tesz az aljas vádakra és a nemzeti oldal ellen jól megszervezett támadásra.

Magyar Önvédelmi Mozgalom

 

2009. június 30.

 

 

(forrás)