Eladják a zeneiskolát ? Újabb ingatlanbomba?

Eladják a zeneiskolát ? Újabb ingatlanbomba?

2007. 09. 03. 19:52

Hol fognak tanulni és tanítani a zeneiskolások és tanáraik ?

Hosszabb elemzés és kommentár helyett álljon itt maga a "hirdetmény"... No comment...

2007. 09. 04. 8:37

Mit jelent az, hogy "zeneiskola - átminősítés alatt"???? És miért október közepén van a versenytárgyalás? Akkor ha eredmény lesz, év közben lökik ki a gyerekeket tanítóstul, mindenestől a Zeneiskolából? Vagy van már valamilyen "koncepció" a lehetséges elhelyezésre? (Végül is az élményfürdőnek jó lehet az akusztikája.) Igenis kérem, hogy az önkormányzattól valaki "illetékes" nyilatkozzon meg a számunkra!!!!

Eredeti méret

2007. 09. 03. 23:36

joel írta: Úgy értem a napközit. A könyvtárral együtt. Ezért kellett elköltözniük... Vagy ez most mi?

Hídlap Értesítő 2007. február 3. írta:

Hotel épül a szigeten

Az önkormányzat már korábban tárgyalta a volt nyári napközi területén kialakítandó szállodaterület kérdését, és döntött az értékesítésének feltételeiről. Az Aquaszigettel szemben elterülő, több mint 10000 m2-es Táncsics Mihály utcai telek szállodaépítés céljára történő értékesítésére kiírt pályázatot a lábatlani Viadom Építőipari Zrt. És a nyergesújfalui Giegler Kft. konzorciuma nyerte meg. A Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság úgy döntött, hogy a társulás maradéktalanul megfelel a feltételeknek, és javasolta az ingatlannak a konzorcium részére történő értékesítését, amit elfogadtak a képviselők. A kétszázmillió forintért értékesített telken 2009-re készülhet el Esztergom új szállodája.

Eladták? Visszavették? Most tényleg, mi van? Sajtófelelős Úr! Nem akarunk aljas hazugságokba bonyolódni, ezért választ kérünk!

2007. 09. 03. 22:39

Úgy értem a napközit. A könyvtárral együtt. Ezért kellett elköltözniük... Vagy ez most mi?

2007. 09. 03. 20:48

Ha a nyári napközis táborról és annak parkolójáról van szó, akkor miért a " zeneiskola" megnevezés ? Akkor nagy hülye, aki engedte így megjelenni... A "zeneiskola" épülete még azért is érdekes, mivel egybeépült az evezősök csónakházával, ami viszont nem önkormányzati tulajdon...

2007. 09. 03. 20:43

Amennyiben nem lenne ott a "zeneiskola" megnevezés, még reménykednék...de nincs más zeneiskola elnevezésű intézmény a nevezett utcában... Amennyiben csak a körülötte lévő telekről lenne szó, akkor csak " telek" lenne hirdetve... Nekem túl egyértelmű a szöveges leírás....

Eredeti méret

2007. 09. 03. 20:40

joel írta: Valaki le tudná ellenőrizni a két helyrajzi számot?

Az esztergom.hu-n, a Település szerkezeti és szabályozási tervek/Prímássziget menüpont alatt található térképen a 16380 hsz. a Zeneiskola és a volt nyári napközis tábor területe, a 16381 hsz. a volt halászcsárda területe...

gömbicica

2007. 09. 03. 20:25

Pont a napokban beszéltem egy ott tanitó kedves ismerősömmel, és tudakoltam, hogy mizu a suliban, hogy alakul az évkezdet, lesz-e egyáltalán tanitás. Nagyon megrökönyödött, hogy hogy tudok ilyen hülyeséget kérdezni.

Mondom: itt már mindent eladnak, azt hiszed, a zeneiskola kivétel lesz? Válasz: hát már ne mondjak ilyet. Mondom: Polgármester urnak szerintem semmi sem szent, nem sokáig fogják koptatni a lépcsőket a növendékek.

No itt van. tessék. Borzasztóan szeretik Kedves Polgármesterünket. Kérdés, hogy ezután is szeretni fogják?

Felháborit az eladás. Hogy lehet valaki ennyire alávaló???

Elb.-ák az iskoláinkat, most jön a kultura mélybe lökése. Nesze neked Szent Miklós alap. Nesze neked gyerekbarát város. Ezt a mocsok intézkedést! Nem kapok szikrát.

Fujjj!!!

2007. 09. 03. 20:17

Valaki le tudná ellenőrizni a két helyrajzi számot?

2007. 09. 03. 20:13

joel írta: Okok? Indokok? Ők is mennek a Hell-be?

Vagy a Technika Házába ( Zsinagógába )... Olyan, mint egy sakkjátszma...István a Hellbe, berosáni a Bottyánba, Zöldházat a Technika Házába, huszár G4, zeneiskola sakk, matt...

2007. 09. 03. 19:59

Okok? Indokok? Ők is mennek a Hell-be?