Esztergom-Esztergom-kertváros kerékpárút?

Esztergom-Esztergom-kertváros kerékpárút?

2009. 06. 22. 19:04

Tervben van Esztergom és Kertváros közé kerékpárút?

Nagyon kellene,de nem hallok róla semmit!

Jó lenne valami info!

2019. 01. 29. 6:09

Van egy vállalkozó szervezet, cég, aki megépítené a 10-es út menét Esztergom Kertváros és Esztergom között a kerékpárutat? Mennyibe kerülne?

2011. 01. 22. 2:05

ez a fránya bicó út is csak terv marad, pedig én járnék be rajta.

2009. 06. 24. 19:29

Nemrég valaki említette,  hogy kerékpártárolókat vetettek be az utcáról és, hogy nincs hol tárolni a bicajokat. Egy városban így tudták megoldani a problémát:

gömbicica

2009. 06. 24. 9:05

Városlakók jogos igénye??

Hogy lehet Neked, nekünk egyáltalán igényünk?

Szégyeljük magunkat, hogy biciklizni akarunk (mégpedig nem az autók között szlalomozva, meg a kölkünket játszani vinnénk, meg élveznénk városunk szépségeit, meg elmehetnénk strandra, meg........)

Miért?  ki vagy Te? és ki vagyok én? Mocsokul nem érdekel senkit, hogy Te, én, Mi mit akarunk, nekünk mi lenne a jó. Megy a sz@rkeverés magas fokon. Minden település, mondhatni minden ország pár ezer emberé, a többi meg csak szuszogva, kinlódva hunyászkodva élheti mindennapjait. Hányinger.

Előbb beleolvastam a : http://ingatlanmagazin.com/9710/Hogyan_vegyuk_meg_a_fel_Dunakanyart_A_Britton_ugy_ujabb_szalai

oldalba és már nem csodálkozom semmin. Mesterien keverik a kártyákat. Az alvállalkozók meg, akik a munka oroszlánrészét elvégezték, mehetnek panaszra ahová akarnak. Soha nem lesz igazuk.

Milliárdos mesepark? A világ legfontosabb dolga. Hogy miért nem fogom ezt soha megemészteni?

2009. 06. 24. 6:58

Az baj, ha a mesepark bevételeiből lesz pénz bicikliútra?

 

Ez egy nagyon komolytalan kérdésNyelvöltés. A szavaknak úgy külön-külön van jelentésük, de hogy a mondatnak....!? Kérlek, gondold ezt át még egyszer!Vigyor

 

A tervezett mesepark (amely szerintem az elkövetkezendő 20 évben nem fog megvalósulni) tervezett költségeinek töredékéből meg lehetne építeni a szóban forgó tervezett kerékpárutat. Vagy mondjuk a tervezett meseparkba tervezett számos mozi/színház/előadóterem egyikének költségéből. De hát a sokmilliárdos mesepark (a szót helyettesíthetem a mélygarázzsal, élményfürdővel, szállodakomplexumok valamelyikével - tökmindegy) prioritást élvez a város lakóinak jogos igényeivel (kerékpárút, járható főutak, ÉLHETŐ játszóterek, mozi, nyüzsgő belváros, felújított épületek, normális strandbelépő-árak  stb. - tökmindegy) szemben.

 

A fentiek alapján kérlek, gondold át még egyszer az idézett mondatodat!Vigyor

gömbicica

2009. 06. 23. 20:22

Hát amennyit köszönhetünk az uniónak, legalább annyi hülyeséggel is terhelik az amugy is lassan megbolonduló emereket. Talán ez is a cél.

Mindenre engedély, tervek, fittyfrász. Ha mindig mindenki erre vár, akkor tényleg igaza lesz  Gönbynek:

Csak addigra csinállhatok másik gyereket!

Mert a mostaninak kitapossák a belét!

2009. 06. 23. 19:10

Amúgy tudod közpénz elköltésénél kellene lennie egyfajta civil kontrollnak, beleszólási lehetőségnek abba, hogy milyen prioritások mentén költik el az összedobott adóforintjainkat az erre a célra szolgálatunkba fogadott (és nem hatalomba emelt, az egy másik, letűnt, pokoli rendszer) politikusaink.

Tehát oké, legyen mesepark hamarabb, mint bicikliút, feltéve, hogy rendeznek erről egy fórumot, ahol az ez iránt a kérdés iránt érdeklődő népek teljeskörű tájékoztatást kaphatnak a beruházásokról, a döntési pontokról és van esélyük időben beleszólni a döntési folyamatba.

Egy demokráciában ez így működik. Nem négyévente a szavazásnál kell demokratának lenni - a coccializmusban is voltak szavazások, és igen egységes képet mutattak az eredmények, ugye. Mégsem mindenki örömére. Persze elhiszem, hogy bizonyos elvtársak szerint az a rendszer jobb volt, és úgy látom a hozzászólásaid alapján te is hajlamos vagy visszasírni azokat a szép éveket, amikor a vélemény meg a sajtó nem volt szabad, illetve csak annyira volt szabad, hogy arról írhattál és beszélhetél amiről szabad volt... Tudom, apámnak nem egyszer volt ebből ügye akkoriban, gyerekfejjel én is megéltem, hogy milyen az ha jön az államvédelem és átkutatják a lakást fegyverek után, mert apámnak volt egy kissé borgőzös pillanatában egy olyan mondata, hogy a Kádárral mit és hogyan kellene csinálni a kedves besúgó munkatárs meg már írta is róla a jelentést...

2009. 06. 23. 19:03

Egy baj van, azaz kettő! Volt egy rendszerváltás, vége a társadalmi munkának meg a kommunista szombatnak!

Aztán az unióban nem úgy van, hogy nekiállunk, és csináljuk! Tervek, engedélyek, stb.

Gönby

2009. 06. 23. 18:06

Csak addigra csinállhatok másik gyereket!

Mert a mostaninak kitapossák a belét!!

2009. 06. 23. 17:47

Vagy az élményfürdő bevételeiből, igaz?

2009. 06. 23. 17:40

paszuly

 

Az baj, ha a mesepark bevételeiből lesz pénz bicikliútra?

Gönby

2009. 06. 23. 16:58

Az a lényeg,hogy mesepark lessz!

Üvegheggyel égig érő paszújal stb.

Üvöltés

2009. 06. 22. 22:13

Sziasztok! Én tavaly kérdeztem, hogy lesz-e, mert felmerült, hogy csinálnánk egy biciklis parkolót. Azt az infót kaptam, hogy egyelőre nem lesz. Addig pedig nagyon veszélyes a repülőtér mellett a főútvonalon biciklizni. Sajnos...:(

 

 

gömbicica

2009. 06. 22. 21:46

Kerékpárut?  Majd ma nekiállunk, akkor lesz kerékpárut.

 

Tényleg!!! Mi lenne, ha (mivel vagyunk már itt elegen) beterjesztenénk, hogy megyünk ásóval kapával, stb, és sk. megpróbáljuk  (megpróbálnánk Kacsintás) mi megcsinálni azt a fránya kerékpárutat mindannyiaunk örömére, addig, amig nem kell valakit megsiratni, mert arra közlekedett.

Sajnos az autósstársakra nem számithatunk, mert azok tudjuk, hogy közlekednek. Nekik egy biciklis? Inkább letolják,aztán majd  letojják.

No bocs, vannak kedves kivételek.

2009. 06. 22. 20:42

Mindjárt tovább is építhetnék Dorog és Pest felé.