Dunaparti Futópartik 4. futam
2007. 09. 09. 10:00

Dunaparti Futópartik 4. futam

Médiatámogatók: www.szeretgom.hu, Kék Duna Rádió

Támogatók: KIRCHHOFF-Hungaria Kft., Városháza Étterem Budapest, Aquasziget Esztergom, ING Dunakanyar Igazgatóság, Richter Gedeon Nyrt., Dolce Vita Sütibolt, PólóSarok.

Időpontok: Szeptember 9. 10:00 – Október 28.

Versenytávok: 4 km, 10 km és 20 km

Helyszín: Kerékpárút Rajt - Cél: Erzsébet-park.

Frissítés: Célban víz, tea , 10 és a 20 km fordítóinál víz, tea, szőlőcukor, banán.

Időmérés: NO CHIP! Órát hozzatok! Azért lesz nekünk is :)

Nevezési díj: Előnevezés esetén: 300 Ft/futam a versenyeket megelőző péntekig,szombaton és a helyszínen 400 Ft/futam. Előnevezni az Információ-nál megadott E-mailen vagy telefonszámon(SMS-ben) a következő adatok megadásával:Táv, Név, Szül. idő, Egyesület vagy iskola, Pólóméret, E-mail cím Előnevezetteknek a pénz befizetése a helyszínen történik. Az Esztergomi Futóművek tagjainak az indulás ingyenes!

Díjazás: A versenysorozatban részt vevő minden induló egyedi, emblémázott pólót kap 3 teljesített forduló után. Az öt fordulóból a három legjobb idő összesített eredményei alapján távonként, nemenként és korcsoportonként az 1-3 helyezett oklevélben, éremben és tárgyjutalomban részesül. Minden forduló után ajándéksorsolás, tárgyjutalmak!! Korcsoportok: 12 év alattiak - 12–18 évig - 18–40 évig - 40 év felettiek Különdíj: mind az öt futamot teljesítőknek, a legfiatalabb és a legöregebb résztvevőknek. Eredményhirdetés az ötödik futam után.

FONTOS!:
- A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt!
- A 20 km-es távon csak a 14. évüket betöltött versenyzők indulhatnak!
- A verseny a kerékpárúton zajlik, tehát a kerékpárútra érvényes KRESZ szabályokérvényesek: a kerékpárosoknak mindig elsőbbségük van!!!
- A rendezvényeken csomagmegőrzést biztosítunk, értékmegőrzést nem vállalunk!

Információ: Érdy Gábor 20-913-7189 vagy gerdy@citromail.hu

Képek a verseny első 3 fordulójáról: www.picasaweb.google.com/Runegom

2007. 09. 11. 9:39

A futas.cjb.hu linken megtekinthető képeket egy futótárs készítette a versenyről és a városról. Azért gyönyörű helyen lakunk...

2007. 09. 05. 14:52

A met.hu-n gyönyörű napsütést jósolnak a hétvégére Esztergom környékére, ezért minden érdeklődőnek, kíváncsiskodónak, segítőkész embernek ott a helye:)