Kurnász újratöltve

Kurnász újratöltve

2009. 06. 05. 22:25

Ma ismét Kurnász Lászlót választották a Szent István Gimnázium igazgatói posztjára.

Ma 13 óra környékén kezdték összehívni a képviselőket egy rendkívüli ülésre, amely 15 órakor kezdődött. Témaként az intézmények alapító okiratainak módosítását adták meg a telefonhívásban.


Ehhez képest döntöttek az önkormányzati társaságok mérlegéről és több intézményvezető személyéről is. Így ismét Kurnász László lett a Szent István igazgatója.


A pályázatról véleményt nyilvánított az iskola nevelőtestülete, az iskolaszék, a Szülők Közössége és a diákönkormányzat.
A nevelőtestület 12,5 %-ban támogatta Kurnász László pedagógiai fejlesztési elképzeléseit, vezetői programját, az alkalmazotti közösség 14%-ban támogatta Kurnász László vezetői megbízását.
Az iskolaszék nem támogatta Kurnász László vezetői megbízását.
A Szülők Közössége nem támogatta Kurnász László vezetői megbízását.
Az iskola diákönkormányzata nem támogatta Kurnász László vezetői megbízását.


Az Oktatási és Ifjúsági Bizottság 5 igen, 2 nem és 2 tartózkodás szavazattal Kurnász László vezetői megbízását javasolta a Képviselő-testületnek.

2009. 06. 16. 19:36

Ez a történet a József Attila állt .iskolában is szórol szóra így történt.Ott is a faliujság segítségével irányítják az iskolát

2009. 06. 16. 18:03

Fú, ha Kurnásznak over lenne, itt egy újabb jelölt. Úgy érzem nagyon jól megértenék egymást a városvezetéssel:

http://atv.hu/hircentrum/090612_verte_feleseget_a_cannabist_termelo_a_tanar_.html

2009. 06. 15. 17:05

Szíves tájékoztatásul közlöm, hogy nem csak a Szent István Gimnázium van "kivételezett" helyzetben. A Hídlap szerint a Szentgyörgymezői Óvoda vezetője sem az a - már régóta ott dolgozó -  óvónő lett, akit a dolgozók majd mindegyike, illetve a szülői közösség támogatott. A haraszt meg azt zörögte, hogy  akit kineveztek, őt állítólag úgy hívtak fel a pályázati határidő lejárta előtti utolsó napon, hogy neki is be kell(ene) adnia a pályázatát a vezetői posztra.

2009. 06. 13. 22:21

Most beugrottam egy percet ... van mit olvasnom. Sajnos.

 

Kurnász igazgató báb, még annak sem igazán tökéletes, azonban funkcionál. Meggyes polgármester megtalálta benne az ideális szolgát. Ennek az embernek pléharca van, gyomra nincs, érzéketlen és tompa a külvilág megítélésével kapcsolatban - és saját magával kapcsolatban is. Tökéletes, üres, jellemtelen, érdemtelen váz. Lepereg róla minden, ami mások számára erkölcs, etika, érték - híven követi gazdáját és teljesíti a rá kiszabott feladatot. Nem érdekli sem iskola, sem ember, sem diák, semmi az ég világon, csak a rátestált és kicsinyke zsoldjáért felvállalt undorító feladat.

 

Én nem tudnám helyette ezt végigcsinálni. Ő tudja. Nemcsak, hogy tudja: időnként az az ember érzése, hogy még abban is hisz, hogy ő csinálja helyesen - és ez foghatatlan, passz. Az ostobaság, kontárság, embertelenség tündöklő házibulija.

 

Ez az ember az egyik legrosszabb fajta, szegény: jellemtelen. Van jó, van rossz jellemű ember - Kurnász igazgató semmilyen. Pofozóbábu - vezetői beosztásba préselve. Ideális Meggyes Huszár.

 

Ez kell ide. Akkor is ez kell ide, ha minden és mindenki beledöglik. Akkor is ez kell ide, ha az egész úgy ahogy van orvosi ló, Meggyessel, Kurnásszal, Erőssel, Önkormányzattal : kis magyar közröhej.

 

De működik. Azért működik, mert működhet. Ez bizony el lett anno szúrva, kellően. Most egyszerűen kijátsszák a ziccereket, amiket mi magunk hagytunk nekik. Meggyes polgármester olyan jól érzi magát, a Népek jóvoltából, akkor hát jövőre, veletek, ugyanitt, ugyanígy? Amekkora marhák a kedves Népek, ez sem elég nekik, semmi nem elég nekik: fog ez folytatódni tovább is, nem kell csodálkozni semmin.

 

Utálkozni és undorodni azért lehet. Teszem is.

2009. 06. 08. 22:59

Ki az a túlkoros diák a sor végén?

2009. 06. 08. 22:42

Ez a kép sok mindent elmond!

2009. 06. 08. 17:10

Meddig lehet ezt még fokozni?

A polgármesternek az egyértelmű célja, hogy teljesen tönkre tegye az iskolát – minden áron!

Egyértelmű a félrevezetés, a mellébeszélés! Szerintem is az egész törvénytelen!

MT jellemébe egyébként ez teljesen bele illik. Mindenkin átgázolva, az általa hozott határozatok felrúgása, rendeletek be nem tartása, a törvények kijátszása!

Meddig engedik ezt csinálni?

2009. 06. 08. 11:53

Amit nem értek az újraválasztással kapcsolatban, hogy miért volt szükség a tavalyi  próbaidő, nem próbaidőés és az egy év után lemond cirkuszra.

2009. 06. 07. 17:37

Ami azt illeti azért Kurnászé a kisebb felelőség! Mondhatnám csak annyi,hogy a környezete elutasításának ellenére pályázott! Az ,hogy ő nyert az a polgármester és a testület felelősége,vagy bűne,kinek hogy tetszik! Az igazi felelőség majd most jön el Kurnásznak! Hosszútávon kell bizonyítani alkalmasságát, amiből az egy év kinevezés alatt  azért már villantott valamit,aminek a kicsengéseként a környezete elégtelenre minősítette őt! Ez a minősítés a hivatal számára egyértelmű jelzés volt,hogy Kurnász a megfelelő ember arra,hogy az ott dolgozók rosszul érezzék magukat, és esetleg önként távozzanak a városvezetésnek kényelmetlen emberek,és akik kérdezni mertek lassan eltünjenek a képből!Hogy közben az iskola megroggyan az most nekik nem számít,a lényeg,a kicsinyes szinjáték számukra kedvező befejezése! És a dolgozók tudatába rögzítése,büntetlenül kényelmetlen kérdéseket,főleg a nyilvánosság előtt nem tehet fel senki!Azért reménykedjünk,hogy a leépülésig van még annyi idő,hogy ezt a vezetést az iskola túl élje,és azután  ismét megnyugtatóan rendeződik a helyzete!

2009. 06. 06. 20:44

Pedagógusnapi ajándék a polgármestertől! Van ennek a Kurnásznak tükre? Bele tud nézni? Mit lát? Mit tanít a gyerekeknek? És tényleg történelemtanár? Volt itt rendszerváltás?

2009. 06. 06. 15:03

Egy senkiházival több vagy kevesebb ,teljesen mindegy .Ha jól tudom az iskolát nem ő vezeti hála az ágnek csak ott van.

Egy szekeret nem tud elvezetni nem egy iskolát .Az a szerencséje hogy a tantestület nem engedte hogy szétessen az iskola .

 

2009. 06. 05. 23:50

VOLT!

2009. 06. 05. 23:31

És volt pofájuk kampánycsend előtt megszavaztatni. Gyorsan, aztán vasárnapig kuss, hétfőn meg mehet mindenki iskolába...

Eredeti méret

2009. 06. 05. 23:12

A nevelőtestület nem ért hozzá.

Az alkalmazotti közösség nem ért hozzá.

Az iskolaszék nem ért hozzá.

A Szülők Közössége nem ért hozzá.

Az iskola diákönkormányzata nem ért hozzá.

Az ország legjobb polgármestere és hű csapata ért hozzá. Világos? RosszallSírósÜvöltés

2009. 06. 05. 22:50

Az Oktatási és Ifjúsági Bizottság 5 igen, 2 nem és 2 tartózkodás szavazattal Kurnász László vezetői megbízását javasolta a Képviselő-testületnek.

A két tartózkodó érintett volt? Vagy miért nem tudtak dönteni?

2009. 06. 05. 22:43

 

Ismerőseimet is az " érvénytelen " szavazatra buzdítom!

2009. 06. 05. 22:43

Úgy tűnik, van olyan hely a városban, ahol bizonyította, hogy ő a legalkalmasabb személy erre a posztra.

2009. 06. 05. 22:38

Nos, még nincs kampánycsend: mindenkinek, akit ez a döntés zavar figyelmébe ajánlom a vasárnapi szavazólapot, melyben a Strigonium privatizációjáról kell szavazni. Tessék ezen üzenni a döntéshozóknak. Lehet rajzolni, levelet írni, stb. Legyen sok az érvénytelen szavazat erre a kérdésre...

 

2009. 06. 05. 22:36

Nem is tudom,hogy miért nem vagyok meglepve! Ezek szerint a jelentkezők közül ő volt a legjobb! /aki már a szem villanásból is ért, esetleg már szavak nélkül is érti gazdája szándékait! / Nos sok sikert Szent István gimnázium!