Fideszgom
Közélet
2009. máj. 19.

<p>Értem én, hogy Esztergom fideszes város, nincs is ezzel semmi gond. De könyörgöm, legalább arra a nyomorult látszatra adjuk a városi médiában, amit úgy hívnak: pártatlanság!</p>

Az esztergom.hu és a hidlap.hu is beszámol Orbán Viktor és Csáky Pál esztergomi kampányrendezvényéről. Helyes. Áramoljon az az információ. 

A gondot csupán annyiban látom, hogy sehol nem találom például Bauer Tamás mai előadását, ami 18 órakor lesz az Iparkamara tanácstermében és szintén sehol nem tűnik fel nekem a városi lapokon Dávid Ibolya MDF vezér május 21-i rendezvénye, amelyet a várban fognak tartani. Varju László államtitkár szintén május 21-i előadása alapjaiban a reménytelenek nyugalmával várhatja, hogy a városi sajtó hírt adjon róla.

Még egyszer megismétlem: legalább a látszat az, amire kellene egy kicsit adni. De nem, nagyon nem megy! Közben pedig Meggyes vadul kampányol egyedül és Bayerrel megtámogatva is. 

Ha ez egy kormánypárti vezetésű városban történne meg, biztosra veszem, hogy az ellenzéki sajtó már levett cipőjével verné az asztalt és mantrázná a megszokott tiltakozó mondatait.

(forrás)