Egynapos kerékpártúra a pünkösdi hétvégén a Gerecsében
2009. 05. 30. 9:00
2009. 05. 30. 19:00

Tata

Forrás: http://www.baraka.hu - hírlevél

A legközelebbi egynapos, ingyenes bringatúránkat a Gerecsében tartjuk.

Időpont: 2009. május 30. szombat
Találkozó: szombat délelőtt 09:00 órakor Tatán, a vasútállomás parkolójában.

Megközelítés vonattal: a Déli pályaudvarról reggel 07:23-kor indul egy személyvonat, ami 08:25 órakor érkezik Tatára.

Megközelítés személyautóval: az M1-es autópályán célszerű elindulni Győr irányába a tatai lehajtóig, majd onnan a régi 1-es számú főúton juthatunk át Tatán (a körforgalomnál Komárom felé) a vasútállomásig. Az autókat az állomás előtt lehet hagyni. Kérjük az autóval érkezőket, hogy legyenek pontosak, mert sajnos senkire sem tudunk várni.

A túra útvonala: Tata – Szomód – Dunaszentmiklós – Nagy-Somló-hegy – Nagy-Teke-hegy – Bikolpuszta – Hajós-völgy – Pusztamarót – Bajna – Héreg – Tarján – Tata. Táv: 60 km. (***)

Hazautazás: a tatai vasátállomásról óránként indul vonat Budapestre.

Túravezetők: Róth Norbert E-mail: [ norbi@baraka.hu ] és Nedermann Zoltán E-mail: [ nzoltan@baraka.hu ]. Róth Norbert telefonszáma szükség esetén a túra napján: 20/4800-645.

Figyelem! Ha nincs kerékpárod vagy nincs jó állapotban, esetleg nem akarod utaztatni Tatára, akkor a túravezetőinktől bérelhetsz egyet a helyszínen 2500 Ft/nap áron. Összesen 24 kerékpár áll rendelkezésre, amikről ezen az oldalon láthatsz fotókat. Ha szeretnél kerékpárt bérelni, akkor jelezd ezt az iroda felé vagy hívd közvetlenül túravezetőnket!

A túra ingyenes, így előre jelentkezni sem kell. Mindenkit szeretettel látunk!