Születés Hete Fesztivál rendezvényei
2009. 05. 16. 0:00
2009. 05. 24. 0:00

<p>Esztergom-Párkány</p>

Rendezvények május 16-24 ig

"Az idei Születés Hete Fesztivál rendezvényei a Fénysugár Egészségvédő Alapítvány támogatásával, és önkénteseinek áldott munkájával jönnek létre Párkányban, Esztergomban, Győrben és Gödöllőn. Köszönet és hála mindezért!"

Kedvesség a látogatóknak…

Minden hölgyet, aki a rendezvényünket megtiszteli jelenlétével, és adományozó jeggyel érkezik, megajándékozunk. Az ajándékcsomagban kozmetikai termékminták, tájékoztatók, teafilterek és más meglepetések lesznek. Aki Esztergomba, a Helischer József Városi Könyvtárba látogat, egy csésze teával várjuk.

Az Aquasziget Esztergom kedvezménye a Születés Hetén:

A Születés Hete leporellójával érkező vendégek a Fénysugár Egészségvédő Alapítvány hostessénél kedvezményes belépőt kaphatnak az Aquasziget Esztergom területére május 24-én!

A rendezvények leírása itt: www.szuleteshete.hu

Mi a Születés Hete Fesztivál?

A Születés Hete hitvallása: ugyanannak a célnak az eléréséhez többféle út vezet. A különböző szemléletű csoportok egyaránt végezhetnek hasznos munkát a mindannyiunk számára fontos célok elérése érdekében. A mára mozgalommá vált kezdeményezés nemcsak egy héten át, hanem egész évben arra törekszik, hogy hidakat építsen és ne falakat, segítse a párbeszédet a különböző szemléletű szakmai és civil csoportok között.

Idén májusban - immár hetedik alkalommal - ismét megrendezzük a Születés Hetét. A 2003-ban útjára indult rendezvénysorozat keretében az érdeklődők az ország számos városában, településén találkozhatnak egymással, illetve a várandóssággal, szüléssel, születéssel kapcsolatos hasznos információkkal.

A rendezvény célja a várandósok és családjuk minél szélesebb körű tájékoztatása választási és döntési lehetőségeikről, a hazai ellátás hagyományos és újszerű alternatíváiról, az informált döntést elősegítő kutatási eredményekről és a nemzetközi egészségügyi szervezetek ajánlásairól.

folyt... itt: www.szuleteshete.hu