Nyilatkozott a Szeretgomnak - kizárták a Pártból

Nyilatkozott a Szeretgomnak - kizárták a Pártból

2009. 04. 17. 17:14

Lassan az egyetlen olyan esztergomi politikai alakulat, amelyik figyelmen kívül hagyja és távol marad a Szeretgomon folyó beszélgetésekből, vitákból a Fidesz-KDNP helyi szervezete. Egy az iwiwen közzétett értesülés magyarázatot adhat a miértekre.

Pataki István, a Fidesz-KDNP esztergomi szervezetének egy oszlopos tagja a következőket osztotta meg az iwiw.hu egyik fórumán az olvasókkal:

Jogerősen kizárta a FIDESZ-MPSZ tagjai sorából H o r v á t h M i h á l y t.

Indoklás: Horváth Mihály a Szövetség érdekeit, illetve jó hírét súlyosan sértő magatartást tanusított azáltal, hogy miközben már több mint két éve nem jelent meg az esztergomi Fidesz-csoport ülésein, s nem vette ki részét a közös munkából, helyi közéleti tevékenységével a jobboldalt erősen megosztotta azzal, hogy többször is nyilatkozott a helyi Fideszt lejárató módon, a szeretgom.hu internetes portálon, illetve annak nyomtatott változatában.

Hol vannak már a "halgass a szívedre, szavazz a Fideszre" idők...

Kövesd a három majom útját: fogd be a szád, csukd be a szemed, fogd be a füled és... szavazz a Fideszre...

A meggyesahibas blog kommentárja: meggyesahibas.blog.hu

2009. 05. 19. 16:54

Meggyes (pontosabban mindaz amit a Pártnak ő jelent - ne feledjük Villont, miszerint "korcsmára és leányra") igencsak kívánatos a Fidesznek. Mindaddig amíg az imázs elrejti a tartalmat nincs baj.

2009. 05. 19. 13:15

Tényleg, hol lesz a találkozó? Van Fidesz székház/iroda Egomban?

2009. 05. 19. 13:12

Az nincs a hírben,  hogy Meggyes is ott lesz.Vigyor Azért itt találkoznak, mert itt van a híd, aminek a közepén lesz a randi.

2009. 05. 19. 13:05

Orbán és Csáky Esztergomban     Fidesz – MKP közös EP kampányrendezvény

 

Most olvastam a Hídlapban (net-en). Ha annyira nemkívánatos személy lenne a polgink, akkor lenne ilyesmi? Vagy most lesz a nyilvános elfenekelés, azért jönnek olyan sokan?

2009. 04. 28. 20:04

Egyébként ha visszanézitek a tavalyi év eseményeit, akkor egyértelmű, hogy Horváth fő bűne nem a nyilatkozatok megtétele volt, hanem egyetlen dolog: kiállt a túlárazott mélygarázsvásárlás ellen.

Ott van valahol a kutya elásva.

Meggyes ezért - kvázi bosszúból - bemondta a nevét tavaly júniusban és belekeverte a ház felgyújtásba is elegánsan, ami alól aztán a mentelmi jogával ki is bújt.

A koronát az egészre ez a kizáratás teszi fel. Ez egy üzenet a Fidesz még megmaradt tagságának is. Mondvacsinált okokkal eltávolította azt, aki a helyi szervezetben ellen mert neki mondani. Nem csodálkoznék, ha az egész helyi Fidesz szervezetet feloszlatnák mire ennek a mélygarázs ügynek minden részlete napvilágot lát.

2009. 04. 20. 19:30

Tiszta szerencse, hogy az MDF országos vezetésében minden rendben van...hahaha

2009. 04. 19. 23:20

Sajnálattal olvastam a hírt. Azt,hogy Esztergomban kizárták, az nem lepett meg, de az országos kizárás megdöbbentett. Hiszen Horváth Mihálytól mindig csak azt hallottam, hogy az országos Fidesz vezetésben minden rendben van. Úgy látom, Misi sajnos tévedett.

2009. 04. 18. 16:55

Amennyiben a Meggyes maga " a" Fidesz úgy érthető a kizárás

Lényegében ezt jelentheti szerintem is a határozat.

2009. 04. 18. 16:43

Én olvasgattam a H Misi nyilatkozatait de ott a Fideszről nem sok szó esett .Hogy Meggyes megvádolta arrol valóban beszélt azt is mondta hogy pert indít ellene .De hogy a Fidesszel baja lett volna én ilyenre nem emlékszem .Amennyiben a Meggyes maga " a" Fidesz úgy érthető a kizárás .Gondolom HM most vizesre sírja a párnáját.

2009. 04. 18. 14:09

Egy összefoglaló:

meggyesahibas.blog.hu

2009. 04. 18. 10:38

Én örülök ennek a hírnek, nem illett már oda a Misi, legalábbis többet feltételeztem róla régen is, minthogy bólogató János legyen. Szeretném ha tényleg tenne a városért, mert neki már van lehetősége, nem a mindennapi kenyeréért kell hajtania, visszacsorgathat a közösségbe az energiájából, fordíthatja jó célokra a kapcsolatait, tapasztalatait, befolyását. Ráadásul ezek szerint már nem köti a pártfegyelem sem.

Törölt felhasználó #43

2009. 04. 17. 22:11

50 évvel ezelőtt nagy jelentőségű esemény játszódott le a magyar ifjúság történetében: megszületett a kommunista ifjúsági mozgalom, megalakult a párt ifjúsági szervezete. Az újonnan született szövetség, amely soraiba tömörítette a magyar fiatalok legjobbjait, hamarosan az új típusú proletárpárt legforradalmibb, leglelkesebb segédcsapata lett. A magyar fiatalok tömegeit a párt zászlaja alatt a marxizmus-leninizmus szellemében harcba vezette a proletár forradalom győzelméért, a proletariátus diktatúrájának kivívásáért. A ma élő ifjú nemzedék követendő példájának tekinti elődeink dicső küzdelmeit, áldozatos munkáját, méltó örököse, tudatos továbbfejlesztője azoknak a vívmányoknak, amelyeket az ifjúkommunisták fél évszázados harcuk során elértek. Amikor a kommunista ifjúsági mozgalom születésének fél évszázados évfordulóját ünnpeljük, az a célunk, hogy tovább erősítsük a fiataokban a proletár internacionalizmus és a szocialista hazafiság érzését, a nép és a párt iránti hűségre neveljük őket, fejlesszük a kommunista erkölcsi jellemvonásaikat.

Törölt felhasználó #43

2009. 04. 17. 19:39

Valahol azért vicces, hogy kizáratta Meggyes a Vállalkozók Pártjának megyei elnökét. A VP pedig a Fidesz szövetségének tagja...

2009. 04. 17. 18:02

Komolyan azért zártak ki valakit mert nyilatkozott egy internetes lapnak?