Botrányos képviselői vélemény a Szent István Gimnáziumról!

Botrányos képviselői vélemény a Szent István Gimnáziumról!

Törölt felhasználó #78
2009. 04. 09. 19:23

Ajánlom figyelmetekbe dr Kolumbán Gyögy önkormányzati képviselő egyik-hiszen már több esetben szólalt meg iyen hangnemben- iwiw-es hozzászólását a Szent István Gimnáziumról:

"29: Jó hogy írod: Az ISTVÁNBAN, még a sétányon lévő épületben olyan folyosói tacepaó volt olvasható galliliről, amely meg sem említette, hogy 13 éves egyházi bírósági vizsgálat után bocsánatot kértek tőle. Szóval folyt a szientologus -marxista hülyítés és egyházellenes félretanítás..Talán tesék a kommunizmus 100.000.000 áldozatáról írni, a XX-XXI. században. Még a szódavizet is magyar katolikus szerzetes találta fel, ideologiai, nemzetellenes okból el lettetek butítva és most állva éneklitek az internacionálét" / Írja Sárosi Dávidnak egyik válaszában /

Azt gondolom, ezt a megnyilvánulást a jelenlegi igazgatónak, a tantestületnek a szülőknek, a diákoknak nyilvánosan el kell ítélnie! Az ilyen írásoknak fel kell kerülnie az iskola honlapjára, hogy mindenki értesülhessen róla: Ez az ember a várost irányító frakció tagja, aki szavazatával befolyással van az iskola jelenére és jövőjére!

Én ezt az iwiw-en megírtam a véleményem:

Gyuri! Tisztában vagy vele, hogy-elmeállapotodtól függetlenül- szavaidnak hangsúlyt ad az, hogy képviselő vagy?!

Ezt a legutóbbi emeletes ostobasághalmazt olvasva csak megerősödött bennem az a meggyőződésem, hogy nem lehetsz közszereplő!

Illene lemondanod, és bocsánatot kérned az érintettektől!

Ezt képviselőként és szülőként határozottan állítom!

2009. 04. 15. 7:24

Én ebben a cikkben hallottam először az "anozognózia" fogalomról:

http://www.magyarnarancs.hu/index.php?gc Page=/public/hirek/hir.php&id=18689

Érdekes cikk. Nyugi, nem politika, mindenki elolvashatja!

2009. 04. 09. 23:38

Hát ez oda... Tulajdonképpen egyetértettem vele, erre meg...

2009. 04. 09. 22:11

Ha jól tudom ez az idióta a közbeszerzési bizotség elnöke vagy tagja .Bár mekkora baromságot csinál vagy csináltatnak vele elmeálapotára hivatkozva tuti felmentik.De nagy ötlet .

2009. 04. 09. 19:55

Mit vársz egy ollyan embertől akit még a családja is otthagyott! A begőzölt úrhatnámság elvette a tisztánlátását,ide jutott! Sajnálom őt mert több is lehetett volna belőle! De ahogy mondani szokás saját erejéből lett az aki lett!

2009. 04. 09. 19:46

Ez beleőrült a szélmalmok elleni harcba?