Fizessen aki hibázott!

Fizessen aki hibázott!

2009.03.12. 23:34

Horváth Mihály önkormányzati képviselő nyílt levele Meggyes Tamáshoz
Müller doktor behajtási engedélyének kiadása 4 év pereskedésbe, 2,8 millió forint pénzbírságba és ki tudja mennyi perköltségbe került a városnak.

A gazdasági válságtól függetlenül is megengedhetetlen, hogy egy ilyen egyszerű ügy évekig tartó pereskedésbe torkolljon és méginkább elfogadhatatlan, hogy feleslegesen dobjuk ki az ablakon az adófizetők pénzét.

Felszólítom Meggyes Tamást, hogy amennyiben a város ezeket a büntetéseket – amelyek a behajtási engedély kiadásának elhúzódásából fakadtak – már megfizette a bíróságnak, úgy haladéktalanul fizesse be ezt az összeget az Önkormányzat kasszájába, amennyiben pedig még nem fizettük ki, úgy azt a saját magánvagyonából tegye meg, mert egyértelműen ő hibáztatható a be nem tartott bírósági ítéletek miatt!

Az értelmetlenül évekig elhúzott ügyet nem lehet egy titokban – a média teljes mellőzésével – kiadott engedéllyel elintézni! Meggyes Tamásnak vállalnia kell a felelősséget az általa irányított városháza intézkedései és hibái miatt!

Horváth Mihály
Önkormányzati képviselő
A Polgári Esztergomért Egyesület alapító tagja

2009.03.15. 14:43

Ha gondolod, nyiss egy fórumot a devizahitelekről. Ez most kicsit másról szólna! Köszi.

2009.03.14. 19:52

Úgy gondolom ha nagyon muszály lesz ennek felelőse.Majd találnak valakit aki elviszi a balhét,lehet hogy már rég ki is rugták a vizsgálat lezárult "oszt jól van"

2009.03.13. 13:59

Olvasva Horváth Mihály fejtegetését, megint nevén neveződött az ÖNKORMÁNYZAT GYAKORLATA, nevezetesen, hogy bárkit elmarasztal a törvény a vezetés gyakorlatáért, azért a városlakók fizetnek, a költségvetési kereten keresztül. Egyet értve H.M. felvetésével, igenis fizessen az aki ezt a helyzetet okozta, és hosszú idő óta fenntartja. Ugye az nem én vagyok?

A "kűfödi" reakciójával kapcsolatban megjegyezném, hogy : nem egy szélsőségesen megnyilvánulót ismertem meg ezen a fórumon közzétett reagálásaiból, de: Az a kifogásom, ha idézünk valakitől, akkor azt hűen tegyük. Történetesen: az idézet úgy lenne helyes, hogy - " nem csináltunk semmit " -. Feltételezem, hogy a " kűfödi " az egyik közszájon elterjedt, és félremagyarázott idézetet, és annak a közvéleményt negatívan foglalkoztató változatát hallotta, gondolom, az " ithontól " való " távol " töltött idő miatt. / Gondolat társítottam a "kűfödi" ként való megjelenésből. De ha nem így van akkor BOCS. De az idézet miatt protestálok.