Tisztelt Esztergomi Polgárok!

Tisztelt Esztergomi Polgárok!

2009. 02. 22. 13:13

Esztergom város polgárai által megválasztott képviselőként tiltakozom az ellen a hangnem ellen, amelyet polgármester úr és néhány, a frakciójához tartozó képviselő más, ellenvéleményt megfogalmazó társaival, köztük velem szemben is megenged magának!

dr. Jónás László

Ha véleményünk nem egyezik a polgármesteri állásponttal, minősíthetetlen, nemhogy városatyához, hanem magyar polgárhoz méltatlan, alpári hangnemben próbálja, próbálják lesöpörni, ellehetetleníteni hozzászólásainkat. Jobbító szándékú módosításainkat, ellenvéleményünket hazugságnak, kártékonynak, népszerűséghajhászónak, öncélúnak, árulónak, komolytalannak, ostobaságnak minősítik, érdemi vita nélkül.

Ha megpróbáljuk álláspontunkat védeni, a bennünket ért támadást visszautasítani, polgármester úr az asztalán külön e célra elhelyezett gombbal, sokszor egy mozdulattal kikapcsolja mikrofonunkat. Hangunk helyett az ő hangja hallatszik a televíziós felvételeken, amint minősíthetetlen jelzőket, kijelentéseket használ az épp megszólaló képviselővel szemben.

Kénytelenek vagyunk hangunkat felemelve közölni véleményünket, melyet a polgármester az elektromos erősítés fölényét kihasználva, agresszív kijelentésekkel, a testülethez és a polgármesteri méltósághoz méltatlan stílusban igyekszik elnyomni.

Ezen cselekedetek sértik a képviselők szabad véleménynyilvánítását, elkeseredést, haragot, destruktív légkört szülnek, melyben nem lehet a város érdekeiért tiszta fejjel dolgozni.

Biztos vagyok benne. - a polgármesteri állásponttól eltérően - hogy a képviselőtestület minden, „ ellenzéki” tagja Esztergomért elkötelezett , és a város fejlődését akarja szolgálni.

Tisztelt Esztergomi Polgártársaim!

Még egyszer tiltakozom tehát, a személyünket és személyünkben a minket megválasztó, és a választások óta egyre többen lévő, velünk együtt gondolkodó, több ezer esztergomi polgárt a polgármester úr és a Fidesz- KDMP frakció egyes tagjai részéről folyamatosan érő igaztalan támadások, rágalmazások ellen! Kérem őket arra, hogy városunk érdekében sürgősen változtassanak a képviselőtestületi ülések hangnemén, robbanásig feszült légkörén!

dr. Jónás László

Esztergom város képviselője

A Magyar Demokrata Fórum esztergomi elnöke

2009. 11. 20. 8:04

Sajnos ismét aktuálissá vált ez a topic.

Meggyes Tamás polgármestersége idején csak két dologhoz van jogunk. Vagy dicsőíteni, vagy hallgatni.

Ha választ kérünk a kérdéseinkre , ha valóban próbáljuk a lehetetlent, és együtt gondolkodni Esztergom problémáiról, akkor csak megalázás, földbe döngölés a részünk!

A város polgárainak képviselőjeként , szabad magyar emberként tiltakozom az ellen az otromba hangnem ellen, amit

Meggyes Tamás polgármester megenged magának velem és más, véleményüket bátran elmondó képviselőtársaimmal szemben!

2009. 03. 03. 21:42

Petró már megint elérte, hogy vele foglalkozzunk és ne a témával... Fórumfélrevezetőtechnikából ötös.

öt oldallal arrébb..

2009. 03. 02. 21:31

Öröm látni, Petró "Ugye Ön is úgy gondolja..." technikáját ekkora lelkesedéssel próbálja meg alkalmazni az amatőr, ám de rendkívül lelkes társaság. :)

Csak így tovább uraim! Előbb-utóbb menni fog :)

2009. 03. 01. 14:20

Legközelebb hívják meg a kéviselőtestületi ülésre a kabaré szerkesztőségét mert szerintem ilyen kabarét még Ők sem tudnak írni, mint ami itt megy Esztergomban. Megfájdul a fejem, fejgörcsöm lesz, ha a férjem a TV-ben a közvetitésre kapcsol.

2009. 03. 01. 8:53

Tiszetelt Petró Úr! Vártam,vártam hozzászólását, válaszait az Önhöz intézett, egyáltalán nem támadó hangú levelemre. Sajnos nem érkezett meg...

Igen igen tudom, hogy a " tárgyalástechnika" egyik fontos taktikája, hogy ha nem tudunk érdemi választ adni valamire, ha a gondolatmenetünktől eltérő, abból kizökkentő kérdésekre, megállapításokra kellene reagálnunk, ha tudjuk, hogy az általunk képviselt álláspont több, mint támadható, tán kínos is, akkor csak arról beszéljünk, amit mi akarunk elmondani. Az igazság? Az legyen csak a tudatlanok hülyesége!

Köszönöm Petró Úr! Az időzónákon kívül, ismét tanultam Öntől valamit! Maradok tisztelettel, még mi mindig NÉVVEL:

dr Jónás László

2009. 02. 28. 17:40

Giginek szólt a válaszom! Affffenébe! Nem jó,nem tetszik az új módi! Nem tudom,hogy kinek is küldöm a választ!

2009. 02. 28. 17:37

Valószinű,hogy nem ,legnagyobb sajnálatomra! De ez még változhat,remélem előbb vagy utóbb!

2009. 02. 27. 18:55

Ismerjük egymást??:)

2009. 02. 27. 18:44

Várjuk csak ki a végét! Már szóltam a szanatóriumba,hogy szabaditsanak fel egy helyet!

2009. 02. 27. 18:40

Komoly kiképzést kap Pedróbol .Nem is irígylem érte , de jól bírja.

2009. 02. 27. 18:39

Ó én tudatlan birka,úgy várom,hogy egy oroszlán vezértől kiokosított lélek tudós szavait velem megoszd! Lehet majd az oroszlán seregek ellen igen jó hasznát veszem! Vagy fordítva,látod már nem is tudom.

2009. 02. 27. 18:31

Hátha még a majdani újonnan szerzett tárgyalástechnikai ismereteimből előadást tartok....!:)))

2009. 02. 27. 18:29

Ugyan már mitképzelsz? Hiszen tisztellek!

2009. 02. 27. 18:27

Irigykedsz, mi?:DD

Amúgy meg ne tarts te tőlem!:))))

2009. 02. 27. 18:13

Ne írigykedj ,nincs okod rá! Gigi a kiválasztott ! Szerintem megérdemli,nem?

2009. 02. 27. 14:04

Hogy Te milyen szerencsés vagy. A kérésed már is teljesült ,én meg itt könyörgök az aranyhalnak az akvárium előtt egy orája .Nem igazság.

2009. 02. 27. 13:18

Annyira,de annyira hiányzik? De tényleg!

2009. 02. 27. 13:14

"Tisztelt Petró! Ha nem méltat rá, hogy az Önnek írt hozzászólásomra reagáljon"

Egy kis türelmet kedves Képviselő Úr!

Tetszik tudni, mivel több időzóna is van, biztos elment időutazásra!

De reméljük visszaér, és folytatja az oktatást! :-))))))

2009. 02. 27. 13:03

Elvbarátainak, az esztergomi tükör,- így csupa kisbetűvel- írástudatlanjainak , a mögém, a testületi ülésre, figyelőembernek beülő úrnak meg annyit üzenek...

Csak nem S.Balázs az esztergomi tükör írója??!

2009. 02. 27. 9:12

Tisztelt Petró! Ha nem méltat rá, hogy az Önnek írt hozzászólásomra reagáljon, akkor legalább arra, a több fórumtárs által feltett kérdésre válaszoljon! Ön szerint helyén való-e egy városi képviselő érdemi , szakmai hozzászólása, kérdése alatt, egy jól felismerhető hangnak egy "folyadéktartó eszköz" nevét suttogni a "véletlenül" bekapcsolva felejtett mikrofonba?Majd hazugnak nevezni,szót beléfojtani ,pár szavas pontosítás helyett pöffeszkedő ledorongolást rendezni?

Csak ennyit Petró Úr! Ha lehet, csak néhány szóban!

Elvbarátainak, az esztergomi tükör,- így csupa kisbetűvel- írástudatlanjainak , a mögém, a testületi ülésre, figyelőembernek beülő úrnak meg annyit üzenek Ön által, hogy 2006-ban a Tanítóképző Főiskolán,szerénytelenség nélkül állíthatom, sikeres előadást tartottam a "bolognai módszer"-ről rendezett konferencián. Erre orvos létemre kértek fel. Nagy megtiszteltetés volt számomra!