Újból igen a Mélygarázsra
Gazdaság
2009. febr. 19.

<p>Szénási Gábor okl. igazságügyi építésügyi szakértő visszavonta szakértői jelentését, amelyben tavasszal a mélygarázs értékét becsülte meg. Ennek ellenére a testület megszavazta a mélygarázs adásvételi szerződését.</p>

Meggyes a szakértői jelentés visszavonását megszervezett politikai fogásnak nevezte. Természetesen a személyeskedés sem maradt el.

Meggyes véleménye a szakértői jelentés visszavonásáról:

Meggyes hazugságnak minősítette azt, hogy nem volt döntés az 1,92 milliárdos bérleti díjról. Annak ellenére tette ezt, hogy a Hídlap legutóbbi számában megjelent egy helyreigazítás, amely dr. Marosi György jelenlegi jegyző vallomásán alapult és így szólt: A Hídlap 2008. május 24. napján megjelentetett „A városfejlesztés kerékkötői – a tények tükrében a rágalmak parkolásból politika” című cikkben valótlanul állítottuk, hogy Esztergom Város Önkormányzata korábban 257 parkolóhely 1,92 milliárd forintért történő bérbevételét határozta el (...)

Mindezek ellenére Meggyes előterjesztette a végleges adásvételi szerződést és azt a testület 14 igen, 5 nem és 2 tartózkodással elfogadta.

(forrás)