Park Center és Aldi áruház

Park Center és Aldi áruház

2007. 08. 10. 19:17

Egy ingatlanforgalmazási kft jogerős épitési engedéllyel rendelkezik a Dobogókői uti épitkezésekhez.

A Centermanagement Invest Hungary alpha Ingatlanforgalmazási Korlátolt Felelősségű Társaság az esztergomi 18232/2 helyrajzi számú, természetben a Dobogókői út mellett fekvő ingatlanon Park Center és Aldi áruházak építését tervezi. A beruházó az épületek építésére jogerős építési engedéllyel rendelkezik. Esztergom Város Önkormányzata és a Beruházó közötti tárgyalások eredményeként a Beruházó felajánlotta, hogy megépíti a szabályozási terv szerinti körforgalmat, ezzel biztosítva saját ingatlanának megközelítését is. A körforgalom megvalósítása érdekében Esztergom Város Önkormányzata és a Beruházó megállapodás tervezetet készített elő. A tervezet szerint, amennyiben a körforgalom a szabályozási terv szerinti helyszínen nem valósítható meg, Esztergom Város Önkormányzata tulajdonosi hozzájárulást ad a 18232/2 helyrajzi számú ingatlan megközelítését biztosító T csomópont megépítéséhez, azzal, hogy a Beruházó 100.000.000 Ft + ÁFA összegre szóló bankgaranciát bocsát az Önkormányzat rendelkezésére, amelyből az Önkormányzat a szabályozási terv módosításával két éven belül megvalósítja a körforgalmat. Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. május 24-i ülésén, a 354/2007. (V.25.) esztergomi öh. határozattal elfogadta a Városfejlesztési Megállapodás szövegét. A most elfogadott módosítás kiegészíti a Városfejlesztési Megállapodás 6. pontját. A kiegészítés kiterjeszti a bankgarancia érvényességének határidejét.

forrás: egominfo

Törölt felhasználó #43

2007. 08. 10. 21:00

remélem, hogy ez a "project" meg is valósul és nem tűnik el a semmiben, mint már volt rá példa esztergom történetében!

A másik amiben reménykedem, az az, hogy nem egy teljesen alap valami (gyk: gagyi) lesz a végeredmény, mint pl. ahogy a Tesco esetében sikerült.

2007. 08. 10. 20:54

Akkor egymernoknek igaza volt. Én is hallottam erről, kb 2 hete el is mentem megnézni a telket, ahol lenne. Azt hiszem, hogy tudom merre van a hely. Csináltam fotókat, majd lehet, hogy feldobom őket.