Leszorította a motort, életveszélyben a motor utasa

Leszorította a motort, életveszélyben a motor utasa

2007. 08. 02. 10:21

Életveszélyesen megsérült annak a motorkerékpárnak az utasa, melyet előzés közben lökött fel egy pótkocsis teherautó Esztergom határában - értesült a HavariaPress.

Szerdán délután, a 11-es út Esztergomi szakaszán kezdett előzésbe a teherautó sofőrje, figyelmen kívül hagyva, hogy járművét már előzni kezdte egy motorkerékpár.

A kétkerekűt az 52 éves pilismaróti sofőr elsodorta hosszú járművével, minek következtében az elhagyta az úttestet és felborult. A motor utasa lerepült és egy kerítésnek vágódott - a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba; a motort vezető 24 éves fiatalember könnyű sérüléseket szenvedett.

2007. 08. 06. 22:29

Levente írta: Tisztelt szerkesztő. A motor utasasát szörnyű tragédia érte és másnap reggel 2007.08.02-án a baleset következtében meghalt nem értem miért nem írnak róla ????? Élt 22 évet.

Somogyi Levente

a lány nevelőapja

Először is hadd fejezzem ki őszinte részvétemet az Önöket ért veszteség miatt... Ha írna egy megemlékezést, cikket természetesen azonnal kitesszük az oldalra.

A kérdésre válaszolva: a szeretgom.hu nem hírlap, nincs szerkesztősége. Nincsenek bevételei, nincsenek alkalmazottai. Ez egy közösségi honlap, ahová elsősorban Esztergom és környékének netizenjeit várjuk. A megjelenő híreket, egyéb tartalmakat is ők küldik be - napi szinten figyelve a helyi és országos sajtót, kiollózva, bescannelve, begépelve az Esztergomot, esztergomiakat érintő híreket. Az Ön lányának balesete is egy az országos sajtóból átvett hírként került ide...

2007. 08. 06. 21:43

Tisztelt szerkesztő. A motor utasasát szörnyű tragédia érte és másnap reggel 2007.08.02-án a baleset következtében meghalt nem értem miért nem írnak róla ????? Élt 22 évet.

Somogyi Levente a lány nevelőapja